louis_gas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 μολις πηγα να τρεξω το The Sims 2 αυθεντικο ο υπολογιστης εκανε επανεκινηση. το εκανε καθε φορα που πηγαινα να το τρεξω.προχθες εγκατεστησα κ το Counter-Strike κ ουτε αυτο επαιζε. το ιδιο προβλημα. παλαιοτερα το επαιζα μια χαρα.τον δισκο τον πηρα πριν ενα μηνα κ προχθεσ το εγκατεστησα πρωτη φορα στον καινουριο δισκοφανταζομαι οτι δεν θα ειναι τα μοναδικα παιχνιδια που θα το κανουν αυτοΕκει που μαυριζει η οθονη για να φορτωσει το παιχνιδι ακουγεται ενα "κλικ" απο τον σκληρο κ κανει επανεκινηση.δειτε κ τα σφαλματα στην παρακατω φωτο.πιστευω οτι φταιει ο δισκοσ αλλa τι να του κανωοποιοσ ξερει κατι ασ βοηθησει please Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Χμμμ του εχεις κανει OC μηπως κ δεν ειναι σταθερο το pc σου?????Ξεχασες την φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Πρώτον δεν έχεις βάλει φώτο & δεύτερον τι PC έχεις (χαρακτηριστικά υλικού και λογισμικού); Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Απλά έλειψη σταθερού ρεύματος και αστάθεια επεξεργαστή....τι τροφοδοτικό έχεις;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 6, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 α να σασ πω οτι στο safe mode το Counter-strike παιζει κανονικατο τροφοδοτικο δε νομιζω να φταιει. δοκιμασα κ εχοντασ ξεσυνδεσει τα 2 cd-rom κ ενα δισκο αλλα τα ιδια.λοιπον εχω Pentium 4 1.5Ghz, 512mb ram, geforce fx5700le, 2 sklirous, 1 dvd-rom, 1 cd-rwθερμοκρασιεσ cpu. το ΒΙΟΣ δειχνει 23c περιπου κ το Sandra Professional 2004 44c Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 6, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 να κ η φοτο ελπιζω να βλεπετε τι γραφει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Ο δίσκος σου υποφέρει! Κάνε ένα check disk, ή έχει χτυπήσει η κεφαλή ή έχει bad clusters!Edit: Τώρα είδα ότι χτυπάει και το atapi. Έχεις περάσει chipset/ide drivers; Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 6, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 check disk εχω κανει αρκετα.. πριν κανα μηνα τον πηρα τον δισκο. λεσ να ναι προβληματικοσ?εχω περασει chipset drivers νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου, σύστημα, για προχωρημένους, εκκίνηση και αποκατάσταση και απενεργοποίησε το αυτόματη επανεκκίνηση. Όταν το ξανακάνει δες τι λέει η μπλέ οθόνη. Τι μητρική έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Ουουουαααουου... πολλά κόκκινα κυκλάκια με έναν σταυρό στην μέση... μήπως είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες... :hehe: ο δίσκος σου πρέπει να φταίει... !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 7, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 η μητρικη μου ειναι QDI Superb 4E Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 7, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 00:46] Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου, σύστημα, για προχωρημένους, εκκίνηση και αποκατάσταση και απενεργοποίησε το αυτόματη επανεκκίνηση. Όταν το ξανακάνει δες τι λέει η μπλέ οθόνη. Τι μητρική έχεις? στην μπλε οθονη μου βγαζει κατι κινεζικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Δεκέμβριος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Θα συμφωνήσω και εγώ με την σειρά μου οτι μάλλον φταίει ο δίσκος σου κάνε ενα backup καλού κακού πρίν προχωρίσεις σε προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος σου..Επίσης δοκίμασε να αποσυνδέσεις τα πάντα απο τους IDE controllers και άσε μόνο τον δίσκο και δές πάλι αν συνεχίζει να στο κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 7, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από netcrawler [Σήμερα, στις 21:21] Θα συμφωνήσω και εγώ με την σειρά μου οτι μάλλον φταίει ο δίσκος σου κάνε ενα backup καλού κακού πρίν προχωρίσεις σε προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος σου..Επίσης δοκίμασε να αποσυνδέσεις τα πάντα απο τους IDE controllers και άσε μόνο τον δίσκο και δές πάλι αν συνεχίζει να στο κάνει ναι το εχω κανει κ αυτο αλλα τπτνα ξαναπω οτι σε safe mode δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.