rafail1994 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2014 Λοιπόν ήρθε η ώρα να πάρω ένα καλό κομπιουτεράκι αφού έσπασα το παλιό , θα ήθελα να έχει μιγαδικούς , πίνακες, ορίζουσες ,αντιστροφή πίνακα, τριγωνομετρικές , ολοκληρώματα κτλ κτλ οποίος ξέρει από ημμυ θα καταλάβει τι χρειάζομαι .... έχετε να προτείνετε κάποιο σε λογικά χρήματα μην ξεφύγουμε και παρά πολύ ; . Εχω ακούσει παρα πολύ καλά λόγια για το TI-89 μιας και μπορεις να το προγραμματίσεις κιόλας αλλα δεν το βρίσκω κάπου μιας και είναι λίγο παλιό και δεν ξέρω τι παίζει και από τιμή
GFFermari Σεπτέμβριος 5, 2014 #2 Σεπτέμβριος 5, 2014 Στο πολυτεχνειο ειχα το TI 84 Plus. Μεγαλο εργαλειο. Προγραμματιζεται πανευκολα. Θυμαμαι ειχα κανει ετοιμα προγραμματακια για να υπολογιζω ροπες αδρανειας κ αλλα σε μηδεν χρονο.Δε θυμαμαι ακριβως αλλα νομιζω πως το συνεδεα στον υπολογιστη (USB) κ φορτωνα προγραμματα. Πολλα απο τα οποια ειναι ετοιμα στη σελιδα της εταιριας.
papajim Σεπτέμβριος 6, 2014 #3 Σεπτέμβριος 6, 2014 Πολύ καλά τα graphing calculators και με πολλές δυνατότητες, αλλά σας τα επιτρέπουν στις εξετάσεις;Αν δε τα επιτρέπουν στις εξετάσεις νομίζω δεν αξίζουν τα λεφτά, γιατί οπουδήποτε αλλού μπορείς να έχεις έναν υπολογιστή μπροστά σου.ΗΜΜΥ είμαι κι εγώ και κάνω τη δουλειά μου με ένα τέτοιο (στις εξεταστικές κυρίως) TI-36X Pro - Key features by Texas Instruments - US and Canada
GriGaS Σεπτέμβριος 6, 2014 #4 Σεπτέμβριος 6, 2014 Εγώ στο πολυτεχνείο είχα HP 35G (πριν 16 χρόνια). Υπάρχει σελίδα με emulators των HP και μπορείς να δοκιμάσεις αρκετά.Από όσο βλέπω στο amazon έχει το 50G στις 60 λίρες...
rafail1994 Σεπτέμβριος 6, 2014 Author #5 Σεπτέμβριος 6, 2014 Είναι και λίγο θέμα επιτήρησης νομίζω σε εμάς δεν έχει τύχει να του πάρουν το κομπιουτεράκι μονό μια φόρα που ήρθε ένας με ένα τέτοιο και καθόταν η άλλη από πάνω του αλλά δεν του το πήρε, πάντως σου λύνουν τα χέρια τα άτιμα ειδικά εάν ξέρεις να τα δουλεύεις καλά συν της δυνατότητες που έχει να φτιάξεις τύπους στα μέτρα σου. Το ti-36x pro φαίνεται καλό και για τα χρήματα που κάνει στο amazon από πινάκες μπορείς να λύσεις και πανω απο 3χ3 ; usb δεν εχει αυτό ετσι ; αρκετα ενδιαφέρον φαίνεται και το 50g .Αλλα πραγματικά δεν ξέρω τι να πάρω υπάρχουν παρά πολλά με πολλες δυνατότητες και δεν ξερεις τι να επιλέξεις Από Ελλάδα υπάρχει κάποιο κατάστημα γιατί δεν μπορω να βρω κάτι η αξίζει περισσότερο να το πάρω από εξωτερικό ;
papajim Σεπτέμβριος 6, 2014 #6 Σεπτέμβριος 6, 2014 Το ti-36x pro φαίνεται καλό και για τα χρήματα που κάνει στο amazon από πινάκες μπορείς να λύσεις και πανω απο 3χ3 ; usb δεν εχει αυτό ετσι ; Έχει πίνακες μέχρι 3x3 και δεν έχει usb - δυνατότητα προγραμματισμού.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.