Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2014 Έχω ένα Laptop Dell Ispiron 3537 με Windows 8.1 και όταν πάω να παίξω LoL, αντί να φορτώσει την discrete Radeon φορτώνει την Intel IGPU, με αποτέλεσμα να έχω χαμηλά FPS. Εχω βάλει από το Catalyst Center "Υψηλή Απόδοση" σε όλα τα *.exe που υπάρχουν (τα είδα από τον Task Manager κατά την εκτέλεση του game, είναι καμιά 4-5 Launcher, έλεος!) αλλά τίποτα. Τα FPS ειναι 40-50 και όταν μπαίνουν κι αλλοι παίκτες πέφτουν στα 20.Το έχετε αντιμετωπίσει; Τα πετάξω τα 8αρια να βάλω Win7 μπας και διορθωθει το προβλημα;
SirDiman Σεπτέμβριος 2, 2014 #2 Σεπτέμβριος 2, 2014 παρομοιο προβλημα ειχε φιλος μου στο δικο αν θυμαμαι καλα και λυθηκε το προβλημα με τους εργοστασιακους οδηγους , αν δε σου παιξει πες μου να τον ρωτησω
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 2, 2014 Author #3 Σεπτέμβριος 2, 2014 παρομοιο προβλημα ειχε φιλος μου στο δικο αν θυμαμαι καλα και λυθηκε το προβλημα με τους εργοστασιακους οδηγους , αν δε σου παιξει πες μου να τον ρωτησωΕννοείς τους οδηγούς που προτείνει η dell στο website της; Είναι παλαιότεροι από τους drivers που έχω τώρα (τόσο σε Intel όσο και σε AMD).
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 2, 2014 #5 Σεπτέμβριος 2, 2014 Με δεξι στο εικονίδιο του λολ δε σου έχει επιλογή για εκτέλεση με high performance adapter? Σε dell με sandy και nvidia υπάρχει και λειτουργεί κανονικά στα 8.1 και εννοείται χρησιμοποιώ τους τελευταίους οδηγούς από ΝV και intel, αυτοί της ντελλ είναι από το 2012...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.