Jump to content

Αλλαγή IP address

zakozako100

Recommended Posts

συγνώμη δεν ξέρω που να ανοίξω θέμα ... θέλω να μάθω πως να αλλάξω το iP του ίντερνετ μου... για την ακρίβεια αν έχω αποκλειστεί από ένα σίτε πως μπορώ να αλλάξω iP ώστε να συνεχίσω το κατέβασμα ! ευχαριστώ !!

external ip στο δίκτυο σου αλλάζεις με το να κάνεις επανακκίνηση το modem (εκτός αν έχεις πρόγραμμα με static IP)

ο αποκλεισμός από το site μήπως δεν είναι λόγο IP?

μήπως είναι και account?

ευχαριστω.. αλλα το iP αλλαζει με επανεκινιση του μοντεμ ... αλλα και παλι τιποτα ... ο αποκλεισμος εγινε λογο οτι δεν seedara οσα Gb κατεβασα :) μηπως ειναι το iP του υπολογιστη μου ?

Αφού έκανες hit n run καλά να πάθεις :p

Αν ειναι ανοιχτες οι εγγραφες κανε νεο λογαριασμο, αν όχι τότε πρέπει να βρείς άτομο με πρόσκληση. Επίσης αν ξανακανεις hit n run στο λογαριασμο σου παλι θα φας ban.

Σοβαρά μιλώντας, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έκαναν ban όλο το ip range του παρόχου σου, με αποτέλεσμα και με μία/ένα καινούργια/ο πρόσκληση/λογαριασμό πάλι να φας ban ακόμη και αν δεν παραβείς κάποιον κανόνα. Αυτό που σου προτείνω είναι να αγοράσεις μια συνδρομη σε vpn service. Αν θες περισσότερες πληροφορίες απλά ρωτάς και εδώ είμαστε.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.