Jump to content

Βοηθεια σε στησιμο υπολογιστη

pigassos19

Recommended Posts

Εγω λεω βγαλτα ολα και ξαναβαλτα.Δοκιμασε τις καρτες κλπ σε αλλο μηχανημα αν γινεται.Δες τα πινς του επεξεργαστη αν ειναι ενταξει μην εχει λυγισει κανενα(το χω παθει).Η συμπεριφορα παντως ειναι σαν να μην παταει ο επεξεργαστης

Τι να πω τα εβγαλα ολα, ξαναεβαλα τον επεξεργαστη και παλι τα ιδια!

Το θεμα εινα να βρω αν φταει η μητρικη ή ο επεξεργαστης και αντε να βρω αλλο πι-σι να κανω δοκιμες!!

Τελικα βρεθηκε η λυση σημερα αφου μιας και ο φιλος μου βιαζοταν να φτιαξει και αυτος το πισακι του το πηγε σε τεχνικο.Λοιπον αυτος με τον που τον ειδε του ειπε οτι το προβλημα ηταν στο τροφοδοτικο διοτι ναι μεν ηταν ATX αλλα ηταν παλαιου τυπου και η καινουρια μητρικη ηθελε 2 φισες τροφοδοσιας και οχι μια που ειχε το δικο του τροφοδοτικο.Τι να πω!ομολογω οτι απο Intel ειμαι ασχετος!Παντως η δικια μου μητρικη παρολο που ειναι της ιδιας εταιριας θελει μονο μια φισα τροφοδοσιας!:alien: :hmm:

Αρχική απάντηση από naz

δεν το ηξερες οτι κουμπωνει και ενα τετραπινο μολεξ? υπαρχουν και αρκετες για αmd που θελουν 2 φυσες....δεν το γλυτωσατε το χαρατσακι του τεχνικου,αλλη φορα θα ξερεις....

Τι να πω οι 3 μητρικες που ειχα μεχρι τωρα δεν το ειχαν!

Οντως ομως απο δω και περα θα ξερω!

Thanks guys!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.