enduracell Δεκέμβριος 3, 2004 Author #21 Δεκέμβριος 3, 2004 βρε θα πάω, χτες Λάρισα δεν ήξερα που έπρεπε να πάω για να βρω (ήταν και κλειστά τα μαγαζιά το απόγεμα) πιστεύω την Κυριακή να είμαι και πάλι ετοιμοπόλεμος. (το hot glue μπήκε για μόνωση και όχι για να κολλήσει τα καλώδια, μη τρελαινόμαστε )
naz Δεκέμβριος 3, 2004 #22 Δεκέμβριος 3, 2004 ετσι απο περιεργεια το τροφοδοτικο που δουλευες τι μαρκα ηταν?
Spyrious Δεκέμβριος 3, 2004 #23 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από naz ετσι απο περιεργεια το τροφοδοτικο που δουλευες τι μαρκα ηταν? Αntec ή Fortron το κόβω από το μαύρο atx connector.
enduracell Δεκέμβριος 5, 2004 Author #24 Δεκέμβριος 5, 2004 Αntec 480 true blue είναι παιδιά αλλά δε φταίει σε τίποτα το τροφοδοτικό, είναι σκυλί (3.3/5/12 modded), απλά εγώ με τα τραβήγματα που έκανα κάθε φορά βάλε βγάλε το χάλασα.Στην Θεσσαλονίκη δε βρήκα σε τέσσερις που πήγα ούτε θηλυκό ούτε αρσενικό για δείγμα, αύριο θα κοιτάξω Λάρισα και αν δε βρω και κει βλέπουμε (υπάρχει και το εξωτερικό)
Samael Δεκέμβριος 5, 2004 #25 Δεκέμβριος 5, 2004 Πανε στον γνωστο "τρελαρα" Γιαννικο Ειναι πισω απο το δικαστικο,απεναντη απο το παλιο...χμ..πως το λεγαν?Αυτη την καφετερια με την αυλη μωρε,ελπιζω να καταλαβες...
enduracell Δεκέμβριος 5, 2004 Author #26 Δεκέμβριος 5, 2004 thanx Samael αν δε βρω στα μαγαζιά που μου πρότεινε ο ChrisXP θα πάω να δω και εκεί. Πάντως αν βρω στη Λάρισα αυτό που ζητάω ενώ δεν το έχω βρει στη Σαλόνικα το score θα είναι Λάρισα-Θεσσαλονίκη 1-0 Ευχαριστώ επίσης τον ChrisXP που προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να μου βρει ο ίδιος άμεσα ανταλλακτικά :flower:
hipro5 Δεκέμβριος 8, 2004 #27 Δεκέμβριος 8, 2004 Να ξεκολλήσω και να σου στείλω εγώ ένα.........Θέλει προσοχή όμως όταν θα ξεκολλήσεις το δικό σου γιατί οι μητρικές είναι με επιμεταλλωμένες τρύπες........ΔΕΝ πιστεύω να σε πειράζει που θα είναι από INTEL μητρική?.....
enduracell Δεκέμβριος 8, 2004 Author #28 Δεκέμβριος 8, 2004 και βέβαια με πειράζει αλλά τα είπαμε σε pm μάλλον θα με δώσει μια χαλασμένη Mobo ο συναγωνιστής zyx, ελπίζω να τα καταφέρω. Ευχαριστώ που προσφέρθηκες να βοηθήσεις :flower:
zyx Δεκέμβριος 8, 2004 #29 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell και βέβαια με πειράζει αλλά τα είπαμε σε pm μάλλον θα με δώσει μια χαλασμένη Mobo ο συναγωνιστής zyx, ελπίζω να τα καταφέρω. Ευχαριστώ που προσφέρθηκες να βοηθήσεις :flower: απο μενα να παρεις που ειναι amd θα μολεινης την μητρικη σου αλιως. γιατι αν δεν το παρεις πιστευεις οτι με το intel βιζματακι οτι θα κανεις και οβερκλοκ :hehe:
enduracell Δεκέμβριος 9, 2004 Author #30 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από zyx απο μενα να παρεις που ειναι amd θα μολεινης την μητρικη σου αλιως. γιατι αν δεν το παρεις πιστευεις οτι με το intel βιζματακι οτι θα κανεις και οβερκλοκ :hehe: αυτό σκέφτηκα και γω και ανατρίχιασα με την πρόταση του Ηipro, όπως καταλαβαίνεις έπρεπε να αρνηθώ με ευγένεια
enduracell Δεκέμβριος 13, 2004 Author #31 Δεκέμβριος 13, 2004 εντάξει παίδες το έφτιαξα ευχαριστώ τον zyx και chroma για τα ανταλλακτικά που μου έδωσαν και όλα τα παιδάκια που έδωσαν Info για να βρω την λύση
mortisboy Δεκέμβριος 13, 2004 #32 Δεκέμβριος 13, 2004 ....well done man..... ...αντε δωστου bench τωρα να καταλαβει.....γιατι τοσο καιρο που ειναι ετσι θα εχει σκουριασει...... :p
enduracell Δεκέμβριος 13, 2004 Author #34 Δεκέμβριος 13, 2004 ευχαριστώ παίδες το testάρα ώρες με full load prime και μπόλικα Vcore και δεν έλιωσε άρα κάνε σωστά επαφή. Για bench χθες που την πάλευα με τις κολομνήμες μου δυστυχώς δε γίνεται τίποτα, αν θέλω να ανέβω και άλλο πρέπει να βάλω διαιρέτη 150 (/15 μου φαίνεται) οπότε μετά χάνω πολύ σε μνήμη ελπίζω να βρω κάποια λύση με τις κολομνήμες μου...
vdeseris Δεκέμβριος 13, 2004 #35 Δεκέμβριος 13, 2004 Μπράβο Γιάννη! ’ψογος! Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 13:52] ελπίζω να βρω κάποια λύση με τις κολομνήμες μου... Αφού το ξέρεις μία είναι η λύση: DFI
enduracell Δεκέμβριος 13, 2004 Author #36 Δεκέμβριος 13, 2004 το ξέρω ρε γμτ αλλά που είναι????? δε μπορώ να περιμένω έχω αφηνιάσει....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.