Athanasios2104 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2014 Ψάχνω αυτόν τον καιρό για free cloud service τύπου dropbox να συγχρονίζω φακέλους δουλειάς σε laptop <-> desktop. Το Dropbox δεν το θέλω κυρίως για τα λίγα giga και το ότι δεν μπορεί να συγχρονίσει πολλούς φακέλους. Ένα καλό άρθρο που βρήκα είναι αυτό, που συγκρίνει τα περισσότερα cloud services. Με βάση αυτό το άρθρο λοιπόν είμαι ανάμεσα σε Sugarsync και Skydrive, άλλα επειδή είναι του 2012, ήθελα τα (updated) φώτα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Σεπτέμβριος 3, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 the box Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Σεπτέμβριος 3, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 the boxσύμφωνα με το review δεν συγχρόνιζε multiple folders, τώρα το άλλαξαν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Σεπτέμβριος 3, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Σε ενδιαφερει τα αρχεια σου να υπαρχουν μονο στους υπολογιστες σου ή θελεις να υπαρχουν και στο cloud? Αν ισχυει το πρωτο, τοτε δες το btsync Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Σεπτέμβριος 3, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Σε ενδιαφερει τα αρχεια σου να υπαρχουν μονο στους υπολογιστες σου ή θελεις να υπαρχουν και στο cloud? Αν ισχυει το πρωτο, τοτε δες το btsyncσε cloud για να μπορώ να συγχρονίζω ανεξάρτητα του πότε είναι on ο κάθε υπολογιστήςείχα δει και το goodsync, άλλα είναι για p2p και πρέπει να είναι ανοιχτοί (εκτός και αν έχεις ήδη account σε κάποια cloud service) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 3, 2014 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 δες https://tresorit.com/features Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 3, 2014 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Should I Use BitTorrent Sync Instead of Dropbox? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 3, 2014 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Δουλεύω εδώ και μερικά χρόνια το Cubby , απόλυτα ευχαριστημένος. [MENTION=616]Shaman[/MENTION] Κάνει αυτό ακριβώς που θες, ορίζω μερικά folders ως Cubby απλά κάνοντας δεξί κλίκ πάνω τους.Έτσι έχω τα 3 folder που χρειάζομαι synced στο PC του γραφείου-σπιτιού-laptop, και τα βλέπω και απο το κινητό αν χρειαστεί.To κακό είναι ότι παίρνει μέχρι 5GB σε free version, αν σου φτάνουν δοκίμασέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Σεπτέμβριος 3, 2014 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Ωραίος έψαχνα κάτι τέτοιο και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcomenos Σεπτέμβριος 4, 2014 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Γιατι να εξαρτασαι απο τριτους οταν μπορεις να το φτιαξεις μονος σου.Δες για owncloud7 σε raspberry pi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.