Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 Παιδια έχω πολυ σοβαρο προβλημα με τον υπολογιστή. Μονο εσεις μπορείτενα με βοηθήσετε καθως κανενα αλλο forum (ελληνικο) δεν γνωρίζει τοσαπολλα απο Hardware. Το σίγουρο είναι οτι το προβλημα μου δεν σχετίζεταιμε Software (ετσι πιστευω τουλαχιστον). Ο υπολογιστής αργεί παραπολύ κατα το Boot Strapping. Όταν φορτώσει την μπάρα των Windowsάλλες φορες κάνει επανεκκίνηση κι άλλες φορές βγάζει ένα μυνημα σφάλματος.Λέει : hardware MalfuctionCall your hardware vendor for support***Your system has haulted***και σπανια μπουτάρει κανονικα και μπαίνει στα Xp. Οπου οταν συμβαινειαυτο, στα XP Laggάρει άγρια!!!! Μερικες φορες ερχιζει και εμφανιζειτον "Οδηγο Προσθηκης Υλικου" και λεει: Εντοπιστηκε Floppy, CD-ROM, IDEκλπ, αλλα αναφερει και τα πιο κουφα Devices οπως διαύλους κλπ. Επίσηςενω έχω το Modem installed αλλες φορες το εμφανιζει κι αλλες φορεςλεει οτι δεν υπαρχει, ΕΝΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ INSTALL και ΤΟ ΚΟΥΦΟ ειναι οτιΔΕΝ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΣΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ στο ΣΥΣΤΗΜΑ!Επισης παιδια, σχεδον καθε μερα μου συμβαινει το εξης: Παταω το Powerτο κουμπι για να ανοιξει το PC αλλα αυτο δεν ανοιγει. ΤΟ ξανα παταω.Τπτ... Το ξαναπαταω, και ανοιγει, και σε 2-3s ξανα κλεινει. Μεταπο 5-6φορες που το πατάω, ανοιγει το PC...Τι γινεται ρε παιδια ; Δεν εχει ιο. Εκανα φορματ, φορτωσα Default BIOS,φορτωσα Fail-Safe BIOS, εκανα Clear CMOS... τι αλλο ;HEEEEEEEEEELPPPP!!!!ΠΣ:Εγω νομιζω οτι ισως φταει η μπαταρια της μητρικης μου...Συστημα:CPU: Pentium 3 140x7.5 Mobo: ECS PVA66RAM: 1x128, 1x256, 1x128 (αλλα το αναγνωρίζει ως 64ΜΒ kai oxi 128)SB Audigy 2: Δεν την αναγνωριζει πλεον καθολου (περυσι μια χαρα ηταν)PSU:350Watt nonameHDD:60GBHDD2:20GB (καηκε, δεν ξερω τι επαθε, δεν παιζει παντως σε κανενα PC)Floppy: Μου χαλασε το καλωδιο IDE και δεν την εχω μεσα...
YDinopoulos Δεκέμβριος 2, 2004 #2 Δεκέμβριος 2, 2004 Δεν παιρνεις ενα καινουργιο? Εκπτωσεις ερχονται... Δοκιμασε σε αλλο PC την ηχου και δουλευει κρατα την. Οπως κ τον 60αρη δισκο !
Alexandros Δεκέμβριος 2, 2004 #3 Δεκέμβριος 2, 2004 Για το δευτερο προβλημα που δεν αναβει, υποψιαζομαι τροφοδοτικο κυριως και λιγοτερο μητρικη. Για το πρωτο προβλημα δεν ειμαι σιγουρος, μπορει να ειναι οτιδηποτε. Μητρικη, μνεμες σκληρος... μια πρωτη γνωμη *ΚΑνε το κλασσικο.Δανεισου ενα τροφοδοτικο,μια μνημη,ενα σκληρο απο ενα φιλο και βαλτα πανω να δεις αν το προβλημα εξακολουθει.Αν ναι, τοτε μαλλον φταιει η μητρικη .Αφησε την για το τελος γιατι ειναι πιο μπελαλιδικη στο βαλε βγαλε
Dr.Paneas Δεκέμβριος 2, 2004 Author #4 Δεκέμβριος 2, 2004 Aυτο σκεφτομαι αλλα θα ηθελα αυτο για δευτερο PC για την σιστερ. Η SB Παιζει αψογα σε αλλο PC....
Isolated Δεκέμβριος 2, 2004 #5 Δεκέμβριος 2, 2004 αυτο το "κολπο" με το power μου το κανει και μενα! ο YDinopoulos ειπε τη σωστη κουβεντα....
Dr.Paneas Δεκέμβριος 2, 2004 Author #6 Δεκέμβριος 2, 2004 Οκ θα ζητησω ενα τροφοδοτικο απο ένα φιλαρακι μου και θα σας ενημερώσω πάραυτα!!!!
Alexandros Δεκέμβριος 2, 2004 #7 Δεκέμβριος 2, 2004 Επισης βγαλε τις μνημες για αρχη και βαλε μονο μια μεσα...μετα την αλλη και μετα την τριτη ΕΝΑΛΑΞ ... Παντως κριμα ειναι να παει χαμενο το μηχανακι γιατι για δευτερο πισι ειναι πολυ καλο,Εχει 5 χρονακια ζωης ακομα για office applications-internet ασε που θα ειχε κοστισει ενα σωρο λεφτα!
Dr.Paneas Δεκέμβριος 2, 2004 Author #8 Δεκέμβριος 2, 2004 Ξεχασα να σας πω, οτι χωρις να τρεχει σε Full Load (100% CPU Usage) ο ηχος, οταν ακουω μουσικη απο το VIA onboard chipset τρέμει ανα 5s και δεν γινεται να ακουσεις μουσικη... Τπτ... Μου εχουν σπασει τα νευρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pontium Δεκέμβριος 2, 2004 #9 Δεκέμβριος 2, 2004 Το παλιό μου pcάκι είναι πολύ τέλειο για Ρ3...κάνει τρελές δουλειές!!Καλά,για καινούργιο συμφωνώ και 'γω αλλά μέχρι να πάρεις κάνε ένα σκανάρισμα με το δωρεάν AntiVir γιατί ενός φίλου έκανε τα ίδια(μόνο το μύνημα) και ήταν ιός....όσο για τις ram κάνε κανα φλασάρισμα στην "μαμά" σου και θα είναι ΟΚ ;) www.free-av.com :nuke: :nuke: :nuke: !!Ετυμάσου για ξεσαβούρωμα!!:nuke: :nuke: :nuke:
Dr.Paneas Δεκέμβριος 3, 2004 Author #10 Δεκέμβριος 3, 2004 Αυριο θα ερθει ο Betasman με 550Watt LC Power. Εγω με τα 350 που ειμαι, σημερα εβγαλα ολα τα FAN (καπου 6) εβγαλα το AeroGateII, την NEON Λάμπα κλπ, και δεν κολλαει πλεον καθως αναγνωρισε τα παντα. Παρολα αυτα γι επιφυλαξη θα δουμε κι αυριο με τα 550...
saradis1 Δεκέμβριος 8, 2004 #11 Δεκέμβριος 8, 2004 τροφοδοτικο μαλλον. αν το πρόβλημα γινόταν μονο μεσα στα windows τοτε θα έλεγα ίσως και για ιο. αλλα αφού το κάνει κατα την εκκίνηση μάλλον τροφοδοτικό ή καμια motherboard. Μάλλον όμως το τροφοδοτικό ειναι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.