RootX Δεκέμβριος 3, 2004 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Παίδες, δεν υπάρχει λόγος να το τραβάμε τόσο.... Σαφώς και δεν επέλεξε/αν τον καλύτερο τρόπο προβολής(κατά την γνώμη μου), κακώς που επιμένει/ουν στο ότι ήταν ο καλύτερος, αλλά μην το παρακάνουμε και εμείς με τα σχόλια.Ευχαριστώ, Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 3, 2004 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Παίδες, δεν υπάρχει λόγος να το τραβάμε τόσο.... Σαφώς και δεν επέλεξε/αν τον καλύτερο τρόπο προβολής(κατά την γνώμη μου), κακώς που επιμένει/ουν στο ότι ήταν ο καλύτερος, αλλά μην το παρακάνουμε και εμείς με τα σχόλια.Ευχαριστώ, Φάνη έχεις δίκιο ότι δεν έχει νόημα να το παρακάνουμε με τα σχόλια, ειδικά αφού δε νομίζω να απαντήσει πια κανείς, απλά αν για ένα λόγο το χαίρομαι που γίνονται είναι γιατί αφού παίχτηκε το σκετσάκι, μας την είπαν απο πάνω και μετά δήλωσε ότι τελειώνει και το θρεντ εκεί... ΥΕS ΜΑSΤΕR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 3, 2004 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 οι τιμές του multirama ήταν και είναι σε ΜΕΡΙΚΑ προϊόντα πολύ καλές.η προσπάθεια στo extreme τμήμα (τουλάχιστον όπως το multirama το εννοεί)είναι αξιόλογη και θετική διότι αυξάνει τον ανταγωνισμό.ΟΜΩΣ: ο τρόπος που επιλέχθηκε για την προώθηση του site αποτελεί εμπαιγμό προς όλους όσους γράφουμε εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 3, 2004 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 φερτε μας πρωτοι και αμεσα την DFI 939 nf4 και σας συγχωρουμε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Δεκέμβριος 3, 2004 #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Παντως ηταν λαθος σας να υποτιμησετε ετσι τα μελη του φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Δεκέμβριος 3, 2004 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Μεγάλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 3, 2004 #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 :lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.