a4dtm Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 Εχω παρει TDK dvd-r και dvd+r 8x και προσπαθω να τα γραψω με το παραπανω recorder αλλα το θεμα ειναι οτι του βαζω να μου τα γραψει 8χ αλλα αυτο μου τα γραφει σε 14 λεπτα οταν γινετε εγγραφη on the fly και σε 10 λεπτα περιπου οταν γραφω απο το σκληρο.Δηλαδη ποτε δεν μου γραφει 8χ.Στις επιλογες ομως μου ανοιγει ακομα και το 16χ.Το firmware που εχω ειναι το official 2.17.Σε οποια ταχυτητα και να δοκιμασω να τα γραψω αυτο παντα τα γραφει σε αυτους τους χρονους.Μηπως γνωριζει κανεις κατι να λυσω αυτο το προβλημα? :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Δοκίμασε το 2,18 firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 έχεις τσεκάρει το DMA; Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Δεκέμβριος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 το dma μου λεει οτι ειναι ultra dma mode 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Δεκέμβριος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Πετα το ρε γιωργο αφου τα ειπαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Nikos007 Πετα το ρε γιωργο αφου τα ειπαμε. ε αφου τα ειπατε ας τον πεταξει λεω κ εγω........! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Δεκέμβριος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Μα 9-10 λεπτα δεν ειναι ο χρονος που απαιτειται για 8χ???? αφου ο μεσος ορος ειναι περιπου 6χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Δεκέμβριος 3, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Στο 8χ για να γραψεις θελεις περιπου 7 λεπτα.Το προβλημα ειναι οτι μου ριχνει την ταχυτητα περιπου στο 6χ αφου κανει 9-10 λεπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 3, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 το buffer είναι συνέχεια στο 90-100% ή πέφτει απότομα σε χαμηλά νούμερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 3, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 00:24] Μα 9-10 λεπτα δεν ειναι ο χρονος που απαιτειται για 8χ???? αφου ο μεσος ορος ειναι περιπου 6χ Και εγώ με liteon 832s γράφω 8Χ σε 10 λεπτά και όχι λιγότερο.Δέν νομίζω να πέφτει πιό κάτω ο χρόνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 3, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ [Χθες, στις 21:06] Εχω παρει TDK dvd-r και dvd+r 8x και προσπαθω να τα γραψω με το παραπανω recorder αλλα το θεμα ειναι οτι του βαζω να μου τα γραψει 8χ αλλα αυτο μου τα γραφει σε 14 λεπτα οταν γινετε εγγραφη on the fly και σε 10 λεπτα περιπου οταν γραφω απο το σκληρο.Δηλαδη ποτε δεν μου γραφει 8χ.Στις επιλογες ομως μου ανοιγει ακομα και το 16χ.Το firmware που εχω ειναι το official 2.17.Σε οποια ταχυτητα και να δοκιμασω να τα γραψω αυτο παντα τα γραφει σε αυτους τους χρονους.Μηπως γνωριζει κανεις κατι να λυσω αυτο το προβλημα? :wall: Το θέμα όταν γράφεις on the fly είναι και τί ταχύτητα διαβάζει maximum το DVD-ROM που έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Δεκέμβριος 3, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από TROIDX Και εγώ με liteon 832s γράφω 8Χ σε 10 λεπτά και όχι λιγότερο.Δέν νομίζω να πέφτει πιό κάτω ο χρόνος. Εγω με το plextor της υπογραφης μου γραφω 8χ σε 7 λεπτα παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 3, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 από τα recorder που έχω δει, δεν ξέρω κάποιο που να ξεκινάει 8x και να τελειώνει 8x.π.χ. το plextor 708a που έχω, ξεκινάει με 6x μέχρι το 20% περίπου και συνεχίζει με 8x.Η liteon πιο παλιά ξεκινούσε με 4x, συνέχιζε με 6x και πιο μετά έπιανε 8x.αυτό μπορείτε να το δείτε κάνοντας μια εγγραφή με το decrypter που δείχνει ακριβώς πόσο γράφει το recorder, ή με τα chart που βγάζει το alcohol 120%. Υπάρχει και η περίπτωση λόγω χαμηλής ποιότητας οπτικού μέσου να ρίχνει και την ταχύτητα προς το τέλος (μετά το 80%) σε 6x ή ακόμη και 4x. Όταν όλα πάνε οκ το plextor μου κάνει 7:40 - 7:50 λεπτά με 8x, κάπου εκεί είναι και ο σωστός χρόνος, κάτω από 8 λεπτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Δεκέμβριος 3, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 11:26] το buffer είναι συνέχεια στο 90-100% ή πέφτει απότομα σε χαμηλά νούμερα; Οχι δεν ειναι σταθερο το buffer εχει πεσει αποτομα μεχρι και το 7%.Κυριως αυτο γινεται ποιο πολυ αντιλυπτο στην on the fly εγγραφη, οχι ομως οτι δεν γινεται και σε εγγραφη απο το σκληρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 3, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 τσέκαρε μήπως στο πρώτο μενού του bios το κανάλι του DVD-R είναι στο none (και ας το βλέπουν κανονικά τα Win) Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Δεκέμβριος 3, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 οχι το καναλι ειναι κανονικα στο auto.Αυτο που υποψιαζομαι ειναι το ide bus master που εχει η μητρικη και δεν ξερω τι ακριβως ειναι και το εχω enable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 6, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Εγω που εχω το MSI DVD-RW 8x μου τα γραφει σε 8 λεπτα αντε το πολυ να κανει 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 7, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 ρε παιδια επειδη πηρα κι εγω το εν λογω drive και εβαλα να δοκιμασω τα TY-R8x... μου προκληθηκαν οι εξης αποριες.. οι μεγαλες "βουτιες" στο γραφημα της ταχυτητας ειναι φυσιολογικες? η μεγιστη ταχυτητα στο 3500 για δισκακια 8χ με το 2.18bios δεν θα επρεπε να ηταν 16χ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 8, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αnybody??? :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Δεκέμβριος 8, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Στις "βουτιες" αλλαζει η ταχυτητα εγγραφης. Φυσιολογικες ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.