Jump to content

Τι HDD να πάρω...?

morius

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

seagate ΑΝ και λιγο πιο αργοι απο τους maxtor ειναι αθορυβοι και δεν ψηνουν αυγα! Οι seagate δεν θερμενονται οπως οι υπολοιποι

Εγώ λέω για Maxtor!

Εχω έναν 160ρι σχεδόν ένα χρόνο ο οποίος είναι πολύ γρήγορος και αθόρυβος!

Μόνο που ζεσταίνεται λίγο αλλα δεν είναι πρόβλημα...!

Τον κρυώνει ενα ανεμιστιράκι που είναι μπροστά του!

Αρχική απάντηση από pro

seagate ΑΝ και λιγο πιο αργοι απο τους maxtor ειναι αθορυβοι και δεν ψηνουν αυγα! Οι seagate δεν θερμενονται οπως οι υπολοιποι

Εννοείς οι υπόλοιποι δεν θερμένονται όπως οι seagate.

Αρχική απάντηση από morius

Έχω μπερδευτέι τώρα...:confused:

’λλοι μου λένε ότι οι WD είναι κορυφή και άλλοι το αντίθετο!!!!!

Επίσης έμαθα ότι οι SEAGATE είναι πιο ανθεκτικοί αλλά λίγο ποιό αργοι από τους WD ισχύει...?????

WD, Maxtor, Seagate και νομίζω οι καινούριοι Hitachi είναι πολύ καλοί δίσκοι. Οι περισσότεροι seagate λόγω των 2 επιπλέον χρόνων στην εγγύηση. Το αν είναι στην κορυφή οι WD δεν με νοιάζει καθόλου. Εξάλλου σιγά την πολύ διαφορά που θα καταλάβεις. Αν θες επιδόσεις, στήνεις raid0. Απλά τα πράγματα.

Αρχική απάντηση από pontium

Μην πάρεις WD!!Θα πάθεις κόφωση!!:hehe: :hehe: ...Καλά λέει ο spc για seagate με 5 χρόνια εγγύηση;) ....εγώ μόλις πήρα για δεύτερο 120άρι πάλι seagate γιατί είμαι ικανοποιημένος απο τα αποτελέσματά της....δεν θα ακούς σχεδόν τίποτα...ούτε το φόρτωμά του:T: :T: :T:

Κλείσε τα fans και βάλε τον σκληρό να κάνει ανασυγκρότηση. Τα αποτελέσματα δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.

λοιπόν εγώ έχω 2HDD και τους ψύχουν 3 fans

εντομεταξύ φτιάχνω και μια ψίκτρα τώρα οπότε η θερμοκρασία δεν με νοιάζει

Όσο για σένα netrinio και εγώ που έχω τον 80GB Wd εδώ και 1,5 χρόνο δεν μου έχει παρουσιάσει τπτ!!!!!

Τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι η ταχυτητα....αρα 2 μάρκες μένουν:WD kai Maxtor

Τι λέτε?????

Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 02:41]

Όσο για σένα netrinio και εγώ που έχω τον 80GB Wd εδώ και 1,5 χρόνο δεν μου έχει παρουσιάσει τπτ!!!!!

Τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι η ταχυτητα....αρα 2 μάρκες μένουν:WD kai Maxtor

Τι λέτε?????

Εγώ σου πρωτείνω πάλι maxtor...:cool:

Κοιτα ο καθένας θα σου πρωτείνει οτι έχει δωκιμάσει!

Αν και αυτη την έποχη δε νομίζω οτι οι σκληροί έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους!

Τωρα αν θες ''τρελλες ταχύτητες πάρε 2 ίδιους και βάλτους σε raid..!

Ποιά εξωτερικά κουτιά usb2 είναι σίγουρο ότι λειτουργούν κανονικά με δίσκους υψηλής χωρητικότητας 160 γίγα και άνω;

Βρήκα αυτό τελευταία,που μου αρέσει λόγω σχεδίασης και έλλειψης ενεργητικής ψύξης

http://www.akasa.co.uk/spec/cases/spec_ak_en_02bk.htm 28.80 λίρες...

Καμιά καλή προταση στην ελληνική αγορά;;

Μάλλον θα φιλοξενήσει έναν seagate 200άρη ΑΤΑ...καλά θα ήταν να υπάρχουν κουτιά για σύνδεση sata δίσκων σε usb,ώστε να τον κρατήσω μόλις επανέλθω σε σταθερό μηχάνημα...

Αρχική απάντηση από morius [Χθες, στις 14:31]

Δεν ξέρω ρε συ jdrogas τι να πω!!!!!

Και εγώ έχω 8 Δίσκους WD από αρχαίες εποχές μερικοί και κανείς δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα!!!!! δεν ξέρω τι να πω......

