Zarras Δεκέμβριος 3, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 χμ... ο "ελληναρας" εχει βαλει autoresponse στο μαιλ και λεει οτι ειναι διακοπες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 3, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras χμ... ο "ελληναρας" εχει βαλει autoresponse στο μαιλ και λεει οτι ειναι διακοπες..... E, τι περίμενες?Με τόσα e-mail που δέχεται ο άρχοντας, σε ποιον να πρωτο-απαντήσει??Το auto-response είναι σωτηρία για τόσο δημοφιλείς προσωπικότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 3, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman Έτσι έτσι...Πες τα ρε Samael!!...Ο κακός ο άνθρωπος αμέσως να βγάλει τα συμπεράσματά του.... Απλά έτυχε και μου βγάλανε το ΒΑΝ και, μετά απο 2-3 μέρες, μου δώσανε και δωράκι ένα OCZ Booster...Μπορούσε να συμβεί στον καθένα! :whistling Kατσε γιατι με μπερδεψες,τελικα εισαι ή οχι μπαναρισμενο απο το offtopic τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 3, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Kατσε γιατι με μπερδεψες,τελικα εισαι ή οχι μπαναρισμενο απο το offtopic τους? Ας πούμε απλά οτι άργησαν λίγο αλλά τελικά κατάλαβαν το λάθος τους...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Δεκέμβριος 3, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 12:05] αθλιο το τυπακι λεμε.... αυτα πρεπει να τα πετας στον κεαδα μολις γεννιουνται..λεπτο παραπανω... Ή κατά πως λέει και ο "Ζήκος" (Χατζηχρήστος) στην ταινία "Της Κακομοίρας" : "Στο χωριό μου κάτι τέτοιους σαν κι' αυτόν τους πνίγουμε στο νεροχύτι για να μην χαλάσει η ράτσα" Ρε τι κυκλοφορεί στον κόσμο... για πολλές μιλάμε είναι το άτομο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 3, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 12:05] αυτα πρεπει να τα πετας στον κεαδα μολις γεννιουνται..λεπτο παραπανω... Οι άνθρωποι ως προσωπικότητες δεν γεννιόνται γίνονται.Αμέτρητα πειράματα με ομοζυγώτες διδύμους το έχουν αποδείξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 3, 2004 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 τι σχεση εχεις με το Δαρβινο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 3, 2004 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Ειναι μπατζανακης της συννυφαδας του πεθερου του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 3, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman Ας πούμε απλά οτι άργησαν λίγο αλλά τελικά κατάλαβαν το λάθος τους...... Kαταλαβα....η γλωσσα εφτασε στο πατωμα....:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 3, 2004 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras του εστειλα μαιλ με το threadελπιζω συντομα να το εχουμε μαζι μαςτο παλικαρι να μας αναλυσει τις αποψεις τουκαι απο κονταπαντως απο τη αθλια μαπα του πρεπει να ειναι βρωμοσκοινας και εθνικιστης του κ$ρ@τ@....αθλιο το τυπακι λεμε....αυτα πρεπει να τα πετας στον κεαδα μολις γεννιουνται..λεπτο παραπανω... Μα γιατι σε ολα τα ποστς εισαι τοσο κορυφη?????λοοολ!!!!!Εισαι μεγαλο ταλεντο!!!!!Κατι σε ΓιαγκΤ μου φερνεις αλλα στην πιο "καυστικη" εκδοση...:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 3, 2004 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 καθολου κορυφη δεν ειμαι... προποδας και ισως και πιο κατω ακομα... απλως οταν βλεπω μ@λ@κι@ δεν μπορω να κρατησω το στομα μου και τα νευρα μου... δεν ειναι πολυ καλο αυτο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 3, 2004 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 16:34] τι σχεση εχεις με το Δαρβινο? Εχθρική!!! Τι φταίω εγώ που ο πατέρας του έμοιαζε με πίθηκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 3, 2004 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 evolution dear...ειδες που καταντησαμε τωρα... απο πιθηκο ξεκινησε στονστο σπυρακο κατεληξε....εεε καλυτερα να περπαταω στα 4 και να εχω ουρα και να βελαζω, παρα να λεω οτι ο bush rulez...αν το δεις και πιο προσεκτικα...μονο evolution δεν ειναι αυτο....ατιμε δαρβινε δεν αφηνες τα ζωακια στην ησυχια τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Δεκέμβριος 3, 2004 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 δεν ειναι και αναγκη να βελαζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Δεκέμβριος 3, 2004 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 αλλος ενα τυπος του στυλ"εσεις που κανετε οτι τα ξερετε ολαεκνευριζεται εμενα που τα ξερω"και μαλιστα με αναλυσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Δεκέμβριος 4, 2004 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Φοβερος ο λυκος .Νος-Ντιο απο ποιο σαιτ την βρηκες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.