Jump to content

Τι HDD να πάρω...?

morius

Recommended Posts

Ο 250 GB 7200 S-ATA Μαξτορ εχει 130 ευρω στο εξωτερικο που βρισκομαι...απλα δεν ξερω πολυ καλα τις τιμες στην Ελλαδα ;)

Οσο για το αν θελει Ατα ή σιριαλ το διατυπωσε λιγο μετα και οχι στην αρχικη ερωτηση.

Αρα λοιποιον για ΑΤΑ απλο καλυτερα να παρει κανα Seagate 160... πολυ ησυχοι και αξιοπιστοι...τωρα αν και αυτοι εχουν πανω απο 120 ευρω , παω πασο.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Alexandros [Σήμερα, στις 19:30]

Ο 250 GB 7200 S-ATA Μαξτορ εχει 130 ευρω στο εξωτερικο που βρισκομαι...απλα δεν ξερω πολυ καλα τις τιμες στην Ελλαδα ;)

Οσο για το αν θελει Ατα ή σιριαλ το διατυπωσε λιγο μετα και οχι στην αρχικη ερωτηση.

Αρα λοιποιον για ΑΤΑ απλο καλυτερα να παρει κανα Seagate 160... πολυ ησυχοι και αξιοπιστοι...τωρα αν και αυτοι εχουν πανω απο 120 ευρω , παω πασο.

Που μένεις??

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=984&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=221790&Merchant_Id=1&sts_cid=3

http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=22-144-358&depa=0

Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 19:37]

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Τον Alexandro ρωτούσα γιατί 130 στην Αμερική έχει....

Αρχική απάντηση από Alexandros [Σήμερα, στις 19:42]

Central Europe ;)

200 ευρω στο Πλαισιο...καλα παμε :confused:

+ ΦΠΑ... Μην ξεχνιόμαστε

Ωχ ναι εχεις δικιο! Αρα 236 τελικη :blink: ... αισχροκερδεια :...:

τα Ελληνικα ονλαιν ομως πρεπει να ειναι αισθητα φθηνοτερα ...

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 16:20]

Καλα ρε παιδια, δε διαβαζετε λιγο πριν μιλησετε? Η ερωτηση ειναι για σκληρο στα 100-120,

οχι "ποιος πιστευετε οτι ειναι καλυτερος σκληρος κι ας φτανει τα 300"...

Πες τα ρε συ CHOSEN!!!!! :T:

Αρχική απάντηση από jdrogas Παρε μια ιδεα 160gb-W/D με 85 ευρω.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303759"...

Αυτόν είχα βάλει στο μάτι αλλά έίπα να πάρω και μια 2η,3η,4η,5η,6η,7η,8η....γνώμη....:laughing:;):p

Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 11:14]

Μην τα μπερδεύουμε. Οι Seagate έχουν μεγαλύτερη θερμοκρασία από τους άλλους (τουλάχιστον από τους Maxtor που έχω). Κι αφού σε ενδιαφέρει η ταχύτητα, γιατί δεν αγοράζεις 2x60GB ή 2x80GB για raid0?

Oi MAxtor ψηνουν αυγα !! ο αδερφος μου τους εχει και τους τρεχει σε raid.. και γω πειρα tous seagate οι οποιοι ειναι ποιο αθορυβοι και εχουν χαμηλοτερες θερμοκρασιες αλλα ειναι πολυ ποιο αργοι! ! οι Maxtor ειναι Γρηγοροτεροι! !

Μιλαμε παντα για 2 x 80αριδες

Eχει σημασια πολλες φορες και το συγκεκριμενο μοντελο...μη πω και η συγκεκριμενη παρτιδα κιολας :...: αλλα ειναι λιγο σαν να ψαχνεις ψυλλους στα αχυρα. Το ζητημα ειναι οτι γενικα οι Seagate θεωρουνται λιγο πιο ασφαλεις αλλα και λιγο πιο αργοι. Καποιοι χρηστες ομως ανεφεραν οτι π.χ καποια νεα μοντελα Seagate κανουν αρκετο θορυβο! Ψαξε βρες ακρη... :cry:

Παντως επιμενω στον Seagate 160 ατα που τουλαχιστον το εχω δοκιμασει και εγω αλλα και γνωστοι μου και ειχαν ολοι την καλυτερη γνωμη.

Αρχική απάντηση από morius [Χθες, στις 19:37]

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ελα ρε πατριδα κι εγω Καλαματα να συνεννοηθουμε να σε παω σε ενα μαγαζι που ειναι φιλαρακι να παρουμε σκληρο οποτε θες και τιμες καλες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.