zyx Δεκέμβριος 3, 2004 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 και το "N" καλο ειναι το "I" μας τα χαλαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 3, 2004 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 σωστός ο zyx για το "Ι".Αλήθεια το άρθρο στο TOMs δεν μου λέει τίποτα γαι τις πραγματικές προθέσεις της nvidia. Aυτό δηλαδή το "περιφρονητικό" στην κίνηση της ΑΤΙ για τις Χ850 και την μη πρόθεση της NVIDIA να προβεί σε κάτι ανάλογο μπορεί να σημαίνει και ότι δεν έχει την δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο αυτήν την εποχή. Όχι ότι δεν θα ήθελε όπως αφήνει να εννοηθεί στο άρθρο. Μην μας λένε όμως :".made no sense at all to push a 20 to 30 MHz faster card" ή"Nvidia didnt want to disappoint its customers with a marginally faster card.". Λες και δεν έχει ξανακάνει παρόμοια κίνηση στο παρελθόν. Τι πώ!!!...δεν κοιμούνται οι άνθρωποι της γιατί σκέφτονται οι φουκαράδες...τους "customers" μέρα νύχτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 3, 2004 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Snipsτελικά τα καλύτερα πράγματα στον κόσμο των υπολογιστών αρχίζουν από Α... ΑΤΙ, ΑMD, AMIGA:T: , AMSTRAD,APPLE,.... A Window Αρχική απάντηση από pontium Οι κάρτες Nvidia είναι πιο αναλώσημες σε σχέση με τις ΑΤΙ με την ένοια οτι πρέπει να τις αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι......οι ΑΤΙ τις αγοράζεις και τις κρατάς επίκαιρες για 2-3 χρόνια...εγω πριν δύο μήνες άλλαξα την 9000pro που την είχα 3 χρόνια περίπου,αν και δεν είχε τίποτα η καρτούλα αλλά τέλος πάντων,και έβαλα την 9800pro που είναι κορυφή :cool: Είπες ότι σε είχε πάρει τεχνικό το πλαίσιο? Τι στο καλό.... Μαγνήτης είναι...? :hehe: Και μία ΜΧ σε κρατάει 2 χρόνια όταν παίζεις τα παιχνίδια στο ultra low. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 3, 2004 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Borg Pontium καταλαβαίνεις τι λες ? η απλός τα λες για να συμμετάσχεις γιατί αμφιβάλω αν συμφωνείς και εσύ με τον εαυτό σου με αυτά τα τεκμήρια που γραφείς. Μήπως πρέπει να διαβάζεις λίγο περισσότερο τι λεμέ γενικότερα στο φόρουμ και γενικότερα σε διάφορα σιτες ? Και κάτι τελευταίο αν κρίνω από το avatar σου είσαι πολύ μικρός , γιατι αυτά που λες για την γραφικών είναι τελείως ότι νάνε Φιλικά ο διαβολάκος Εγω αμφιβαλλω κ για τον EE που εχει περιελθει στη κατοχη του....μα πως τα λεω ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 4, 2004 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Ααααααχχχχχχχχ Θελω μια Χ 800 ΧΤ PE με τον κουλερακι απο την 850 .... Ζηταω πολλα ?? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny1416003182 Δεκέμβριος 4, 2004 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Η nvdia ήταν κατώτερη από την ΑΤΙ όταν ήταν η σειρά FX. Τότε πραγματικά έπαιρνε το π**λο. Τώρα όμως είναι πολύ καλύτερη. Ειδικότερα η 6800GT είναι χρυσή αγορά ενώ η ΑΤΙ δεν έχει κάποιο ανάλογο μοντέλο που να συναγωνίζεται την 6800GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Δεκέμβριος 4, 2004 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Johny Η nvdia ήταν κατώτερη από την ΑΤΙ όταν ήταν η σειρά FX. Τότε πραγματικά έπαιρνε το π**λο. Τώρα όμως είναι πολύ καλύτερη. Ειδικότερα η 6800GT είναι χρυσή αγορά ενώ η ΑΤΙ δεν έχει κάποιο ανάλογο μοντέλο που να συναγωνίζεται την 6800GT. σοβαρα το λες αυτο τωρα?? ολες οι χ800χτ και χ800χτ pe βγαζουν πιο μεγαλα scores στα Benches απο τις καρτες της Nvidia.. το μονο που εχει παραπανω η nvidia ειναι η "και καλα" υποστηριξη sharders 3.0..που δεν προκειτε ακομα να βρεις παιχνιδι να τους υποστηριζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 5, 2004 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από zpower σοβαρα το λες αυτο τωρα?? ολες οι χ800χτ και χ800χτ pe βγαζουν πιο μεγαλα scores στα Benches απο τις καρτες της Nvidia.. .... Τα benches δεν ειναι games Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 5, 2004 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 ρε nvidia λέμε. n v i d i a Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Δεκέμβριος 5, 2004 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από pontium [02-12-2004 23:39] Ναι...