paschalia Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 Ξερω οτι παραειναι οφτοπικ (και εντελως εξω απο τα γιουζουαλ τοπικς που κανω) αλλα αν ειχατε 15000-20000 ευρα που θα τα επενδυατε ?Σε προοπτικη αγορας διαμερισματος η καταστηματος τι μπορει να παιχτει ?
Shadow Hunter Δεκέμβριος 3, 2004 #2 Δεκέμβριος 3, 2004 Βρε Πασχαλια, με 20000 ευρω ουτε το μπαλκονι απο το διαμερισμα δεν αγοραζεις.Θες τουλαχιστον 160000 ευρω για ενα αξιοπρεπες καινουριο διαμερισμα
paschalia Δεκέμβριος 3, 2004 Author #4 Δεκέμβριος 3, 2004 Σε προοπτικη ειπα.. ,με οτι συνεπαγεται αυτο το προοπτικη...ΛΟΛ. αυτο σε ρωταγα μπας και εκπληρωθει η ευχη για την περιουσια του μπαρμπα...
enduracell Δεκέμβριος 3, 2004 #6 Δεκέμβριος 3, 2004 LOOOOOL και πολύ καλά θα έκανες AMD's share price closed trading on the NYSE at $22.61 yesterday, up by over six per cent. Intel's share price on Nasdaq closed at $23.10, up over three per cent. ΅
zyx Δεκέμβριος 3, 2004 #7 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell LOOOOOL και πολύ καλά θα έκανες
paschalia Δεκέμβριος 3, 2004 Author #8 Δεκέμβριος 3, 2004 Νταξ, περα απο τις μετοχες amd και της καλομοιρας κλπ κλπ ? Aν θελω να αγορασω καποιο διαμερισμα η καταστημα μπορω να παρω δανεια και τρεχα γυρευε κλπ κλπ ? Ντουρασελ ειμαι οφφ λιγες μερες και πηρες την θεση μου στα τοπικς ?
zyx Δεκέμβριος 3, 2004 #9 Δεκέμβριος 3, 2004 κοιτα με 20χιλιαρικα διαμεριζμα δεν περνεις αλλα μπορεις να τα επενδυσεις στο καλομοιρακη να στα πολλαπλασιασει και μετα..... μεχρι και βιλιτσα θα δουν τα ματακια σου. περα απο τις μετοχες τις amd.
enduracell Δεκέμβριος 3, 2004 #10 Δεκέμβριος 3, 2004 εντάξει συγνώμη απλά δε κρατήθηκα. Δε ξέρω καθόλου τι παίζει με δάνεια κατοικίας και κλπ
ea6gka Δεκέμβριος 3, 2004 #11 Δεκέμβριος 3, 2004 εγω θα γυρνουσα το κοσμο ολο , με 20 χιλιαρικα αλλωστε τι να κανεις
paschalia Δεκέμβριος 3, 2004 Author #12 Δεκέμβριος 3, 2004 Βρε δεν ειπα οτι θελω με 20000 χιλ ευρα διαμερισμα η καταστημα...,μιλησα για προοπτικες...το οποιο παει να πει αν μπορω να τα χρησιμοποιησω εστω σαν προκαταβολη η δεν ξερω τι αλλο κλπ κλπ ,η να μη το σκεφτω καν .
fanisk Δεκέμβριος 3, 2004 #13 Δεκέμβριος 3, 2004 Πασχαλια μου φαινονται πολυ λιγα...δυστυχως ολα ειναι υπερτιμημενα!!!!!Δλδ αν επιτρεπεται γιατι σκεφτεσαι?Νομιζω τα στεγαστικα δανεια ειναι λιγακι πιο χαλαρα...Αλλα κ τα δανεια για επιχειρησεις ειναι χαλαρα τωρα επειδη το κρατος για να μειωσει την ανεργια προτιμα να φτιαχτουν περισσοτερες επιχειρησεις...Αν επιτρεπεται για που? πανε αυτες οι προοπτικες?
Zarras Δεκέμβριος 3, 2004 #14 Δεκέμβριος 3, 2004 ποτε παντρευομαστε ειπαμε ? λοιπον ασε τους να λενε θα σου πω εγω που θα επενδυσεις... λοιπον θα μου παρεις... 4 opteron 850 1 tyan 'η 1 will (οποιο σ'αρεσει) 1 x850xt pe 4GB ecc μνημουλες μια Barco crt 22'' και 6 ραπτορες.... εε και κανα δυο reduntat psus.... the sky is the limit ρεεεεεεε
paschalia Δεκέμβριος 3, 2004 Author #15 Δεκέμβριος 3, 2004 Ντουρασελ νο προμπλεμο βρε συ :flower: Αραβωνιαρη καλα δεν ειμαστε και σε αυτη την φαση ?ΦανηςΚ δεν ξερω ,ψαχνομαι..
Zarras Δεκέμβριος 3, 2004 #16 Δεκέμβριος 3, 2004 snif..οχι οχι δεν ειμαι σαν τους αλλους,δεν προσπαθω να σου φαω τα λεφτα, και για να δειςποσο ανοιχτοχερης ειμαι αν επενδυσεις εκει που λεω, εγωπροθυμα θα σου αγορασω μια πλαστικη τυροπιτα... :flower:
paschalia Δεκέμβριος 3, 2004 Author #17 Δεκέμβριος 3, 2004 εκτος του οτι δεν μου αρεσουν οι τυροπιτες -ειτε αληθινες ειτε πλαστικες (τσιγγουνη)- παραεισαι μοναχοφαης -κατα πρωτον- και κατα δευτερον πες καμια ιδεα -προταση (μην αισθανομαι ασχημα που σκιζω μονη μου το τοπικ και δεν αφηνω τους αλλους-Ντουρασελ αν παρασκιστει ελα για βοηθεια )
fanisk Δεκέμβριος 3, 2004 #19 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Ντουρασελ νο προμπλεμο βρε συ :flower: Αραβωνιαρη καλα δεν ειμαστε και σε αυτη την φαση ? ΦανηςΚ δεν ξερω ,ψαχνομαι.. Κατ'αρχας πρωτα απ'ολα ξεκαθαρισε που θες να τα "βαλεις"????? Σπιτι ή δουλεια????? Κ απο εκει θα δεις κ τα ειδη δανειων κ θα πραξεις αναλογα... Αν εχεις σπιτι "καλο" κ δεν θελει αναβαθμιση :p (να βρεις καποιο με περισσοτερα τμ) ριξτα στη δουλεια σου αν σκεφτεσαι τπτ περι επιχειρησεων... Στην τελικη κρατησε τα...μη βιαζεσαι!!!!! Ή παρε δωρακια στον Zarra αλλα οχι ολα μαζι! Χριστουγεννα, Πασχα, Πρωτοχρονια, Αγ.Βαλεντινος, Ονομαστικη εορτη, Γενεθλια... :p :p :p
GeorgeVasil Δεκέμβριος 3, 2004 #20 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 16:37] Ή παρε δωρακια στον Zarra αλλα οχι ολα μαζι! Χριστουγεννα, Πασχα, Πρωτοχρονια, Αγ.Βαλεντινος, Ονομαστικη εορτη, Γενεθλια... :p :p :p Με τετοια δωρα που ζηταει ο Zarraς δεν βλεπω να φτανουν τα φραγκα... Εγω λεω να τα επενδυσεις στην δουλεια σου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.