Jump to content

Πιο AntiVirus Προτιμάτε ?

laserscout

Πιο σας αρέσει?  

180 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Και να έχω το ένα να σκανάρει και το άλλο να κάνει auto-protect?

Ποιό από τα δύο είναι καλύτερο σε κάθε από αυτές τις δυο εργασείες?

Αρχική απάντηση από Hellrider [Σήμερα, στις 23:29]

@snake και pontium πρεπει να κανουμε κανα ταμα για να μην μαμησετε το poll η μπα δεν πιανει?

ΟΚ.Sorry.:)

Αρχική απάντηση από Hellrider [Σήμερα, στις 23:29]

@snake και pontium πρεπει να κανουμε κανα ταμα για να μην μαμησετε το poll η μπα δεν πιανει?

Τουλάχιστον δεν μιλάμε οφφ τόπικ πάνω απ 'όλα...:devil:

@snake>>>βάλε για προστασία το ΜcAfee και για scan το AntiVir:D

Αρχική απάντηση από pontium [Σήμερα, στις 23:42]

Τουλάχιστον δεν μιλάμε οφφ τόπικ πάνω απ 'όλα...:devil:

Σωστό αυτό!!:D

παιδες... εφω εχω το McAfee + Prevx.... to McAfee και scan και auto-protect. το Prevx εχει μονο auto-protect.... δεν εχω κ τοσο μεγαλο προβλημα.... αλλα το McAfee δεν μ'αρεσει....

καλα παει το τοπικ!!! λοιπων θα συνεχιστει... πρως το παρων ο νικητης ειναι το Norton AntiVirus 2005 με 15 ψηφους (πολυ μπροστα!) μετα σους 6 ψηφους!!! ισοπαλια τα: Avast 4Home, Kaspersky Anti-Virus Personal, McAfee VirusScan, AVG Anti-Virus Professional και.... Panda. τα βλεπετε ουτως η αλλως... Παραξενευτικα ομως που το Prevx δεν εχει κανενα... μαλλον επειδη στο poll διαλεγεις μονο 1 και το Prevx το εχεις ως 2ο AntiVirus.....

παντως πολλοι που θα θελουν καινουριο AntiVirus θα τους φανει χρησιμο!

Symantec Antivirus CE 9 κι εδώ.

Κι επιπλέον.

Norton Systemworks 2005 premier

Kerio firewall

Giant AS

Adware

antivir PE!πολυ καλο!προσφατα μου το συστησαν και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη!

ειχα το νορτον αλλα τιποτα δεν "εβλεπε"!

ηταν <ελευθερη η εισοδος>!

Υ.Γ.επισης,σαν spyware να προτειμησετε το gaint !:T:

• 2 weeks later...

Βαση ποιον κριτηριων μπορουμε να πουμε οτι ενα antivirus ειναι ελαφρυ για το συστημα?

Πιστεύω πως τα κριτήρια είναι πόσο μνήμη τρώει και πόσο cpu αυτό μπορεί να το δει κάποιος από το Windows Task Manager εαν χρησιμοποιεί Windows. Βέβαια και χωρίς να τα δεις αυτά καλαβαίνει ο καθένας μας, πόση ώρα κανει να ξεκινήσει ο Η/Υ ή κατα πόσο γίνεται πιο αργός ο Η/Υ όταν π.χ ανοίγει κάποια αρχεία ή στέλνει και λαμβάνει e-mails όταν έχει εγκατεστημένο το τοποιοδήποτε anti-virus.

’λλες απόψεις??

Από AntiVirus -> Comporate Edition(Symantec)

Aπό firewall -> Ζοne allarm 5.1

Κορυφαία(άποψή μου)

Θα απέφευγα όλα τα AntiVirus & firewall της Symantec

Για να μην προσβάλω την εταιρία:p θα απέφαυγα όλα τα NORTON:T:

• 2 weeks later...

Eίχα το ΑVG το οποίο είχε το εικονίδιό του στο tray (ομπρελίτσα). Oταν έμπαινα ιντερνετ άνοιγα την ομπρελίτσα και όταν έβγαινα και έπαιζα κανένα παιχνίδι έκλεινα την ομπρελίτσα.

Μετά απο format το ξαναεγκατέστησα ΑΛΛΑ δεν βγαίνει τώρα στο tray τι να συμβαίνει ξέρει κανείς? ή μάλλον βγαίνει με αλλά είναι συνεχώς κλειστή. Μαλλον κάνει μόνο scan όταν το επιλέξω άρα δεν με προστατεύει όταν μπαίνω ιντερνετ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.