Jump to content

Πιο AntiVirus Προτιμάτε ?

laserscout

Πιο σας αρέσει?  

180 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

AVG για μενα. Παναλαφρο, δε το παιρνεις χαμπαρι πως υπαρχει και το κυριοτερο ανανεωσεις πολυ μικρες σε τακτα χρονικα διαστηματα σχεδον καθυμερινα.

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

ψηφίζω zone alarm δαγκωτό!!!

Το norton είναι πολύ βαρύ(και ασήκωτο) και δεν έχει και firewall*

*μην την περνετε και πολύ στα σοβαρα την άποψή μου,είμαι σχετικά καινουργιος στο....επαγγελμα και δεν ξέρω και πολλά.

Πάντως το norton τρώει πολύ μνήμη

Το Norton 2005 δεν εχει κατι σαν firewall?Internet worm protection δεν το λενε?Οντως ειναι βαρυ και ασηκωτο

Δυστηχώς δεν έχεις μέσα στην δημοσκόπηση αυτό που θέλω εγώ:...:

Symantec Comporate Edition πιστεύω είναι κορυφή (για μένα) Το έχω 2 μήνες πριν την μεγάλη επίθεση,και δεν έχω πα΄θει τπτ;) ;)

Nod 32 ΔΕν περναει τιποτα τα ποιο πολα απο τα παραπανω τα ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ .

Πρόσφατα έβαλα το F-Secure Anti-Virus Client Security με ενσωματωμένο firewall. Απλά ότι καλύτερο για προστασία από ιούς και hackers. Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα και σίγουρα έχω καταλήξει σ' αυτό.

Αρχική απάντηση από yaputzis [Σήμερα, στις 17:44]

Πρόσφατα έβαλα το F-Secure Anti-Virus Client Security με ενσωματωμένο firewall. Απλά ότι καλύτερο για προστασία από ιούς και hackers. Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα και σίγουρα έχω καταλήξει σ' αυτό.

Όντως,κάνει πολύ καλή δουλειά από ότι είδα και εγώ.

ήμουν κολλήμένος στο norton αλλά το norton internet security 2005 κατάφερε να με κάνει να αλλοπιστήσω σε mcafee security center εδώ και ένα μήνα περίπου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Eπειδη εχω κακη εμπειρια με το Νorton δεν το εβαλα ποτε ξανα.Αλλαξα σε mcafee..εξαιρετικο αλλα πολυ βαρυ.Πλεον δοκιμαζω το Kaspersky 5 που πιστευω ανταποκρινεται τελεια στις απαιτησεις μου μαζι με Αd-Aware 1.05+ZoneAlarm..η ψηφος παει στο Kasperky.

εγω προτιμο το McAfee VirusScan

αλλα εχο το νορτον 2003 .. μλκ ειναι ομως

και το zoneallarm ειναι καλο ομως

το νορτον 2005 δεν το δοκιμασα δεν 3ερο

Eγω Χρησιμοποιω το Mac Afee Viruscan 8.0i Enterprise edition (Για Επιχειρησεις)

Παροτι προκειται για Antivirus περιλαμβανει και Firewall δυνατοτητες

Προκειται για πολλη δυνατη επαγγελματικη λυση

Εχω δοκιμασει και το Zonealarm 5.5 Security Suite

Και ολα τα Norton προιοντα 2005

καθως και το AVG και το Αvast

και ολα εχουν μειονεκτηματα συμβατοτητας ειτε με αλλα προγραμματα ειτε με το ανοιγμα ορισμενων ιστιοσελιδων

(κυριως το Ζonealarm Firewall που πεταγε κατι Page not Found σε μερικα Site με την πρωτη φορα και επρεπε να ξανακανω refresh την σελιδα για να ανοιξει κανονικα)

Tης Mac afee τα προιοντα ειναι ta πιο φιλικα παντως (για το Internet explorer Browser) για αυτο και τα προτιμω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.