LordOfRings Δεκέμβριος 7, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από gleonΕντύπωσεις από ΑΛΜΑΝ(Για Ελληνική πραγματικότητα ενθουσιασμένος)Παρασκευή δήλωση 1 καμμένου pixelΔευτέρα χωρίς να κοιτάξουν τίποτρα στην 'παλιά' οθόνη αντικατάσταση με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΗ οθόνη που στείλαν είναι άψογη ....... αλλά λάθοε μοντέλο ..εγώ αγόρασα την 1730S silver kai moy steilan thn GRAYΤρίτη πρώι δήλωση των ανωτέρο και περήμένω επίσης χώρις δευτερή κουβέντα να μου στείλουν 3 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ όθόνη δεν βρίσκεις έυκολα τέτοια εξύπηρέτηση στην Ελλάδα 'έστω και με αυτά τα BUG' Καλά δεν τους είπες οτι ειναι Silver ? .Eγω εχω την 1715s είχε 2-3καμμένα και με ενα τηλέφωνο εγινε η αντικατάσταση σε 2-3μέρες. Μπράβο τους .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Δεκέμβριος 7, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 12:32] Καλά δεν τους είπες οτι ειναι Silver ? .Eγω εχω την 1715s είχε 2-3καμμένα και με ενα τηλέφωνο εγινε η αντικατάσταση σε 2-3μέρες. Μπράβο τους .. Τους το είπα ...αλλά και να μην τους το είχα πει φαίνονταν στο τιμολόγιο που τους είχα στείλει με FAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Δεκέμβριος 7, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Σήμερα αισίως τελείωσε με το καλό και ο δικός μου γολγοθάς. Μετά από έναν μήνα ταλαιπωρία, καμμιά 20αριά τηλεφωνήματα σε Αθήνα και εξωτερικό, μία βδομάδα χωρίς καθόλου υπολογιστή και 3 αντικαταστάσεις ήρθε επιτέλους σήμερα μία 109B5 (εγώ είχα 109S4) και όλα καλά. Ελπίζω αυτή να κρατήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.