Gregorypeg1000 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2014 Καλησπέρα παίδες, έχει κανείς ιδέα για το πως να βγάζει ο chrome 5.1 ήχο?Π.χ. τα τραγούδια/video από το youtube,radio να παίζουν από όλα τα ηχεία και όχι μόνο από τα δύο μπροστινά.Στον Firefox που χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια παίζει μια χαρά.Δοκίμασα να κλείσω τον ενσωματωμένο flashplayer αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Σεπτέμβριος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2014 1. Go to chrome://plugins/Should be the first one in the list something like thisAdobe Flash Player (2 files) - Version: 11,8,800,942. Pick "+Details" button3. Click DISABLE on the one that has "pepflashplayer.dll"4. Close Chrome, and reopen it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 14, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Ήταν το πρώτο που δοκίμασα. Δεν δουλεύει.Συν ότι το YouTube χρησιμοποιεί πλέον html5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Σεπτέμβριος 15, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 ποια ηχεία έχεις?Γιατι πχ τα ζ5500 εχουν επιλογη για stereo x2 που τον στερεοφωνικο ήχο, τον παίζει και απο τα πίσω ηχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 16, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Logitech x540 .Αρκετά παλιά. Έχουν μια λειτουργία σαν αυτή που λες αλλά δεν κάνει καλή δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 16, 2014 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Logitech x540 .Αρκετά παλιά. Έχουν μια λειτουργία σαν αυτή που λες αλλά δεν κάνει καλή δουλειά Βάλε --force-wave-audio στο target του shortcut. Έτσι: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 16, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 [MENTION=1199]Volrath[/MENTION] Το έχω δοκιμάσει και αυτό.Δεν κάνει τίποτα.Μόνο με αυτό γίνεται κάτι --disable-audio-output-resampler ,αλλά ο ήχος βγαίνει μουντός.Σαν μην έχει καθόλου μπάσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 17, 2014 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2014 Το έχω δοκιμάσει και αυτό.Δεν κάνει τίποτα.Μόνο με αυτό γίνεται κάτι --disable-audio-output-resampler ,αλλά ο ήχος βγαίνει μουντός.Σαν μην έχει καθόλου μπάσο.Έχω και γω αυτά τα σαβουρο-ηχεία, realtek chipset σε win7. Και μένα μου το έκανε αυτό ο chrome (ενώ ο ff ηταν μια χαρά) αλλά με το shortcut που σου έδειξα έφτιαξε.Τώρα γιατί σε σένα δε το φτιάχνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 17, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2014 Έχω και γω αυτά τα σαβουρο-ηχεία, realtek chipset σε win7. Και μένα μου το έκανε αυτό ο chrome (ενώ ο ff ηταν μια χαρά) αλλά με το shortcut που σου έδειξα έφτιαξε.Τώρα γιατί σε σένα δε το φτιάχνει...Έχω χρησιμοποιώ μια creative audigy se και Windows 8.1 .μάλλον κάπου εκεί σκαλωνει. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.