Jump to content

MSI NX6800-TD128 [To buy.....or not to buy?]

SlotKiller

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 18:20]

Που μπορώ να βρώ την V9999 γύρω στα 350?:)

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=872&Nav_Section_Id=20&Catalog_Id=1&Product_Id=220990&Merchant_Id=1&sts_cid=3

να σημειωσω οτι ενα φιλος αγορασε την συγκεκριμενη καρτα και καταφεραμε με το rivatuner να ξεκλειδωσουμε και τα 16 pipelines (ULTRA) και να την κλοκαρουμε πολυ καλα.η ψυξη της ειναι λιγο θορυβωδης οταν ανεβαζει θερμοκρασιες στα παιχνιδια.

γενικα ειναι πανεμορφη με καλη ψυξη στον πυρηνα(οι μνημες ειναι γυμνες αλλα δεν μασανε απο θερμοκρασια) και αρκετες πιθανοτητες ξεκλειδωματος σε ultra

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια:T:. Πιστεύω μέσα στο επόμενο 15μερο να είναι στα χέρια μου οπότε θα χρειαστώ βοήθεια για το ξεκλείδωμα και το ανέβασμα. Να είστε και να περνάτε καλά!:banging:

Επίσης τρομερή εντύπωση μου κάνει η τιμή της Sapphire Radeon 9800 XT 256MB 517,50 σε σύγκριση με την Sapphire Radeon X800 PRO 256MB GDDR3 429,66 !!!!!!! και Sapphire Radeon X800 XT 256MB GDDR3 476,11 .................Εγώ θα έπαιρνα την τελευταία!!!

Αρχική απάντηση από Psychokiller [Χθες, στις 22:32]

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια:T:. Πιστεύω μέσα στο επόμενο 15μερο να είναι στα χέρια μου οπότε θα χρειαστώ βοήθεια για το ξεκλείδωμα και το ανέβασμα. Να είστε και να περνάτε καλά!:banging:

Ριξε και μια ματια: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8792

πολύ καλή επιλογή η 6800 της ASUS. Την έχει το πλαίσιο 356 ευρώ τελική. Πάντως ωραίοι είναι και αυτοί . Πριν δέκα μέρες την είχαν 330 τελική .Είδαν ότι έχει ζήτηση και την ανέβασαν. Για τον θόρυβο του ανμειστήρα , που γράφει κάποιος παραπάνω , έχει πρόγραμμα που κατεβάζει τις στροφές της και λειτουργεί αθόρυβα .("τα κάνει αόρατα" που έλεγε και μια γκόμενα σε μια παλιά διαφήμιση:hehe: :hehe:

Χρήστο ευχαριστώ για το link έχει αναλυτικές οδηγίες βήμα βήμα. Εσύ ποια προτείνεις την MSI ή την Assus. Εγώ εγώ αρχίσει να τείνω στην Assus παρά το γεγονός ότι τα shader units είναι hardware masked πράγμα που φαίνεται ότι περιπλέκει το ξεκλείδωμα της.

Αρχική απάντηση από Psychokiller

Χρήστο ευχαριστώ για το link έχει αναλυτικές οδηγίες βήμα βήμα. Εσύ ποια προτείνεις την MSI ή την Assus. Εγώ εγώ αρχίσει να τείνω στην Assus παρά το γεγονός ότι τα shader units είναι hardware masked πράγμα που φαίνεται ότι περιπλέκει το ξεκλείδωμα της.

Την MSI την ξεκλειδωσα πολυ ευκολα και αυτη τη στιγμη την δουλευω με πυρηνα 370 και μνημη 955 και δουλευει μια χαρα.

Για την Assus δεν μπορω να σου πω γιατι δεν την δουλεψα.

Asus V9999 128μβ και απο μενα.Την δουλευω κανα μηνα τωρα και ειναι τρομερη καρτα. Υποψην οτι (σε μενα τουλαχιστον) οχι μονο δουλευουν τελεια τα 16 pipelines αλλα κλοκαρει και παρα πολυ καλα στα 400/760 και γενικα τρεχει τα παντα σε 1280χ1024 με 16ΑΦ και 2χ ΑΑ . Με τα 16 pipelines υστερει ελαχιστα εναντι των πανακριβων 800ΧΤ αλλα ειναι πολυ φτηνοτερη.

Οσο αφορα τον θορυβο. Ο ανεμιστηρας της ειναι πολυ θορυβωδης αλλα με το προγραμμα που δινει η Ασους ρυθμιζεις τις στροφες του να ανεβαινουν μονο σε παιχνιδια ενω σε idle να πεφτουν στις 1600 οποτε και δεν ακουγεται καν!! Πολυ καλο κολπακι.... ;)

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

Επίσης τρομερή εντύπωση μου κάνει η τιμή της Sapphire Radeon 9800 XT 256MB 517,50 σε σύγκριση με την Sapphire Radeon X800 PRO 256MB GDDR3 429,66 !!!!!!! και Sapphire Radeon X800 XT 256MB GDDR3 476,11 .................Εγώ θα έπαιρνα την τελευταία!!!

Δεν κάνει τόσο η 9800XT.

Αρχική απάντηση από Alexandros [07-12-2004 13:26]

Asus V9999 128μβ και απο μενα.Την δουλευω κανα μηνα τωρα και ειναι τρομερη καρτα. Υποψην οτι (σε μενα τουλαχιστον) οχι μονο δουλευουν τελεια τα 16 pipelines αλλα κλοκαρει και παρα πολυ καλα στα 400/760 και γενικα τρεχει τα παντα σε 1280χ1024 με 16ΑΦ και 2χ ΑΑ . Με τα 16 pipelines υστερει ελαχιστα εναντι των πανακριβων 800ΧΤ αλλα ειναι πολυ φτηνοτερη.

Οσο αφορα τον θορυβο. Ο ανεμιστηρας της ειναι πολυ θορυβωδης αλλα με το προγραμμα που δινει η Ασους ρυθμιζεις τις στροφες του να ανεβαινουν μονο σε παιχνιδια ενω σε idle να πεφτουν στις 1600 οποτε και δεν ακουγεται καν!! Πολυ καλο κολπακι.... ;)

Πρόγραμμα σαν και αυτό μόνο η Asus έχει; Ρωτάω επειδή σκέφτομαι για την MSI. Θα μπορώ να βρω από πουθενά αλλού πρόγραμμα που να ελέγχει τις στροφές του ανεμιστήρα;

Αρχική απάντηση από stakid

Η MSI εχει χειροκινητη ρυθμιση στροφων και δε νομιζω να ρυθμιζεται με προγραμμα..

Η δικη μου δεν εχει χειροκινητη ρυθμιση.Αλλαζει στροφες μονη της.

Οσο για θορυβο Διονυσε εχει...αλλα μπερδευεται με τα αλλα φαν που εχω.... ''Χαμος''

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.