Εγώ θυμάμαι οτι σε διαφορετικές χρονικές περιόδους οι μέν ήταν "καλοί" και οι δέ ήταν χάλια και αντίστροφα.Και πολλοί που έπερναν τους "καλούς" τους έβγαιναν μούφες και άλλοι που έπαιρναν τους χάλια τους έβγαιναν οκ.Σε λίγες περιπτώσεις φταίνε και οι παρτίδες.

Δηλαδή εσείς μου λέτε ότι:-Seagate->χαμηλή θερμοκρασία,πιο αργή από WD

-WD ->Πιο γρήγοροι αλλά θερμένονται πολύ

-Maxtor->Οι κορυφαίοι

Έχει κανείς δυσάρεστα περιστατικά από WD?????

Αρχική απάντηση από vgiozo [Σήμερα, στις 02:15]

Ποιά εξωτερικά κουτιά usb2 είναι σίγουρο ότι λειτουργούν κανονικά με δίσκους υψηλής χωρητικότητας 160 γίγα και άνω;

Βρήκα αυτό τελευταία,που μου αρέσει λόγω σχεδίασης και έλλειψης ενεργητικής ψύξης

http://www.akasa.co.uk/spec/cases/spec_ak_en_02bk.htm 28.80 λίρες...

Καμιά καλή προταση στην ελληνική αγορά;;

Μάλλον θα φιλοξενήσει έναν seagate 200άρη ΑΤΑ...καλά θα ήταν να υπάρχουν κουτιά για σύνδεση sata δίσκων σε usb,ώστε να τον κρατήσω μόλις επανέλθω σε σταθερό μηχάνημα...

Κορυφή το κουτάκι!!!!! Ξέρεις τιμή?????

Υπάρχει στην Ελλάδα?????

post-1782-1416071396,6091_thumb.jpg

Κορυφή το κουτάκι!!!!! Ξέρεις τιμή?????

Υπάρχει στην Ελλάδα?????

κ η εικονα του pi τι σχεση εχει???:confused:

Δηλαδή εσείς μου λέτε ότι:-Seagate->χαμηλή θερμοκρασία,πιο αργή από WD

-WD ->Πιο γρήγοροι αλλά θερμένονται πολύ

-Maxtor->Οι κορυφαίοι

Έχει κανείς δυσάρεστα περιστατικά από WD?????

Μην τα μπερδεύουμε. Οι Seagate έχουν μεγαλύτερη θερμοκρασία από τους άλλους (τουλάχιστον από τους Maxtor που έχω). Κι αφού σε ενδιαφέρει η ταχύτητα, γιατί δεν αγοράζεις 2x60GB ή 2x80GB για raid0?

200 gb Segate -> γρηγορότερος σε seek απο τον maxtor (2*80 σε raid) αλλά με μικρότερο transfer (λογικό αφού ειναι σε raid οι maxtor).

Segate -> πιο ζεστός απο τους maxtor, περίπου το ίδιο ίσυχοι. Γενικά διαφορές δεν θα καταλάβεις σε transfer ή seek αλλά πάρε τον segate λόγω 5 ετών εγγύησης. Εκτός και αν σκέφτεσαι τον 300άρη τον maxtor με τα 16mb cache.

Εγω θα σου προτεινα τον MAXTOR maxline III 16mb cache στα 250 GB. Aρκετα γρηγορος και ησυχος απο οτι μου ειπε ενας γνωστος... εξαλου ειναι ο μονος με 16mb και αυτο μετραει ;)

Δεν ξέρω αν το pc Μου θα σηκώσει τον ΗDD που λες Alexandros

Γιατί το pc μου ειναι Ρ ΙΙΙ 667MHz

386ΜΒ Μεμορυ

Το σηκώνει?????Δεν νομίζω!!!!!Γι'αυτό λέω παραπάνω μόνο για ΑΤΑ 100 και 133;)

...τώρα το θέμα είναι ο χώρος και τα λεφτά...

Δίνω μεχρι 120.......

Αρχική απάντηση από Alexandros

Εγω θα σου προτεινα τον MAXTOR maxline III 16mb cache στα 250 GB. Aρκετα γρηγορος και ησυχος απο οτι μου ειπε ενας γνωστος... εξαλου ειναι ο μονος με 16mb και αυτο μετραει ;)

Καλα ρε παιδια, δε διαβαζετε λιγο πριν μιλησετε? Η ερωτηση ειναι για σκληρο στα 100-120,

οχι "ποιος πιστευετε οτι ειναι καλυτερος σκληρος κι ας φτανει τα 300"...

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 18:20]

Καλα ρε παιδια, δε διαβαζετε λιγο πριν μιλησετε? Η ερωτηση ειναι για σκληρο στα 100-120,

οχι "ποιος πιστευετε οτι ειναι καλυτερος σκληρος κι ας φτανει τα 300"...

Γι'αυτο να πάρει ενα MAXTOR 200 GB ή 160. Για τα χρήματα που δίνει!:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.