Samael Δεκέμβριος 7, 2004 Author #61 Δεκέμβριος 7, 2004 Που ακριβως ειναι το ticket house? Στελνει στο σπιτι τελικα ή τσουκου?Αμα στελνει προτιμω να δωσω 3ε κ να με τα φερει το courier παρα να τρεχω σα το χαζο να το ψαχνω
chroma Δεκέμβριος 7, 2004 #63 Δεκέμβριος 7, 2004 Αθήνα είναι Πανεπιστημίου 42, θα το δεις εύκολα. Για κουριερ δε ξέρω τι παίζει.
Samael Δεκέμβριος 7, 2004 Author #64 Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma παμε παρεα αμα θες τικετ χαους. Πεμπτη κατα 12 μπορεις? Αρχική απάντηση από chroma Αθήνα είναι Πανεπιστημίου 42, θα το δεις εύκολα. Για κουριερ δε ξέρω τι παίζει. Thanx,μηπως εχεις το τηλ?(πολλα ζηταω εε? )
Samael Δεκέμβριος 7, 2004 Author #66 Δεκέμβριος 7, 2004 Nα σε(ναι) καλα Θα τους παρω αυριο κ βλεπουμε.
Borg Δεκέμβριος 8, 2004 #67 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Nα σε(ναι) καλα Θα τους παρω αυριο κ βλεπουμε. Ελπίζω μέχρι να έχεις διαβάσει το ποστ μου να πήρες τηλ και επίσης μην και ξεχάσεις να με πάρεις εισιτήριο , ok ?
Samael Δεκέμβριος 8, 2004 Author #68 Δεκέμβριος 8, 2004 Λοιπον,πηρα τηλ κ εισητιρια δε στελνουν.Θα κανω αμα ειναι αυριο την θυσια κ θα παω απο κει να παρω.Στην πορτα ειπαν οτι θα εχουν 35ε,αλλα θα βρουμε?Τεσπα οποιος θελει πμ me
Fireknight Δεκέμβριος 8, 2004 #69 Δεκέμβριος 8, 2004 :OT: Ξέρει κανείς πού θα παίξουν οι Machine Head στη Θεσσαλονίκη ?
spc Δεκέμβριος 9, 2004 #70 Δεκέμβριος 9, 2004 Να θυμίσω ότι περιμένουμε νέα αναφορικά με την παράδοση των εισητηρίων από τον επίσημο διανομέα μας Samael
greekfragma Δεκέμβριος 9, 2004 #72 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:35] Να θυμίσω ότι περιμένουμε νέα αναφορικά με την παράδοση των εισητηρίων από τον επίσημο διανομέα μας Samael αυριο ειναι η μερα............σημερα ο κυριος μιχαηλ ηταν πολυ μπιζι και δεν προλαβαινε.......τελευταια στιγμη με ειδοποιησε οτι ακυρωνεται η περατζαδα...... αληταμπουρα εμφανισου!!!!!:daisy: κοιτα να μπορεσεις αυριο το πρωι αλλιως σε σκισα Υ.Γ......μαυρη αγορα ε?????χμ........νοτ α μπαντ αηντια:whistling
spc Δεκέμβριος 9, 2004 #73 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma αυριο ειναι η μερα............σημερα ο κυριος μιχαηλ ηταν πολυ μπιζι και δεν προλαβαινε.......τελευταια στιγμη με ειδοποιησε οτι ακυρωνεται η περατζαδα...... Τσ...τσ....τσ..... Μία δουλεία δεν μπορεί να κάνει αυτό το παιδί, παντελώς αναξιόπιστο :p
greekfragma Δεκέμβριος 9, 2004 #75 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 20:04] ωπ τι βρήκα τς τς τς τς.........................μισο να βγαλω τον ΠΑΚΟ μου.........:devil:
kagelar34 Δεκέμβριος 9, 2004 #76 Δεκέμβριος 9, 2004 Παιδιά αν μένει κάποιος σας Πειραιά δώστε στον αδερφό μου γιατί μάλλον θα ξαναπάει αύριο προς τα εκεί .Πήρε για τον εαυτό του έχει καλή σειρά κάπου στο 400 νομίζω οπότε προλαβαίνετε , εγώ δυστηχώς δεν το κόβω να έρχομαι Αθήνα για την συναυλίαΑν θέλετε να σας πάρει στείλτε π.μ
Samael Δεκέμβριος 9, 2004 Author #77 Δεκέμβριος 9, 2004 Λοιπον,λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων(δε θελω σχολια ) θα παω αυριο προι με τον Fragma. 3 tickets Samael-Spc-Knight
spc Δεκέμβριος 9, 2004 #78 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Λοιπον,λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων(δε θελω σχολια ) θα παω αυριο προι με τον Fragma. 3 tickets Samael-Spc-Knight Θα πάρεις και για τον Samael; Σου επιστώ την προσοχή! Δεν είναι αξιόπιστος. Φρόντισε να σου έχει δώσει τα λεφτά πρώτα
chroma Δεκέμβριος 9, 2004 #79 Δεκέμβριος 9, 2004 καρα off topic αλλά έμεινα σήμερα όταν διάβασα πως ο dimebag darrell, πρωην κιθαριστας των pantera σκοτώθηκε μαζί με άλλους 4 από έναν ανούσιο μ@λ@κ@ κατά ένα live gig. Αμέρικα με τα ωραία σου. Περισσότερα
knight_77 Δεκέμβριος 9, 2004 #80 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 20:40] Θα πάρεις και για τον Samael; Σου επιστώ την προσοχή! Δεν είναι αξιόπιστος. Φρόντισε να σου έχει δώσει τα λεφτά πρώτα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.