Samael Δεκέμβριος 2, 2004 Author #21 Δεκέμβριος 2, 2004 Χαχαχχχ! Οντως μαζευτηκαμε! Alex να υποθεσω Θεσ/κη? Αρχική απάντηση από georgesod Μην ξεχνάμε ότι θα έρθουν και οι Machine Head :banging: Φυσικα κ δε ξεχναμε,φυσικα κ θα παμε Αρχική απάντηση από alex_000Το one second ειναι απο τους 10 all time αγαπημένους μου δίσκους. (και ας μην συμφωνει κανενας μαζι μου) Eιναι δισκος που θελει προσοχη για να τον πιασεις,ισως γι αυτο δεν αρεσει σε μερικους. 1η εντυπωση ουτε κ μενα μου ειχε κανει καλη,μετα ομως...!
knight_77 Δεκέμβριος 2, 2004 #22 Δεκέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod 15 xρόνια metalhead έχω :banging: !!!!!!! Μια απο τα ιδια... Απο μαλλιας,ξουρας.... Πως περνανε τα χρονια.....
enduracell Δεκέμβριος 3, 2004 #23 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod Εndu κoμμάτια από το Lost Paradise παίζουν; :devil: μπα με την καμία, το έχουν απαρνηθεί εδώ και πολύ καιρό το debutο τους, αλλά εντάξει άποψη μου είναι ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, υπάρχουν καλύτερα death.
alex_000 Δεκέμβριος 3, 2004 #24 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Χαχαχχχ! Οντως μαζευτηκαμε! Alex να υποθεσω Θεσ/κη? Σωστα υποθέτεις
Borg Δεκέμβριος 3, 2004 #25 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod Μην ξεχνάμε ότι θα έρθουν και οι Machine Head :banging: Δεν το ξέχασα καθόλου . Απλά η μαμακια είναι ότι είναι καθημερινές και μετά από lost καπάκι machine
knight_77 Δεκέμβριος 3, 2004 #26 Δεκέμβριος 3, 2004 Aναμεσα σε Lost & Machinehead προσωπικα προτιμω τους πρωτους.Να μην το ειχαν γυρισει μονο σε ποιο rock ακουσματα μονο αν καιοι μετεπειτα δισκοι μετα το Dragonian Times(:worship: ) ηταν πολυ καλοι...
chroma Δεκέμβριος 3, 2004 #27 Δεκέμβριος 3, 2004 Απλά ας μην είναι σα τη προηγούμενη συναυλία (θεσ.) η οποία ήταν πραγματικά αίσχος. Το support μας έγραψε, τα μηχανήματα χαλούσαν, ο ηχολήπτης τα είχε αφήσει στο auto και έπινε μπύρες και οι lost ψιλοκομμάτια "απλά έπαιξαν".
knight_77 Δεκέμβριος 3, 2004 #28 Δεκέμβριος 3, 2004 Εμ,με τοσα που γινοντουσαν πως να αποδοσουν τα παλικαρια?Την επομενη που παιξανε Αθηνα(ημουν εκει) ηταν ολα αψογα....Μια απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω παει...
enduracell Δεκέμβριος 3, 2004 #29 Δεκέμβριος 3, 2004 ναι μόνο Σαλόνικα πρέπει να γμθκ η φάση, ακόμα και οι θεοί μπορούν να έχουν άσχημη μέρα
Διόνυσος Δεκέμβριος 3, 2004 #30 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 13:35] Nαι...μονο που θα εισαι Θεσ/κη να υποθεσω? Ναι, Θεσσαλονίκη είμαι και θα είμαι. Γιατί η απορία;
Samael Δεκέμβριος 3, 2004 Author #31 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Διόνυσος Ναι, Θεσσαλονίκη είμαι και θα είμαι. Γιατί η απορία; Γιατι η οργανωση ειναι για Αθηνα βρε Eκτως αμα κατεβεις κ παμε ολοι μαζι Αθηνα
Διόνυσος Δεκέμβριος 3, 2004 #32 Δεκέμβριος 3, 2004 Αχα. Για μένα πάντως θα παιχτεί Υδρόγειος CLUB Θεσσαλονική. Θα πάω με άλλους 3 κάφρους.
