Bobi Rhoads Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 για το θεμα overclocking δεν ειμαι και παρα πολυ εμπειρος γι αυτο ζηταω τη βοηθεια σας! το περισοτερο που εχω φτασει αυτον τον επεξεργαστη ειναι στα 2.89Ghz αυτο ειναι οταν βαλω τα FSB γυρω στα 165 απο 133. μολις τα ανεβασω στα 170 σβηνει και μετα θελει reset. εχω καλη ψυχτρα γι αυτο θελω να να τον ανεβασω τουλαχιστον πανω απο 3.0Ghz πειτε μου τιν γνωμη σας ,και πιθανες ρυθμισεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 δοξίμασε με μεμτεστ αν σε κόβουν οι μνήμες εκεί... τάση στη cpu πόση έχεις δώσει?τί μητρική? τί μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Τι ψύκτη έχεις;;Δες αν η θερμαγωγική πάστα είναι αρκετή και καλείπτει όλη την επιφάνεια του επεξεργαστάκου σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Δεκέμβριος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Καταρχήν να σου πώ ότι λίγο χλωμό να φτάσεις 3.0 με τον 2.4bΠες μας μητρική, μνήμες, ψύκτρα, τροφοδοτικό κτλ για να ξέρουμε ακριβώς...AGP/PCI Lock έβαλες,Δοκίμασες να ανεβάσεις λίγο τη τάση που δίνει στον επεξεργαστή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Δεκέμβριος 3, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 motherboard :p4p800 se ASUS μνημες: 1x512mb 1x256mb και οι δυο 400mhz(αλλα με αυτον τον επεξεργαστη σε αυτη τη motherboard δουλευουν στα 333mhz) ταση cpu εχω την default AGP/PCI Lock δεν έβαλα εχω μια zalman ψυχτρα η οποια μεχρι στιγμης εκει που τον εχω φτασει τον κραταει καλα σε θερμοκρασια(38-45 βαθμους) (αν δεν φαινεται πανω) motherboard P 4 P800 τι γινεται ρε παιδια? καμια απαντηση? σας ειπα τα στοιχεια του μηχανηματος μου αλλα δεν απανταει κανεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Χθες, στις 15:12] motherboard :p4p800 se ASUSμνημες: 1x512mb 1x256mb και οι δυο 400mhz(αλλα με αυτον τον επεξεργαστη σε αυτη τη motherboard δουλευουν στα 333mhz)ταση cpu εχω την defaultAGP/PCI Lock δεν έβαλαεχω μια zalman ψυχτρα η οποια μεχρι στιγμης εκει που τον εχω φτασειτον κραταει καλα σε θερμοκρασια(38-45 βαθμους) Ξεκίνα να δώσεις τάση στην cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Δεκέμβριος 4, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 ποσο ταση να δωσω? αν δωσω και συνεχιζει το ιδιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 4, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas δοξίμασε με μεμτεστ αν σε κόβουν οι μνήμες εκεί... Ξεκινα μ'αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Ξεκινα με το memtest και αν δεις οτι οι μνημες ειναι μια χαρα τοτε παιξε με την τασηΤο ποση ταση θα δωσεις εσυ το βλεπεις εμπειρικα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Δεκέμβριος 4, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 μπορει καποιος αναλυτικα να μου πει τι ειναι το memtest?το κατεβασα αλλα δεν καταλαβα κατι!το περισσοτερο τελικα που τον εφτασα χωρις να υπαρχει προβλημα ειναι 2.99 στα οποια δουλευει αυτη τη στιγμη! παραπανω δεν δοκιμασα!κανενας να μου πει τι ειναι το memtest? ακομα δεν το καταλαβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.