Antonis_K Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2014 Μια μέρα ξαφνικά χωρίς να κάνω τίποτα.... [ame] [/ame]Εγώ έχω θέμα μόνο με το πάνω/αριστερό(side) πλήκτρο... Το ποντίκι είναι κερδισμένο σε διαγωνισμό όποτε δεν ξέρω αν υπάρχει εγγύηση και τι μπορώ να κάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 Το ιδιο ακριβως ειχα παθει και γω με το razer deathadder 3.5g, ημουν ομως μεσα στην εγγυηση και εξυπηρετήθηκα αμεσα απο την ελληνικη αντιπροσωπεια που μου το αλλαξε με καινουργιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis_K Σεπτέμβριος 1, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 και εμενα ειναι μεσα στην εγγυηση λογικα απλα δεν το αγορασα απο καποιο καταστημα ηταν κερδισμενο..γιαυτο δεν ξερω που να το παω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis_K Σεπτέμβριος 1, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 kaneis allos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 1, 2014 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 επικοινωνεις αυριο με την zegetron.αυτοι ισως μπορεσουν και εντοπισουν μεσω serial code το προιον σου και δουν αν ειναι στην εγγυηση.αλλιως δεν ξερω αν μπορεις να βρεις σε κανα φορουμ καναν οδηγο επισκευσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.