η full-modded είναι και ήταν στην εποχή της αρκετά καλή αλλά πάντα όλα τα πράγματά έχουν την ακμή τους αλλά και την παρακμή τους...:cry: καλα pontium εισαι φοβερος,μου αρεσει που τα πιστευεις αυτα που λες :tomato: :tomato: :tomato: προτεινω να μπει στις αξεχαστες ατακες αν δεν εχει μπει ηδη....:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Δεκέμβριος 5, 2004 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από amgamer καλα pontium εισαι φοβερος,μου αρεσει που τα πιστευεις αυτα που λες :tomato: :tomato: :tomato: προτεινω να μπει στις αξεχαστες ατακες αν δεν εχει μπει ηδη....:devil: αφηστε το παιδι ησυχο ρε παλιανθρωποι...εχει να ποσταρει ποσες μερες...χιχιχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 5, 2004 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Borg [03-12-2004 04:48] Και κάτι τελευταίο αν κρίνω από το avatar σου είσαι πολύ μικρός , γιατι αυτά που λες για την γραφικών είναι τελείως ότι νάνε Φιλαράκο και χωρίς καμία παρεξήγηση δεν σημαίνει το ότι είμαι 16 χρονών σημαίνει οτι είμαι και άσχετος στους Η/Υ.Έφτιαξα το πρώτο πισί μου στα 8 και έχω αρκετές γνώσεις γύρω σε αυτά....το πιασες μεγάλε;; :getlost: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 5, 2004 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K [03-12-2004 16:47] Εγω αμφιβαλλω κ για τον EE που εχει περιελθει στη κατοχη του....μα πως τα λεω ετσι Αμα θες έλα να το εξακριβώσεις :mad: Ετσι και αλλιώς κοντά μένουμε....:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 5, 2004 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Και εκτός απο αυτό έχετε δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα γύρω μου...:cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 5, 2004 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από pontium Φιλαράκο και χωρίς καμία παρεξήγηση δεν σημαίνει το ότι είμαι 16 χρονών σημαίνει οτι είμαι και άσχετος στους Η/Υ.Έφτιαξα το πρώτο πισί μου στα 8 και έχω αρκετές γνώσεις γύρω σε αυτά.... Δυστηχως τα λεγομενα σου δεν δειχνουν αυτο ακριβως :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 5, 2004 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από pontium Και εκτός απο αυτό έχετε δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα γύρω μου...:cry: :cry: Μην ανησυχείς. Της εποχής είναι. Θα μας περάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 5, 2004 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 22:57] Δυστηχως τα λεγομενα σου δεν δειχνουν αυτο ακριβως :hmm: Γιατί το λες αυτό;;Επειδή υποστηρίζω ΑΤΙ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 5, 2004 #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από pontium Γιατί το λες αυτό;;Γιατί υποστηρίζω ΑΤΙ;; "Ότι και να κάνει η Nvidia δεν πρόκειται να γίνει καλύτερη για μένα απο τις ΑΤΙ....""Οι κάρτες Nvidia είναι πιο αναλώσημες σε σχέση με τις ΑΤΙ με την ένοια οτι πρέπει να τις αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι...."Αν εξαιρεσουμε την σειρα FX η nvidia εχει βγαλει εξαιρετικες καρτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 5, 2004 #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 23:07] "Ότι και να κάνει η Nvidia δεν πρόκειται να γίνει καλύτερη για μένα απο τις ΑΤΙ...." "Οι κάρτες Nvidia είναι πιο αναλώσημες σε σχέση με τις ΑΤΙ με την ένοια οτι πρέπει να τις αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι...." Αν εξαιρεσουμε την σειρα FX η nvidia εχει βγαλει εξαιρετικες καρτες Μόνο ΑΤΙ αγοράζω...δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να δοκιμάσω όλη την δυναστεία της Nvidia ξέρεις...επειδή έμεινα ικανοποιημένος και απο άλλες που είχα ΑΤΙ συνεχίζω μ'αυτές και τις υποστηρίζω...κατάλαβες τι θέλω να πω;; :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 6, 2004 #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Δυστηχως τα λεγομενα σου δεν δειχνουν αυτο ακριβως :hmm: Με κάλυψες unstop δεν χρειάζεται να ασχολούμαι μαζί σου μιας και το επαναλαμβάνεις συνεχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.