John17 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2014 Παιδια συγνωμη δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα..αλλα ειχα στηλει τον υπολογιστη για φτιαξιμο και δεν εμπενε σε κανενα παιχνιδι οταν τον πηρα..μετα τηλεφωνησα στο μαγαζι που μου τον φτιαξανε και μου ειπανε οτι ξεχασανε να κανουνε setup μια καρτα γραφικων οποτε την εκανα μονος μου..online games οπως metin2 η wold of warcraft που παιζω ειναι μια χαρα..αλλα οταν παω να ανοιξω gta san andreas δεν μου ανοιγει καν..περιμενω περιμενω και τιποτα..πατησα και Alt+ctrl+del να δω αν φωρτωνει εκει που δειχνει οτι προγραμμα λειτουργουν αλλα δεν το φωρτωνει καν..ξερετε τι μηπως τι φταει?
dragontech Σεπτέμβριος 6, 2014 #3 Σεπτέμβριος 6, 2014 με το san andreas ειχα και εγω παρομοιο προβλημα πριν μερικα χρονια, και για αυτο ευθυνοταν ενα απο τα updates της microsoft.τεσπα, δοκιμασε να του δωσεις full admin rights η κατεβασε καποια αλλη εκδοση μηπως και αυτη που εχεις ειναι corrupted!
John17 Σεπτέμβριος 6, 2014 Author #4 Σεπτέμβριος 6, 2014 το παιχνιδι οχι δεν ειναι γνησιο..επισης να πω πως οταν παταω εκτελεση ως διαχειρηστης πχ ανοιγει και μπορω να παιξω αλλα το ποντικι δεν εχει επαφη με το παιχνιδι και μολις πατησω esc η οθονη γινετε μαυρη και πρεπει να κανω επανακηνηση τον υπολογιστη...full admin rights πως μπορω να του δωσω?
John17 Σεπτέμβριος 6, 2014 Author #6 Σεπτέμβριος 6, 2014 :bye: δεν φταιει αυτο φιλε το ειχα σβησει και το ειχα ξανακατεβασει απειρες φορες αλλα με το που μου τον εφεραν απο το μαγαζι δεν ανοιγει καν
John17 Σεπτέμβριος 6, 2014 Author #7 Σεπτέμβριος 6, 2014 παιδια ο προβλημα λυθηκε απλα ηταν ενα αρχειο gta_set στο φακελο user files το εσβησα και ολα κομπλε..σας ευχαριστω για την βοηθεια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.