Superior_Mind Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2014 Είμαι άσχετος με παιχνιδομηχανές. Μου φερε ένας φίλος ένα ps3 160gb μαζί με χειριστήρια και παιχνίδια και εγγύηση ως το 2015 να το βάλω σε αγγελία. Πως διαμορφώνονται οι τιμές σε αυτά τα μαραφέτια ρε παιδιά; Είδα οτι υπάρχουν slim fat ccfw και διάφορα άλλα και δεν έχω ιδέα τι σημαίνουν.Αν μπορεί να γίνει θέμα στο Τι Που Πόσο ας το μεταφέρει κάποιος παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 4, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 κανα 150αρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 4, 2014 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Αφού το λες και μόνος, γιατί δεν το έφταχνες κατευθείαν εδώ;Στο θέμα τώρα... μήπως ο φίλος να σκεφτεί με πόσα είναι ικανοποιημένος και να σου πει ένα νούμερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior_Mind Σεπτέμβριος 4, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 cech-3004aΕγγύηση Κωτσόβολου έως 10/20152 χειριστήρια wireless usb με τα καλώδια φόρτισηςκαι έχει και μερικά original παιχνίδια με τα κουτιά τουςSBK XCall of Duty 3Call of Duty Black OpsDead Island RiptideMAGPES 2012μου πε γύρω στα 170-180 ευρώ θα ήταν ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 4, 2014 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 ξεκινας τοτε απο 180 ευρω και αν δεν δεις ενδιαφερον,χαμηλωνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior_Mind Σεπτέμβριος 4, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Το άναψα πριν λίγο και φοράει 4.60 έκδοση. Είδα οτι υπάρχει 4.65. Αναβαθμίζω ή θα είναι κακό αν κάποιος θέλει να το πειράξει (δεν έχω και ιδέα αν πειράζεται). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior_Mind Σεπτέμβριος 16, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Η αγγελία ανέβηκε. Ευχαριστώ όσους απαντήσατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.