Jump to content

Πιο AntiVirus Προτιμάτε ?

laserscout

Πιο σας αρέσει?  

180 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Χθες, στις 21:12]

ξερει κανεις το nod32 ? καλο ειναι ?

Πολύ καλό αλλά το F-Secure καλύτερο ;).

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Kaspersky,

αφοτου χρησημοποιησα πρωτα norton μετα anti-vir το οποιο χτυπαγε λαθος συναγερμο σε ενα crack το οποιο μου το ειχε κανει ενας moderator αγγλος μονο για μενα. Και μου ειπε τα ακολουθα...

the crack is packed & protected by Asprotect. if it was infected with anythng then Asprotect would give a checksum error

i have run it and scanned it and found nothing

i use Kaspersky anti virus which i find excellent

it is possible i suppose that asprotect may have similar bytes to some viruses cos of the way asprotect protects itself and reallocates memory in unpacking and some hyristic virus scanners may think it is a virus but the better virus scanners dont

Symantec Antivirus Corporate edition εδώ. Πιο ελαφρύ σε σχέση με νόρτον και περισσότερες λειτουργίες.

Που είναι το F-Secure ρε παιδία από τη λίστα???

Κατά την άποψή μου το F-Secure & το Kaspersky μακράν τα καλύτερα antivirus!!!

• 3 months later...

F-Secure και McAfee το NOD 32 αν και εχω ακουσει τα καλυτερα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε.

με τα AntiVir και BitDefender ειχα μερικα προβληματακια.

Εγώ δεν χρησιμοποιώ τίποτα :p Και να έχω ιούς (σίγουρα θα έχω) δεν επιρεάζουν το pc μου. Πάντως ψήφισα Norton που έχει βάλει ο πατέρας μου.

Παιδιά το Norton AntiVirus 2005 γιατί είναι αξιόπιστο καισυμφέρει. εννοώ ότι μπορείς να το βρείς παντού σπασμένο και τζάμπα.:D

Aν και αργησα λογω σουκου χρησιμοποιω Αντιβιρ (φανατικα) αν και καποια στιγμη πρεπει να δοκιμασω το ΝΟΔ32.

Εγώ που δεν χρησιμοποιώ κανένα εδώ και 1.5 χρόνια και δεν έχω "κολλήσει" το παραμικρό (δοκίμασα panda , Ρώσο και norton κάποια στιγμή πριν 1 μήνα και δεν βρήκαν τίποτα), είμαι τυχερός;;;

Είμαι μόνο με το giant και το firewall toy Alcatel 530.

Αρχική απάντηση από jax7480

AVG για antivirus. Free και μακραν ελαφρυτερο και γρηγοροτερο απο Μακαφια, Νορτονες και τα συναφη.

οντως avg forever, Πολυ καλο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.