spike83 Δεκέμβριος 4, 2004 #22 Δεκέμβριος 4, 2004 seagate ΑΝ και λιγο πιο αργοι απο τους maxtor ειναι αθορυβοι και δεν ψηνουν αυγα! Οι seagate δεν θερμενονται οπως οι υπολοιποι
Dj Netrino Δεκέμβριος 4, 2004 #23 Δεκέμβριος 4, 2004 Εγώ λέω για Maxtor!Εχω έναν 160ρι σχεδόν ένα χρόνο ο οποίος είναι πολύ γρήγορος και αθόρυβος!Μόνο που ζεσταίνεται λίγο αλλα δεν είναι πρόβλημα...!Τον κρυώνει ενα ανεμιστιράκι που είναι μπροστά του!
Guest Δεκέμβριος 4, 2004 #24 Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από pro seagate ΑΝ και λιγο πιο αργοι απο τους maxtor ειναι αθορυβοι και δεν ψηνουν αυγα! Οι seagate δεν θερμενονται οπως οι υπολοιποι Εννοείς οι υπόλοιποι δεν θερμένονται όπως οι seagate. Αρχική απάντηση από morius Έχω μπερδευτέι τώρα... ’λλοι μου λένε ότι οι WD είναι κορυφή και άλλοι το αντίθετο!!!!! Επίσης έμαθα ότι οι SEAGATE είναι πιο ανθεκτικοί αλλά λίγο ποιό αργοι από τους WD ισχύει...????? WD, Maxtor, Seagate και νομίζω οι καινούριοι Hitachi είναι πολύ καλοί δίσκοι. Οι περισσότεροι seagate λόγω των 2 επιπλέον χρόνων στην εγγύηση. Το αν είναι στην κορυφή οι WD δεν με νοιάζει καθόλου. Εξάλλου σιγά την πολύ διαφορά που θα καταλάβεις. Αν θες επιδόσεις, στήνεις raid0. Απλά τα πράγματα. Αρχική απάντηση από pontium Μην πάρεις WD!!Θα πάθεις κόφωση!! :hehe: ...Καλά λέει ο spc για seagate με 5 χρόνια εγγύηση ....εγώ μόλις πήρα για δεύτερο 120άρι πάλι seagate γιατί είμαι ικανοποιημένος απο τα αποτελέσματά της....δεν θα ακούς σχεδόν τίποτα...ούτε το φόρτωμά του :T: Κλείσε τα fans και βάλε τον σκληρό να κάνει ανασυγκρότηση. Τα αποτελέσματα δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.
morius Δεκέμβριος 5, 2004 Author #25 Δεκέμβριος 5, 2004 λοιπόν εγώ έχω 2HDD και τους ψύχουν 3 fansεντομεταξύ φτιάχνω και μια ψίκτρα τώρα οπότε η θερμοκρασία δεν με νοιάζειΌσο για σένα netrinio και εγώ που έχω τον 80GB Wd εδώ και 1,5 χρόνο δεν μου έχει παρουσιάσει τπτ!!!!!Τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι η ταχυτητα....αρα 2 μάρκες μένουν:WD kai MaxtorΤι λέτε?????
Dj Netrino Δεκέμβριος 5, 2004 #26 Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 02:41] Όσο για σένα netrinio και εγώ που έχω τον 80GB Wd εδώ και 1,5 χρόνο δεν μου έχει παρουσιάσει τπτ!!!!! Τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι η ταχυτητα....αρα 2 μάρκες μένουν:WD kai Maxtor Τι λέτε????? Εγώ σου πρωτείνω πάλι maxtor... Κοιτα ο καθένας θα σου πρωτείνει οτι έχει δωκιμάσει! Αν και αυτη την έποχη δε νομίζω οτι οι σκληροί έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους! Τωρα αν θες ''τρελλες ταχύτητες πάρε 2 ίδιους και βάλτους σε raid..!
vgiozo Δεκέμβριος 5, 2004 #27 Δεκέμβριος 5, 2004 Ποιά εξωτερικά κουτιά usb2 είναι σίγουρο ότι λειτουργούν κανονικά με δίσκους υψηλής χωρητικότητας 160 γίγα και άνω;Βρήκα αυτό τελευταία,που μου αρέσει λόγω σχεδίασης και έλλειψης ενεργητικής ψύξηςhttp://www.akasa.co.uk/spec/cases/spec_ak_en_02bk.htm 28.80 λίρες...Καμιά καλή προταση στην ελληνική αγορά;;Μάλλον θα φιλοξενήσει έναν seagate 200άρη ΑΤΑ...καλά θα ήταν να υπάρχουν κουτιά για σύνδεση sata δίσκων σε usb,ώστε να τον κρατήσω μόλις επανέλθω σε σταθερό μηχάνημα...
