Lazy Dog Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2014 Εχω μια 290 και εφυγε ο πυκνωτης που δειχνω στη φωτο(εχουν μεινει τα ποδαρακια και πηρα το βαρελακι στο χερι) Η καρτα παιζει κανονικα και δεν εχει καποιο προβλημα. Ο πυκνωτης εχει κωδικο LF 270 C 39c και απο οτι ειδα ειναι 270μF 16v. Δεν εχω καταφερει να βρω στα 270 αλλά βρισκω στα 330μF 16v. Θα υπαρξει προβλημα αν του βαλω με μεγαλυτερη χωρητικοτητα; :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 5, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 προς τα κατω ειναι το προβλημα με τους πυκνωτες προς τα πανω βαλε οσο θες αληθεια ... πως το καταφερες αυτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 5, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Δεν ειναι δικη μου. Προφανως βγαζοντας την ψυκτρα ή κατι παρομοιο Για να εχω το κεφαλι μου ησυχο πάντως, κατεβηκα Φανο, δωσαμε παραγγελια και Τριτη πρωι θα εχω μια πενταδα ιδιους(πηρα 5 για καλο και για κακο lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Σεπτέμβριος 5, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 270 με 330 δεν ειναι διαφορα ουτε θεωρητικα...Τωρα το "οσο θες" δεν ισχυει γιατι υπαρχει και η καμπυλη φορτισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 5, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Το περιεργο πάντως ειναι οτι η καρτα παιζει κανονικοτατα. Τη δοκιμασα και στο δικο μου συστημα σε BF3, BF4 και Watch Dogs. Απο την επικαθιση σκονης, πρεπει να ηταν/ειναι καιρο ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 5, 2014 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Πολύ προσοχή στην αποκόλληση, τα στρώματα χαλκού των PCB απορροφούν τη θερμότητα, με αποτέλεσμα να ζεσταίνεις την κόλληση και να μην λιώνει, λόγω μικρής θερμοκρασίας.Για να μην καταστρέψεις την πλακέτα ή τα solder pads πρέπει να το κάνεις καλύτερα με σταθμό αποκόλλησης THT, βρές κάποιο μαγαζί ηλεκτρονικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Σεπτέμβριος 5, 2014 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 νταξει μωρε γιατι να μην παιζει, καμια αποζευξη θα ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.