zpower Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 ξερετε κανα site που να μπορεις να στειλεις δωρεαν sms σε κινητα..?ηξερα το otenet,αλλα το εχουν κανει μονο γι αυτους που εχουν τετοια συνδεση...ξερετε κανα αλλο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Δεκέμβριος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Εγω δεν καταφερα να στειλω αλλα δεν ασχοληθηκα και πολυ.. οποιος θελει ας προσπαθησει! http://www.blackhumor.gr/Kinita/Free_SMS.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 wwwsms.gr εχει αρκετα οικονομικα μηνυματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Δεκέμβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Τι εννοείς οικονομικά μηνύματα>?Εγώ για δωρεαν εντελώς ψήνομαι και ας είναι όσα να ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 ok! Εψαξα αλλα δεν βρικα! οτι μαθεις θα μας πεις! εεεε;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Δεκέμβριος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Aν εχεις συνδεση cosmote μπες www.mycosmos.gr Μπορεις να στελνεις 10 δωρεαν sms καθε μερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 18, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για vodafone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 18, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από saxon_747 [06-12-2004 21:38] Aν εχεις συνδεση cosmote μπες www.mycosmos.gr... Μπορεις να στελνεις 10 δωρεαν sms καθε μερα... Mάλλον θες να πεις http://mail.mycosmos.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Δεκέμβριος 18, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από morius Mάλλον θες να πεις http://mail.mycosmos.gr To ιδιο ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 18, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για vodafone? Κανεις????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 18, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Για δοκιμαστε κ το ICQ,καποτε το δουλευα πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Δεκέμβριος 18, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Το ICQ πλεον πεθανε, για καποιο λογο...Οσοι εχουν ISP Otenet μπορουν απο το cool4u.otenet.gr...Κατα καιρους βγαινουν καποια διαφημιστικα site, οπως Doritos πχ κλπ κλπ που εδιναν καμμια 10αριατη μερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deamon Δεκέμβριος 28, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Μέσα από το www.jokes.gr έχει ορισμένα sites για free sms.Για δοκίμασε ! ! !:devil: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 28, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 του jokes.gr ειναι παμπαλαια και κανενα δεν ισχυει γενικα δωρεαν sms δε νομιζω να βρεις πουθενα πλεον (εκτος απο αυτα που ειναι για τους συνδρομητες πχ otenet κλπ) το http://mail.mycosmos.gr εγω δεν εχω δει που εχει να στελνεις sms ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 28, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10180&highlight=free+sms Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Ιανουάριος 9, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Παιδια πανε τα τσαμπα, τα καταργησανε.. Δοκιμασα και σχεδον ολα τα links που δινατε στο forum. Αλλα τα περισσοτερα δουλευουν με credits, δηλαδη στελνεις οσο εχεις credits, μολις τελειωσουν πλερωνεις για να στα ξαναγεμισουν Μονο οσοι εχουν βαθια τσεπη και εχουν otenet----> εχουν και καμποσα δωρεαν sms το μηνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιανουάριος 9, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Μονο οσοι εχουν βαθια τσεπη και εχουν otenet----> εχουν και καμποσα δωρεαν sms το μηνα... Γιατί να έχουν βαθιά τσέπη? 15 ευρο περίπου το μήνα δεν βγαίνει η pstn? εγώ τέτοια έχω και στέλνω 250 sms το μήνα ή 20 την μέρα, που βλέπεις ότι είναι ακριβό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Ιανουάριος 10, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Artist_ [Χθες, στις 23:37] Γιατί να έχουν βαθιά τσέπη? 15 ευρο περίπου το μήνα δεν βγαίνει η pstn? εγώ τέτοια έχω και στέλνω 250 sms το μήνα ή 20 την μέρα, που βλέπεις ότι είναι ακριβό? Ναι για pstn, αν ομως θες κατι παραπανω, μια ISDN τουλαχιστον, και παλι ακριβη ειναι η otenet!!!!! Γι'αυτο πας σε αλλους ISP και εχεις και τα λεφτα στην ακρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 10, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk [18-12-2004 15:49] Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για vodafone? Δηστυχώς γιατί και εγώ τώρα vodαfone !!!!!Πλάκα πλάκα είναι "φαρμακείο" η cosmote:confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιανουάριος 10, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 www.coolmobiles.com θελει register ομως. να σου πω εχω να στειλω απο εκει αρκετο καιρο και δεν ειμαι σιγουροσ αν δουλευει ακομα. λολδοκιμασε παντως οταν ειχα πρωτογραφτει ειχα στειλει καμποσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.