zakozako100 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2014 συγνώμη δεν ξέρω που να ανοίξω θέμα ... θέλω να μάθω πως να αλλάξω το iP του ίντερνετ μου... για την ακρίβεια αν έχω αποκλειστεί από ένα σίτε πως μπορώ να αλλάξω iP ώστε να συνεχίσω το κατέβασμα ! ευχαριστώ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 4, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 external ip στο δίκτυο σου αλλάζεις με το να κάνεις επανακκίνηση το modem (εκτός αν έχεις πρόγραμμα με static IP)ο αποκλεισμός από το site μήπως δεν είναι λόγο IP?μήπως είναι και account? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Σεπτέμβριος 4, 2014 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 επανεκκινηση μοντεμ και καθαρισμο cache και cookies.Και εδώ είμαστε πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 5, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Παίρνεις διαφορετική IP μετά την επανεκκίνηση; Επίσης μπορεί να έχουν κόψει όλες τις IP του παρόχου σου, αν είναι όντως θέμα κοψίματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 5, 2014 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 What Is My IP Address? IP Address Tools and MoreΔες αν σου αλλαζει καθε φορα.Αν οχι αγορασε καποιον vpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakozako100 Σεπτέμβριος 5, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 ευχαριστω.. αλλα το iP αλλαζει με επανεκινιση του μοντεμ ... αλλα και παλι τιποτα ... ο αποκλεισμος εγινε λογο οτι δεν seedara οσα Gb κατεβασα μηπως ειναι το iP του υπολογιστη μου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Σεπτέμβριος 6, 2014 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 Αφού έκανες hit n run καλά να πάθεις Αν ειναι ανοιχτες οι εγγραφες κανε νεο λογαριασμο, αν όχι τότε πρέπει να βρείς άτομο με πρόσκληση. Επίσης αν ξανακανεις hit n run στο λογαριασμο σου παλι θα φας ban. Σοβαρά μιλώντας, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έκαναν ban όλο το ip range του παρόχου σου, με αποτέλεσμα και με μία/ένα καινούργια/ο πρόσκληση/λογαριασμό πάλι να φας ban ακόμη και αν δεν παραβείς κάποιον κανόνα. Αυτό που σου προτείνω είναι να αγοράσεις μια συνδρομη σε vpn service. Αν θες περισσότερες πληροφορίες απλά ρωτάς και εδώ είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 8, 2014 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 Αυτό είναι το κακο με τους ελληνικους trackers.Και να θες να seedαρεις, αν δεν παιρνει κανενας, παλι σε διαγραφουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Σεπτέμβριος 8, 2014 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 Αυτό είναι το κακο με τους ελληνικους trackers.Και να θες να seedαρεις, αν δεν παιρνει κανενας, παλι σε διαγραφουνWorry Not. Upload a new torrent instead ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 8, 2014 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 1ον δεν εχω2ον εχω φαει ban χωρις προειδοποιηση, και δε μπορω να ξαναμπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka Σεπτέμβριος 16, 2014 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 1ον δεν εχω2ον εχω φαει ban χωρις προειδοποιηση, και δε μπορω να ξαναμπωτότε στείλε μήνυμα στους διαχειριστές Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 17, 2014 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2014 Αμα σε διαγραψουν δε μπορεις να στειλεις μηνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.