karakokas Δεκέμβριος 2, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Εγω λεω βγαλτα ολα και ξαναβαλτα.Δοκιμασε τις καρτες κλπ σε αλλο μηχανημα αν γινεται.Δες τα πινς του επεξεργαστη αν ειναι ενταξει μην εχει λυγισει κανενα(το χω παθει).Η συμπεριφορα παντως ειναι σαν να μην παταει ο επεξεργαστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Δεκέμβριος 2, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Τι να πω τα εβγαλα ολα, ξαναεβαλα τον επεξεργαστη και παλι τα ιδια!Το θεμα εινα να βρω αν φταει η μητρικη ή ο επεξεργαστης και αντε να βρω αλλο πι-σι να κανω δοκιμες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 2, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Παντως δοκιμασε την μητρικη εκτος κουτιου για να δεις αν βραχυκυκλωνει!!!Τσεκαρε αν ολα τα κομματια πατανε οκ και πες μας τι γινεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Δεκέμβριος 3, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Τελικα βρεθηκε η λυση σημερα αφου μιας και ο φιλος μου βιαζοταν να φτιαξει και αυτος το πισακι του το πηγε σε τεχνικο.Λοιπον αυτος με τον που τον ειδε του ειπε οτι το προβλημα ηταν στο τροφοδοτικο διοτι ναι μεν ηταν ATX αλλα ηταν παλαιου τυπου και η καινουρια μητρικη ηθελε 2 φισες τροφοδοσιας και οχι μια που ειχε το δικο του τροφοδοτικο.Τι να πω!ομολογω οτι απο Intel ειμαι ασχετος!Παντως η δικια μου μητρικη παρολο που ειναι της ιδιας εταιριας θελει μονο μια φισα τροφοδοσιας!:alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Δεκέμβριος 4, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 δεν το ηξερες οτι κουμπωνει και ενα τετραπινο μολεξ? υπαρχουν και αρκετες για αmd που θελουν 2 φυσες....δεν το γλυτωσατε το χαρατσακι του τεχνικου,αλλη φορα θα ξερεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Δεκέμβριος 4, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 τελικα αυτοι οι pentium M ειναι mpga-478? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Δεκέμβριος 5, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από naz δεν το ηξερες οτι κουμπωνει και ενα τετραπινο μολεξ? υπαρχουν και αρκετες για αmd που θελουν 2 φυσες....δεν το γλυτωσατε το χαρατσακι του τεχνικου,αλλη φορα θα ξερεις.... Τι να πω οι 3 μητρικες που ειχα μεχρι τωρα δεν το ειχαν!Οντως ομως απο δω και περα θα ξερω!Thanks guys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 5, 2004 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από haris1984 τελικα αυτοι οι pentium M ειναι mpga-478? 479 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.