Jump to content

Σπαζοκεφαλιά με φορματ σε λαπτοπ .

Athens2004

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα , και που λέτε ' παω να κανω ενα φορματ σε ενα hp pavilion dv6 το οποιο μου το φέρανε με 7 .

Κανω bootable ενα στικ και ξεκινάω να το φορμάρω και σταματάει εδώ .

IMG_20140904_134713411_HDR.jpg

Xαλασμένο image λέω ( ηταν απο θείο ) Κατεβάζω image απο την ms και το official tool της που κανεις bootable το stik .

Τα ιδια . Χτυπημένος δίσκος ? τα diagnose που εχει ενσωματωμενα το λαπτοπι στο βιος τον βγαζουν οκ καθως και το hd sentinel .

Ωραια . Παω να του περάσω ubuntu το παιρνει μια χαρα !!!! . Ξαναδοκιμάζω 7 . Φρυδια παλι . Τωρα κατεβώζω τα 8 .

help help help . :p:laughing:

Ναι σαν εξωτερικο και με το πρωτο tool που googlara ? :p

τπτ πάλι . Δοκιμάζω και με cd σε λιγο μπας και . Πολυ περίεργο πάντως . Να υπάρχει αραγε κανένα restore image στο site της hp η καπου αλλου . :S

Πρωτο google-tool ? Πιθανον να εχεις κ trojan τωρα στο pc... :hehe:

δες με το diskpart.

Eνα απο τα πρώτα εστω . Ειπαμε :p

Untitled.jpg

Αραγε να παιζει ρολο οτι το στικ ειναι usb3 και το laptopi εχει 2.0v θυρες?

Θα δοκιμάσω και με dvd . και βλεπουμε .

Δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα το Low level με usb καλωδιο. Βγαλτον απο εκει, ενωσε τον με SATA καλωδιακι και καντο.

Mε sata τον εκανα low καρφωμενο στο σταθερο . Τα usb τα αναφερα για την διαδικασια φορματ με το στικ . ( σορρυ δεν καταλαβα το σαν εξωτερικο πιο πανω . )

Δεν ειχα dvd και ειμαι στο πατρικο οπου ενα σταθερο που εχω στησει εδω το ειχα χωρις drive και γενικοτερα εχω κάνει άπειρα φορματ με στικ . Αυτο πρωτη φορα μου έτυχε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.