Borg Δεκέμβριος 3, 2004 #33 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από knight_77 Aναμεσα σε Lost & Machinehead προσωπικα προτιμω τους πρωτους. Να μην το ειχαν γυρισει μονο σε ποιο rock ακουσματα μονο αν και οι μετεπειτα δισκοι μετα το Dragonian Times(:worship: ) ηταν πολυ καλοι... Βλάσφημε , ξεχνάς το icon
kagelar34 Δεκέμβριος 4, 2004 #34 Δεκέμβριος 4, 2004 τα ευρά παιδιά είναι αρκετά κάτι για 34 άκουσα αλλά ψήνομαι και εγώ ...να σας ρωτήσω μετά από το ονε σεκοντ (έτσι δεν λέγεται ο δίσκος?) πόσες παπάντζες έβγλαν ?τα περισσότερα που θα παίξουν θα είναι από εκει?(από τις παπάτζες δλδ?)
Borg Δεκέμβριος 4, 2004 #35 Δεκέμβριος 4, 2004 Το symbol of life είναι από τα καλύτερα που έβγαλαν για εμένα το believe in nothing ίσως για εμένα η μεγαλύτερη βλακεία το one second ίσως το καλύτερο για εμένα το draconian times λένε οι περισσότεροι ότι είναι το καλύτερο μαζί με το icon Τώρα για το host είναι τελειος άσχετο με ότι τους έχουμε συνηθίσει , ως paradise lost σίγουρα είναι μεγάλη μαμακια , αλλά άσχετο με το συγκρότημα και αντικειμενικά είναι πολύ καλό άλμπουμ
knight_77 Δεκέμβριος 4, 2004 #36 Δεκέμβριος 4, 2004 Το HOST ειναι οντως αρκετα καλος δισκος μονο που εχει too much πληκτρα σε σημειο να φερνει προς Depeche Mode! H ταξη αποκατασταθηκε καπως με το Believe In Nothing και πολυ περισσοτερο με το παρα πολυ καλο Symbol of Life. Eιδικα η διασκευη στο Small Town Boy, της καραφλης ''κοπελας'' και της παρεας της, που την ειδαμε προσφατα σε γνωστο ''μουσικο'' παιχνιδι ηταν ολα τα λεφτα!
knight_77 Δεκέμβριος 4, 2004 #37 Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Borg Βλάσφημε , ξεχνάς το icon Το icon ηταν πριν το Dragonian.Αυτα τα δυο απλα ειναι TOP!!!
kagelar34 Δεκέμβριος 4, 2004 #38 Δεκέμβριος 4, 2004 Το symbol of life λέει τίποτα ρε παιδιά?Δεν το άκουσα. Μήπως είναι σαν το believe in nothing, εντελώς π΄ροχειρες δουλείες με ΚΙΘΑΡΕΣ και καλά.Εμένα το host μ' άφησε με ανοιχτό το στόμα πάντως .Ήταν κορυφαίο .
Samael Δεκέμβριος 4, 2004 Author #39 Δεκέμβριος 4, 2004 Koιτα,γενικα η μουσικη ειναι θεμα γουστου...To symbol γενικα μου αρεσε αρκετα αλλα δε τρελαθηκα κιολας,το host ειναι αλλη φαση....Γενικα αγαπησα τη μπαντα για το Icon κ το Dragonian,απο κει κ περα μονο το Οne second θεωρω ισαξιο αν κ διαφορετικο.
Borg Δεκέμβριος 5, 2004 #40 Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Samaelτο host ειναι αλλη φαση.... lolΠολύ κατατοπιστικός.kagelar34 δεν μπορώ να σε βοηθήσω τι ακριβός παίζουν η μάλλον καλυτέρα με ποιο μοιάζει , σίγουρα αξίζει , είναι αρκετά ώριμο άλμπουμ και σίγουρα αξίζει και για τους μη φαν του συγκροτήματοςΔεν μπορώ να πω ότι είναι καθαρά metal ούτε καθαρό rockΚατέβασε κανένα κομμάτι από νετ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.