TROIDX Δεκέμβριος 5, 2004 #28 Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από morius [Χθες, στις 14:31] Δεν ξέρω ρε συ jdrogas τι να πω!!!!!Και εγώ έχω 8 Δίσκους WD από αρχαίες εποχές μερικοί και κανείς δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα!!!!! δεν ξέρω τι να πω...... Εγώ θυμάμαι οτι σε διαφορετικές χρονικές περιόδους οι μέν ήταν "καλοί" και οι δέ ήταν χάλια και αντίστροφα.Και πολλοί που έπερναν τους "καλούς" τους έβγαιναν μούφες και άλλοι που έπαιρναν τους χάλια τους έβγαιναν οκ.Σε λίγες περιπτώσεις φταίνε και οι παρτίδες.
morius Δεκέμβριος 5, 2004 Author #29 Δεκέμβριος 5, 2004 Δηλαδή εσείς μου λέτε ότι:-Seagate->χαμηλή θερμοκρασία,πιο αργή από WD -WD ->Πιο γρήγοροι αλλά θερμένονται πολύ -Maxtor->Οι κορυφαίοιΈχει κανείς δυσάρεστα περιστατικά από WD?????
morius Δεκέμβριος 5, 2004 Author #30 Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από vgiozo [Σήμερα, στις 02:15] Ποιά εξωτερικά κουτιά usb2 είναι σίγουρο ότι λειτουργούν κανονικά με δίσκους υψηλής χωρητικότητας 160 γίγα και άνω; Βρήκα αυτό τελευταία,που μου αρέσει λόγω σχεδίασης και έλλειψης ενεργητικής ψύξης http://www.akasa.co.uk/spec/cases/spec_ak_en_02bk.htm 28.80 λίρες... Καμιά καλή προταση στην ελληνική αγορά;; Μάλλον θα φιλοξενήσει έναν seagate 200άρη ΑΤΑ...καλά θα ήταν να υπάρχουν κουτιά για σύνδεση sata δίσκων σε usb,ώστε να τον κρατήσω μόλις επανέλθω σε σταθερό μηχάνημα... Κορυφή το κουτάκι!!!!! Ξέρεις τιμή????? Υπάρχει στην Ελλάδα?????
GoriLLakoS Δεκέμβριος 5, 2004 #31 Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από morius Κορυφή το κουτάκι!!!!! Ξέρεις τιμή????? Υπάρχει στην Ελλάδα????? κ η εικονα του pi τι σχεση εχει???
Guest Δεκέμβριος 5, 2004 #32 Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από morius Δηλαδή εσείς μου λέτε ότι:-Seagate->χαμηλή θερμοκρασία,πιο αργή από WD -WD ->Πιο γρήγοροι αλλά θερμένονται πολύ -Maxtor->Οι κορυφαίοιΈχει κανείς δυσάρεστα περιστατικά από WD????? Μην τα μπερδεύουμε. Οι Seagate έχουν μεγαλύτερη θερμοκρασία από τους άλλους (τουλάχιστον από τους Maxtor που έχω). Κι αφού σε ενδιαφέρει η ταχύτητα, γιατί δεν αγοράζεις 2x60GB ή 2x80GB για raid0?
jogi Δεκέμβριος 5, 2004 #33 Δεκέμβριος 5, 2004 200 gb Segate -> γρηγορότερος σε seek απο τον maxtor (2*80 σε raid) αλλά με μικρότερο transfer (λογικό αφού ειναι σε raid οι maxtor).Segate -> πιο ζεστός απο τους maxtor, περίπου το ίδιο ίσυχοι. Γενικά διαφορές δεν θα καταλάβεις σε transfer ή seek αλλά πάρε τον segate λόγω 5 ετών εγγύησης. Εκτός και αν σκέφτεσαι τον 300άρη τον maxtor με τα 16mb cache.
Alexandros Δεκέμβριος 5, 2004 #34 Δεκέμβριος 5, 2004 Εγω θα σου προτεινα τον MAXTOR maxline III 16mb cache στα 250 GB. Aρκετα γρηγορος και ησυχος απο οτι μου ειπε ενας γνωστος... εξαλου ειναι ο μονος με 16mb και αυτο μετραει
unstoppable Δεκέμβριος 5, 2004 #35 Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Alexandros..... εξαλου ειναι ο μονος με 16mb και αυτο μετραει .....μεχρι ενα σημειο
morius Δεκέμβριος 5, 2004 Author #37 Δεκέμβριος 5, 2004 Δεν ξέρω αν το pc Μου θα σηκώσει τον ΗDD που λες Alexandros Γιατί το pc μου ειναι Ρ ΙΙΙ 667MHz 386ΜΒ ΜεμορυΤο σηκώνει?????Δεν νομίζω!!!!!Γι'αυτό λέω παραπάνω μόνο για ΑΤΑ 100 και 133;)
Chosen Δεκέμβριος 5, 2004 #38 Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από morius...τώρα το θέμα είναι ο χώρος και τα λεφτά... Δίνω μεχρι 120....... Αρχική απάντηση από Alexandros Εγω θα σου προτεινα τον MAXTOR maxline III 16mb cache στα 250 GB. Aρκετα γρηγορος και ησυχος απο οτι μου ειπε ενας γνωστος... εξαλου ειναι ο μονος με 16mb και αυτο μετραει Καλα ρε παιδια, δε διαβαζετε λιγο πριν μιλησετε? Η ερωτηση ειναι για σκληρο στα 100-120, οχι "ποιος πιστευετε οτι ειναι καλυτερος σκληρος κι ας φτανει τα 300"...
jdrogas Δεκέμβριος 5, 2004 #39 Δεκέμβριος 5, 2004 Παρε μια ιδεα 160gb-W/D με 85 ευρω.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303759
Dj Netrino Δεκέμβριος 5, 2004 #40 Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 18:20] Καλα ρε παιδια, δε διαβαζετε λιγο πριν μιλησετε? Η ερωτηση ειναι για σκληρο στα 100-120, οχι "ποιος πιστευετε οτι ειναι καλυτερος σκληρος κι ας φτανει τα 300"... Γι'αυτο να πάρει ενα MAXTOR 200 GB ή 160. Για τα χρήματα που δίνει!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.