haris1984 Δεκέμβριος 6, 2004 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από pontium Φιλαράκο και χωρίς καμία παρεξήγηση δεν σημαίνει το ότι είμαι 16 χρονών σημαίνει οτι είμαι και άσχετος στους Η/Υ.Έφτιαξα το πρώτο πισί μου στα 8 και έχω αρκετές γνώσεις γύρω σε αυτά....το πιασες μεγάλε;; :getlost: ειλικρινα και μην παρεξηγεισαι δεν φαινονται οι γνωσεις σου...οπως λεει κι ο eleven Μιλάει λίγο όποιος έχει πολλά να πεί...κι εσυ κανεις το αντιθετο...αν σε ενδιαφερει μονο η ικανοποιηση του να φαινεσαι senior member τοτε παω πασο...μην σου παρουμε την χαρα...οι περισσοτεροι απο εμας εδω εχουμε περασει ατελειωτες ωρες να διαβαζουμε...κανεις μας δεν γεννηθηκε να ξερει...γιναμε...αντιθετα με σενα που γεννηθηκες γνωστης και στα 8 σου εφτιαξες το πρωτο σου πισι...κι εγω στα 12 ειχα ενα 386 και το ελυνα και το εδενα...αλλα ηξερα μονο αυτο να κανω....ειναι αρκετο?... Αρχική απάντηση από pontium Αμα θες έλα να το εξακριβώσεις :mad: Ετσι και αλλιώς κοντά μένουμε....:devil: δεν χρειαζεται πιστευω να ερθει... αν θες να μας λυσεις την αμφιβολια ενα cpuz ειναι υπεραρκετο... Αρχική απάντηση από pontium Και εκτός απο αυτό έχετε δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα γύρω μου...:cry: :cry: το κλιμα το εχεις δημιουργησει μονος σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 11, 2004 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Ορίστε και το cpu-z test: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 11, 2004 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Όσο για τι γνώσεις μου όντως δεν φαίνονται στο forum αλλά υπάρχουν ότι και να λες.....όσο για την συναρμολόγιση κάπως έτσι το έκανα όπως και συ στην αρχή(βιδώνω-ξεβιδώνω).....για περισσότερα περι επεξεργαστή πιστεύω οτι πρέπει να έρθεις να το δεις :inlove: ......για το "πολεμικό" πεδίο δεν ευθύνομαι εγώ αλλά κάποιοι που απο την κάρτα γραφικών μου εμπλέχτηκαν και σε άλλα(επεξεργαστή>>fanisK ,ηλικία>>Borg και προσωπική ζωή>>hero).....αν κάποιος νομίζει οτι τον παρεξήγησα τότε του ζητώ συγνώμη αλλά όχι και να μου βγάλει γλώσσα και απο πάνω!! :flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 13, 2004 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από pontiumΜόνο ΑΤΙ αγοράζω...δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να δοκιμάσω όλη την δυναστεία της Nvidia ξέρεις...επειδή έμεινα ικανοποιημένος και απο άλλες που είχα ΑΤΙ συνεχίζω μ'αυτές και τις υποστηρίζω...κατάλαβες τι θέλω να πω;; Αφού μόνο ΑΤΙ αγοράζεις και χρησιμοποιείς πως κρίνει τη Νvidia?Το ότι έμεινες ικανοποιημένος από την ΑΤΙ δεν συμένει οτι οι Nvidia δεν πάνε βήμα...Το ότι πολλές φορές ποστάρεις μόνο για να ποστάρεις είναι γνωστό...Δεν ξέρω τι γνώσεις έχεις αλλά σύγουρα δεν φένονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 13, 2004 #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Ρε παιδια αφηστε τον να παει senior member να υσυχασουμε και πριν το χακαρισμα στις 170 ψιλοσταματησε να ποσταρει!!Μικρος ειναι θα μεγαλωσει και θα μαθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 15, 2004 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από FrOsT [13-12-2004 04:23] Το ότι πολλές φορές ποστάρεις μόνο για να ποστάρεις είναι γνωστό... Κι εσύ ξέρεις δεν πας και πίσω.... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 15, 2004 #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από pontium Κι εσύ ξέρεις δεν πας και πίσω.... :P Θα σου απαντούσα αλλά επιδή θα πάρει πάνω από 1 ποστ δεν θα το κάνω! :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 15, 2004 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 :hehe: (φιλικά:flower: ) edit: pontium θες 151 posts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.