vivoula Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2014 Καλησπερα σας, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου!Μολις καθαρισα εναν ιο (απο αυτούς που εισχωρουν στους browsers και δεν βγαινουν με τιποτα) και οταν εκανα restart με πεταξε σε μια μαυρη οθονη με γραμματα που δεν καταλαβαινα.....με λιγα λογια μου λεει να κανω φορματ ....αλλα ενω παει να ξεκινησει το φορματ απο το disk drive δεν το αφηνει..... σας στελνω με φωτογραφιες οτι δειχνει ο υπολογιστης με τη σειρα... σας παρακαλώ βοηθήστε με... ευχαριστώ Βιβή
pol77 Σεπτέμβριος 5, 2014 #3 Σεπτέμβριος 5, 2014 Έχω την εντύπωση ότι έχει "χτυπήσει" ο πειρατικός Boot loader των πειρατικών windows σου.Αν κάνω λάθος και είναι αυθεντικά, συμπάθα με, εντύπωση είπα...Σε κάθε περίπτωση, αν δεν έχεις πρόβλημα με αναντικατάστατα δεδομένα μέσα στο δίσκο, ένα φορμάτ - εγκατάσταση λειτουργικού από το CD των windows θα είναι ο πιο γρήγορος και ανώδυνος τρόπος να λυθεί το πρόβλημά σου.
vivoula Σεπτέμβριος 6, 2014 Author #4 Σεπτέμβριος 6, 2014 Δεν με αφήνει ούτε απο το cd των windows να κάνω φορματ!Πάει να ξεκινήσει και πάλι με πετάει στη οθονη που δείχνει η πρώτη φωτογραφία!
gdp77 Σεπτέμβριος 6, 2014 #5 Σεπτέμβριος 6, 2014 Κατέβασε το gparted live και κάψε το iso σε ένα cd. Μπούταρε με αυτό. Σβήσε όλα τα partitions του δίσκου. Φόρμαρέ τον (ntfs). Είσαι έτοιμος για εγκατάσταση os
vivoula Σεπτέμβριος 6, 2014 Author #6 Σεπτέμβριος 6, 2014 Ναι θα το κανω αλλα δεν θελω να σβησω το partition , δεν θελω να χασω τα δεδομενα....δεν γινεται χωρις να πειραξω το partition - αποθηκευτικο χώρο?
gdp77 Σεπτέμβριος 6, 2014 #7 Σεπτέμβριος 6, 2014 Τότε μπούταρε με ένα ubuntu live, πάρε όσα δεδομένα θες σε έναν εξωτερικό δίσκο και μετά format και επανεγκατάσταση
slalom Σεπτέμβριος 6, 2014 #8 Σεπτέμβριος 6, 2014 Ή με το Hirens Boot CD μπαινεις σε περιβαλλον Windows και παιρνεις τα δεδομενα σου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.