spc Δεκέμβριος 13, 2004 #121 Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Δλδ εσυ θα επερνες μαζι σου μηχανη 600 ευρω σε μεταλ συναυλια???? :fist: Βασικά εκεί μου είμασταν δεν θα υπήρχε πρόβλημα, αλλά ναι προφανώς γενικά δεν θα έπαιρνεςΑπό την άλλη και με μηχανή, πρέπει να ξέρεις και 5-10 πράγματα για να βγάλεις φωτό της προκοπής σε αυτές τις συνθήκες
knight_77 Δεκέμβριος 13, 2004 #122 Δεκέμβριος 13, 2004 Ενα θα πω. Γ@μησαν για αλλη μια φορα οι Lost. Aκομα καλυτεροι απο την τελευταια φορα που τους ειδα(πριν 2 χρονια,παλι ιδια εποχη) και αν κρινω απο τα 3 κομματια που επαιξαν,ο αναμενομενος δισκος τους θα ειναι super. H ειδηση ειναι οτι ο Holmes αφησε παλι μαλλουρα ' Αυτο και μονο μου λεει οτι αρχιζουν να ξαναερχονται στις παλιες καλες εποχες. Οσοι δεν ηρθαν,εχασαν.... Απιστευτο live P.S.1 H Liv ολα τα λεφτα..... :inlove: P.S. 2 Aκομα ποναει το κεφαλι μου απο το :banging: :banging: :banging: :banging: :banging:
Borg Δεκέμβριος 13, 2004 #123 Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Δλδ εσυ θα επερνες μαζι σου μηχανη 600 ευρω σε μεταλ συναυλια???? :fist: Καλά ρε , με δουλεύεις? , σύνελθε , 1ον εσύ ποτέ δεν χτυπιεσε σε μια συναυλία , 2ον αφού ήξερες ότι θα ήσουνα σε μια γωνιά για το πόδι σου και 3ον δεν θα στην φανέ ούτε θα στην σπάσουνε
enduracell Δεκέμβριος 13, 2004 #124 Δεκέμβριος 13, 2004 Πατρίδες μη μαλώνετε θέλω να είστε αγαπημένοι Σημασία έχει πως περάσατε καλά φωτογραφίες αν θέλουμε μας δίνει και ο γοουγλης
Samael Δεκέμβριος 13, 2004 Author #125 Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Borg Καλά ρε , με δουλεύεις? , σύνελθε , 1ον εσύ ποτέ δεν χτυπιεσε σε μια συναυλία , 2ον αφού ήξερες ότι θα ήσουνα σε μια γωνιά για το πόδι σου και 3ον δεν θα στην φανέ ούτε θα στην σπάσουνε Ρεεε!!Μπρρρρρ!Σκεψου κ μετα μιλα!1oν Χτυπιεμαι,απλα δε γ@μιεμαι στο χτυπιμα2ον Δεν ειχα ιδεα για το πως ειναι το μαγαζι αυτο απο μεσα3ον Δε τρωγετε αλλα σπαει ευκολα αν φας μια σπρωξια πανω στον πανικο(ειπαμε,υπολογιζα να ειναι σε στυλ Μυλος)
Borg Δεκέμβριος 14, 2004 #126 Δεκέμβριος 14, 2004 .λες και θα σε μάθω τωρα με αυτα που μου λες ...1oν Χτυπιεμαι,απλα δε γ@μιεμαι στο χτυπιμα 2ον Δεν ειχα ιδεα για το πως ειναι το μαγαζι αυτο απο μεσα3ον Δε τρωγετε αλλα σπαει ευκολα αν φας μια σπρωξια πανω στον πανικο(ειπαμε,υπολογιζα να ειναι σε στυλ Μυλος) Δεν σχολιάζω αερολογίες Λοιπόν για να τελειώνει το θέμα γιατί μου λες παπαριες και επίσης δεν είναι το θέμα σε αυτό στο θρετ, όταν θέλει κάποιος να πάρει μια φωτογραφική μηχανή ενημερώνετε και παίρνει τις ανάλογες προφυλάξεις
chroma Δεκέμβριος 14, 2004 #127 Δεκέμβριος 14, 2004 Δεν είναι τόσο απλά στο Ρόδον, ποτε δε μπήκα "απλά" και "χύμα" (χμ, εξαιρώντας μια φορά rotting christ) όπως εδώ στο Μύλο και ειδικά Υδρόγειο που περνάς φωτογραφικό εξοπλισμό μαζί με συνεργείο αν γουστάρεις
Samael Δεκέμβριος 14, 2004 Author #128 Δεκέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Borg . λες και θα σε μάθω τωρα με αυτα που μου λες ... Δεν σχολιάζω αερολογίες Λοιπόν για να τελειώνει το θέμα γιατί μου λες παπαριες και επίσης δεν είναι το θέμα σε αυτό στο θρετ, όταν θέλει κάποιος να πάρει μια φωτογραφική μηχανή ενημερώνετε και παίρνει τις ανάλογες προφυλάξεις Ουτε εγω βλεπω το λογο να σε σχολιασω,το ποιος λεει αερολογιες κ παπαριες ειναι προφανες. Αρχική απάντηση από chroma Δεν είναι τόσο απλά στο Ρόδον, ποτε δε μπήκα "απλά" και "χύμα" (χμ, εξαιρώντας μια φορά rotting christ) όπως εδώ στο Μύλο και ειδικά Υδρόγειο που περνάς φωτογραφικό εξοπλισμό μαζί με συνεργείο αν γουστάρεις Αυτο 1η φορα εγινε!Στην πορτα σε ελενχουν σωματικα(ελαφρα,οχι κανονικο ψαχτιρι)!! Δεν ειχα φανταστει οτι θα εψαχναν για φωτογραφικες!
Borg Δεκέμβριος 15, 2004 #130 Δεκέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Ουτε εγω βλεπω το λογο να σε σχολιασω,το ποιος λεει αερολογιες κ παπαριες ειναι προφανες. μην προκαλείς και άμα θες να πεις κάτι παραπάνω πάρε με τηλ για να σε βρίσω άνετα
Samael Δεκέμβριος 15, 2004 Author #131 Δεκέμβριος 15, 2004 Aντι να κανεις αυτο το ποστ θα ,μπορουσες να με παρεις τηλ να τα πουμε λιγακι... (το θεμα σκιστηκε,ας σταματισει εδω αυτη η ιστορια)
Borg Δεκέμβριος 15, 2004 #132 Δεκέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Aντι να κανεις αυτο το ποστ θα ,μπορουσες να με παρεις τηλ να τα πουμε λιγακι... (το θεμα σκιστηκε,ας σταματισει εδω αυτη η ιστορια) Το ίδιο και με εσένα Έχεις δίκιο ας κλειδωθεί το θέμα καλύτερα , τα ξαδέρφια καβγαδίζουν στο thelab για μια ψηφιακή μηχανή
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.