katadromeas Σεπτέμβριος 9, 2014 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2014 Μπορει να μου πει καποιος αν ειναι καλο αυτο το τροφοδοτικο κι αν κανει για τον υπολογιστη? Τα χαρακτηριστικα τα εγραψα πιο πανωINTER-TECH SL-550W 550W PSU - Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 9, 2014 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2014 Οχι το τροφοδοτικό δεν είναι καλό.Εκανες αυτό που σου είπα με τα προγράμματα; Να βλέπεις ταυτόχρονα θερμοκρασίες;Αλλη μπλε οθόνη πήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
katadromeas Σεπτέμβριος 9, 2014 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2014 Εβαλα εικονες...οχι δεν πηρα μπλε οθονη απλα τα ιδια κανει επανεκκινηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 9, 2014 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2014 Βρε λέω αν στρέσαρες/ζόρισες το σύστημα έχοντας ανοικτό το πρόγραμμα που έδειξες σε φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katadromeas Σεπτέμβριος 9, 2014 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2014 Αααα ναι το εκανα...δεν εβγαλα φωτο αλλα θυμαμαι οτι η καρτα γραφικων πηγε 70 βαθμους στα 5 λεπτα που το κανα και ολα τα αλλα πιο κατω...ο υπολογιστης δεν εκανε επανεκκινηση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 9, 2014 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2014 Ωραια κανε τωρα το ιδιο για τον επεξεργαστη με το intel burn test. Αν εισαι τυχερος και αν εχω δικιο θα κλεισει απο θερμοκρασία.Το οτθ δεν εκλεισε στο στρες της καρτας ειναι καλο για αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
katadromeas Σεπτέμβριος 10, 2014 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Το εκανα και μετα απο 2-3 λεπτα που η θερμοκρασια ειχε παει γυρω στους 60 εκανε restart.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 10, 2014 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Επειδη δεν ειμαι εκει για να το δω και πιστευοντας στο θεμα θερμοκρασιων (απουσια BSOD) μαλλον 60 προλαβες να δεις.Αν το κουτι σου ειναι ορθιο γυρισε το πλαγια ωστε να καθεται κατακορυφα η ψυκτρα και ξαναδοκιμασε με το τεστ.Επισης εχεις αφαιρεσει ποτε ψυκτρα και να τη ξαναβαλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katadromeas Σεπτέμβριος 10, 2014 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Το εκανα και παλι εκανε restart...εχω ξαναβαλει το ανεμιστηρακι οταν το αλλαξα το καλοκαιρι...παντως δεν κουνιεται καθολου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 10, 2014 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Μιλάω για την ψύκτρα και όχι για τον ανεμιστήρα της ψύκτρας.ΑΝ μιλάς για τη ψύκτρα, όταν την έβγαλες και τη ξαναβαλες έβαλες πάστα; Τι έκανες ακριβώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
katadromeas Σεπτέμβριος 10, 2014 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Ναι εβαλα παστα και μετα εβαλα και την ψυκτρα...την παστα την εβαλε ενας φιλος μου οχι εγω που ξερει απο αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 10, 2014 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Βγάλε τη και ξαναβαλε την. Για να κλείσει στο intel burn test και να τη γλυτώσει στο furmark θερμοκρασίες μυρίζουν.Προλαβες να δεις θερμοκρασίες πριν κλείσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
katadromeas Σεπτέμβριος 10, 2014 Author #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 70 ειχε παει...δηλαδη δεν παιζει να φταιει το τροφοδοτικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 10, 2014 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Δε θα το αλλαζα αν πρωτα δεν εβγαζα και ξαναβαζα τη ψυκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
skfn Σεπτέμβριος 12, 2014 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Δοκίμασε να κουνήσεις (χαλαρά) τη ψυκτρα έχει πατήσει καλά? Καμιά φορά τα πλαστικά ποδαράκια της ξεραίνονται και χαλαρώνουν (αν είναι κουμπωτή).... ή αν έχεις κανένα δανεικό τροφοδοτικό να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις. Ότι σου είναι πιο εύκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katadromeas Οκτώβριος 10, 2014 Author #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Καλησπερα και παλι! Εκανα αυτα που μ ειπες καρμεν αλλα τιποτα και η ψυκτρα ειναι σταθερη πανω! Τροφοδοτικο δεν εχω να δοκιμασω αλλα τι αλλο να φταιει εκτος απο αυτο? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Οκτώβριος 10, 2014 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Το Intel Burn Test, απ'όσο θυμάμαι ζορίζει και τις μνήμες του συστήματος.Πριν προβείς σε αγορά οποιουδήποτε υποσυστήματος, κι εφόσον έχεις Windows 7, πήγαινε στην έναρξη, στο search γράψε τον όρο "memory", και θα σου εμφανίσει ένα προγραμματάκι που λέγεται Windows Memory Diagnostic. Κλίκαρέ το, και όταν σου ανοίξει επέλεξε "Restart now and check for problems", αν θες να κάνει άμεσα επανεκκίνηση και να ψάξει για προβλήματα στις RAM, αλλιώς κλικάρεις τη δεύτερη επιλογή, για να κάνει τον έλεγχο την επόμενη φορά που θα ανοίξεις το PC.Αν δεν έχουν πρόβλημα και οι μνήμες, κι εφόσον όντως η ψύκτρα πατάει καλά πάνω στον επεξεργαστή, θα έλεγα κι εγώ ότι ευθύνεται το τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katadromeas Οκτώβριος 10, 2014 Author #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Εκανα το τεστ και δεν μου βρηκε κανενα προβλημα...ετσι εγραψε τουλαχιστον!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katadromeas Οκτώβριος 12, 2014 Author #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2014 Παιδες αν μπορειτε πειτε μου τελικα τι μπορει να φταιει...εψαξα παντως και βρηκα κατι τροφοδοτικα που εχουν καλες αξιολογησεις και θελω να μου πειτε κι εσεις την γνωμη σας...απλα δεν ξερω αν κανουν ολα για το συστημα μου..CORSAIR VS SERIES VS450 - 450W POWER SUPPLY - INTER-TECH SL-550W 550W PSU - INTER-TECH SL-500W 500W PSU - Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 13, 2014 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Προτείνω αυτό: CORSAIR CX SERIES MODULAR CX430M ATX POWER SUPPLY - 430W 80 PLUS BRONZE CERTIFIED MODULAR PSU - Είναι 80+, modular για να μη γίνεται χαμός μες στο case και πρακτικά αθόρυβο. Τα watt θα σε καλύψουν.Όσο για το τι μπορεί να φταίει... Αν δεν είναι πρόβλημα θερμοκρασιών (όπως λες φτάνει το πολύ 70°C) και δεν είναι πρόβλημα με RAM, τότε ή το τροφοδοτικό τα παίζει σε load ή σε περίπτωση που κλείνει σε άκυρες στιγμές μπορεί να τα έχει παίξει η μητρική (τσέκαρες για κανένα στραβωμένο pin στο socket?) ή ακόμη και ο σκληρός σου. Έχεις τσεκάρει το SMART του πρόσφατα να δεις αν έχει errors? Αν και δεδομένου ότι συνήθως δεν παίρνεις BSOD, τροφοδοτικό μου μυρίζει. Είναι και μάρκα μ'έκαψες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.