Jump to content

Προβλημα με παιχνιδια

John17

Recommended Posts

Παιδια συγνωμη δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα..αλλα ειχα στηλει τον υπολογιστη για φτιαξιμο και δεν εμπενε σε κανενα παιχνιδι οταν τον πηρα..μετα τηλεφωνησα στο μαγαζι που μου τον φτιαξανε και μου ειπανε οτι ξεχασανε να κανουνε setup μια καρτα γραφικων οποτε την εκανα μονος μου..online games οπως metin2 η wold of warcraft που παιζω ειναι μια χαρα..αλλα οταν παω να ανοιξω gta san andreas δεν μου ανοιγει καν..περιμενω περιμενω και τιποτα..πατησα και Alt+ctrl+del να δω αν φωρτωνει εκει που δειχνει οτι προγραμμα λειτουργουν αλλα δεν το φωρτωνει καν..ξερετε τι μηπως τι φταει?

με το san andreas ειχα και εγω παρομοιο προβλημα πριν μερικα χρονια, και για αυτο ευθυνοταν ενα απο τα updates της microsoft.

τεσπα, δοκιμασε να του δωσεις full admin rights η κατεβασε καποια αλλη εκδοση μηπως και αυτη που εχεις ειναι corrupted!

το παιχνιδι οχι δεν ειναι γνησιο..επισης να πω πως οταν παταω εκτελεση ως διαχειρηστης πχ ανοιγει και μπορω να παιξω αλλα το ποντικι δεν εχει επαφη με το παιχνιδι και μολις πατησω esc η οθονη γινετε μαυρη και πρεπει να κανω επανακηνηση τον υπολογιστη...full admin rights πως μπορω να του δωσω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.