Jump to content

Πιο AntiVirus Προτιμάτε ?

laserscout

Πιο σας αρέσει?  

180 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

το Avast μου ταιρίαζει καλύτερα με το σκεπτικό ότι οι χακερς χτυπανε πρώτα τα ποιό εμπορικά προγράμματα anti-viruses:o :devil: :cool::o !!!!! :o:laughing::o

Αρχική απάντηση από artlovergr [Σήμερα, στις 21:43]

το Avast μου ταιρίαζει καλύτερα με το σκεπτικό ότι οι χακερς χτυπανε πρώτα τα ποιό εμπορικά προγράμματα anti-viruses:o :devil: :cool::o !!!!! :o:laughing::o

Αυτό δεν έχει καμία σχέση.’μα είναι να έρθει ο ιός,θα έρθει.Δε κάνουν διακρίσεις(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων).

Kaspersky. Από όλα τα γνωστά που έχω δοκιμάσει, αυτό μου άρεσε περισσότερο. Επειδή βρίσκομαι κατά τη δειάρκεια μίας εβδομαδας, να δουλεύω σε διάφορους κοινόχρειστους υπολογιστές της εταιρίας που δουλεύω, πριν από κανένα χρόνο είχα κάνει ένα μίνι συγκριτικό τεστ. Στον κάθε ένα είχα βάλει και διαφορετικό antivirius. Τελικά πρωταθλητής βγήκε ο Kaspersky και από τότε, αυτόν ξέρω αυτόν εμπιστεύομαι...................

Εγώ χρησιμοποιώ Avg free edition, αλλα είμαι σίγουρος ότι κανένα από αυτά δεν είναι 100% ασφαλές.

Βασικα προστασια ενταντιον καποιου εξεδεκιευμενου Ηαcker δεν υπαρχει

Δεν πα να εχεις και 10 Firewall και 50 Antivirus εγκατεστημενα

Αμα σε εχει βαλει στο στοχαστρο το μονο που θα καταφερουν ειναι να τον καθυστερησουν αλλα την ζημια θα στην κανει οτι προστασια και να βαλεις

Αν και οι Hacker τους νοιαζει να χτυπανε συγκεκριμενες εταιριες η ατομα κυρους με πολλα λεφτα κλπ και οχι τον καθενα απλο χρηστη που δεν αποτελει προκληση

Ηacker δεν σημαινει ανεγκεφαλος που θελει να κανει ζημια σε οποιο υπολογιστη βρεθει στο δρομο του (τουλαχιστον οχι αμεσα)

Ισα ισα προκειται για διανοιες και εχουν την δικια τους "φιλοσοφια"

Χτυπανε συγκεκριμενα ματσωμενα ατομα και εταιριες (κατι σαν την Microsoft παραδειγμα) και προσπαθουν να περασουν το "μηνυμα" τους

Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Σήμερα κατέβασα δοκιμαστική του NOD32 αλλά μετά το σετάρισμα, σε xp, ούτε το τοπικό δίκτυο δουλεύει ούτε ιντερνέτ μπαίνω.

Τι συμβαίνει; Τι κάνω λάθος;

Εγώ ζω χαρούμενος μέσα στην άγνοια μου με το F-Secure. :happy:

Το βρίσκω αρκετά εύχρηστο και μέχρι τώρα δεν έχω παράπονο.

Αυτη την στιγμη χρησιμοποιω το kaspersky αι προς το παρον ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Μεχρι πρωτινος ειχα το νορτονα αλλλα ηταν πολυ βαρυς ο ατιμος!

Δουλεύω με προστασία από το Avast 4 Home.

Παλιότερα χρησιμοποιούσα το Notron Antivirus. Έχω αγοράσει όλες τις εκδόσεις από το 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 (Security) και το 2005.

Πριν από 2 μήνες μετά από πολλαπλές εγκαταστάσεις λόγω προβλήματος του υπολογιστή που είχα, το 2005 αρνήθηκε να εγκατασταθεί. Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό, όπως θεωρώ απαράδεκτο και το γεγονός οτι το NAV επεκτείνεται σα χταπόδι παντού.

Είναι εντελώς ακατάλληλο για όσους δοκιμάζουν ή εγκαθιστούν πολλά προγράμματα.

Τα μηνύματα για ανανέωση, η έλλειψη συνεργασίας με το Security center των Windows και άλλα προβλήματα με κολλήματα και δυσλειτουργίες αν και σε μεγάλο βαθμό μετά από προσπάθεια ξεπεράστηκαν, μου άφησαν μια πικρή γεύση.

Μακριά από μένα λοιπόν το NAV. Ούτε να ξανακούσω δεν θέλω γι΄αυτό.

Τους δυο τελευταίους μήνες με το AVAST ούτε προβλήματα είχα ούτε ένοιωσα κάποια στιγμή ανασφάλεια.

Αρχική απάντηση από daospi [12-03-2005 20:53]

Αυτό δεν έχει καμία σχέση.’μα είναι να έρθει ο ιός,θα έρθει.Δε κάνουν διακρίσεις(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων).

Κάποιος γνωστός μου χρησιμοποιεί Windows 98 κ παρόλο που έχει DSL σύνδεση δεν έχει κανένα προβλημα ούτε απο επι8έσεις ούτε απο ιους (σημειωτέον δεν χρησιμοποιεί firewall)

τι 8ελω να πω μ αυτό? οτι οι χακερς δημιουργούν ιούς για να χτυπησουν τις μαζες απ αυτην την άποψη θεώρησα πιο καλη τη λύση του avast

Πριν από λίγο καιρό έλεγα norton 2005 αλλά το Zonealarm 5.5 Security Suite είναι κορυφαίο!!!!!!!!

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.