Jump to content

sms

zpower

Recommended Posts

ξερετε κανα site που να μπορεις να στειλεις δωρεαν sms σε κινητα..?

ηξερα το otenet,αλλα το εχουν κανει μονο γι αυτους που εχουν τετοια συνδεση...

ξερετε κανα αλλο??

• 2 weeks later...

Το ICQ πλεον πεθανε, για καποιο λογο...

Οσοι εχουν ISP Otenet μπορουν απο το cool4u.otenet.gr...

Κατα καιρους βγαινουν καποια διαφημιστικα site, οπως Doritos πχ κλπ κλπ που εδιναν καμμια 10αρια

τη μερα....

• 2 weeks later...

του jokes.gr ειναι παμπαλαια και κανενα δεν ισχυει :)

γενικα δωρεαν sms δε νομιζω να βρεις πουθενα πλεον (εκτος απο αυτα που ειναι για τους συνδρομητες πχ otenet κλπ)

το http://mail.mycosmos.gr εγω δεν εχω δει που εχει να στελνεις sms ...

• 2 weeks later...

Παιδια πανε τα τσαμπα, τα καταργησανε.. Δοκιμασα και σχεδον ολα τα links που δινατε στο forum. Αλλα τα περισσοτερα δουλευουν με credits, δηλαδη στελνεις οσο εχεις credits, μολις τελειωσουν πλερωνεις για να στα ξαναγεμισουν :crazy:

Μονο οσοι εχουν βαθια τσεπη και εχουν otenet----> εχουν και καμποσα δωρεαν sms το μηνα... :dots:

Μονο οσοι εχουν βαθια τσεπη και εχουν otenet----> εχουν και καμποσα δωρεαν sms το μηνα...

Γιατί να έχουν βαθιά τσέπη? 15 ευρο περίπου το μήνα δεν βγαίνει η pstn? εγώ τέτοια έχω και στέλνω 250 sms το μήνα ή 20 την μέρα, που βλέπεις ότι είναι ακριβό?:hmm:

Αρχική απάντηση από Artist_ [Χθες, στις 23:37]

Γιατί να έχουν βαθιά τσέπη? 15 ευρο περίπου το μήνα δεν βγαίνει η pstn? εγώ τέτοια έχω και στέλνω 250 sms το μήνα ή 20 την μέρα, που βλέπεις ότι είναι ακριβό?

Ναι για pstn, αν ομως θες κατι παραπανω, μια ISDN τουλαχιστον, :blink: και παλι ακριβη ειναι η otenet!!!!! Γι'αυτο πας σε αλλους ISP και εχεις και τα λεφτα στην ακρη... :cool:

www.coolmobiles.com

θελει register ομως. να σου πω εχω να στειλω απο εκει αρκετο καιρο και δεν ειμαι σιγουροσ αν δουλευει ακομα. λολ

δοκιμασε παντως οταν ειχα πρωτογραφτει ειχα στειλει καμποσα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.