Jump to content

ParadiseLost

Samael

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από fantacid

Ε ειμαστε εντελως αχαριστοι!!!

Πριν μια πενταετια δε βλεπαμε ουτε ενα Live απο σωστη μπαντα, ή αν ερχοταν καποιος θα επαιζε μονον αθηνα.

Κάνεις λάθος

Το (Θεσσαλονίκη) 96 είχα δει τους angra περιοδεία holy land , επίσης Rage περιοδεία End Of All Days και άλλα

Επίσης Λάρισα έχω δει τους the gathering , septic flesh και rotting Christ

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

2 χρονια παν,στο Μυλο παιξαν κ αν εξαιρεσεις κατι παρακμιακα τυπακια που θελαν ντε κ καλα να ζουλιξουν την μικρη Ολανδεζα,ηταν κ γμω :T:

Αρχική απάντηση από Borg

Κάνεις λάθος

Το (Θεσσαλονίκη) 96 είχα δει τους angra περιοδεία holy land , επίσης Rage περιοδεία End Of All Days και άλλα

Επίσης Λάρισα έχω δει τους the gathering , septic flesh και rotting Christ

Ισως,

παντως θυμαμε εποχες που εκανες αμαν να δεις μια καλη συναυλια ολο το χρονο,κ τωρα δε προλαβενεις,οχι απο αποψη χρονου τοσο οσο χρηματων!

Αν κ περσυ επαιζαν την ιδια μερα soulfly k tiamat!

Καλα για gathering δε το συζηταω......απλα γ@μανε οι τυποι k η anneke τα σπαει κανονικα!!

Ακολουθεί set list Θεσσαλονίκης 11/12

spoiler.gif

1. No Celebration

2. Mouth

3. True Belief

4. So Much Is Lost

5. Shadowkings

6. Erased

7. Close Your Eyes

8. Hallowed Land

9. Mystify

10. Symbol Of Life

11. Forever Failure

12. Red Shift

13. Embers Fire

14. As I Die

15. Perfect Mask

16. Grey

17. One Second

------------------

18. Enchantment

19. Say Just Words

20. Last Time

Έσπειραν. :banging:

υγ. atrocity μη κάνετε το κόπο. Σαβούρα.

Αρχική απάντηση από knight_77

Tελικα θα δωσουμε ραντεβου 5:30 στο Internet Cafe?

Oχι :p

Ειμαι λιωμα κ πρεπει να διαβασω....

Λεπτομεριες αυριο. :D

Λοιπόν, αν και δεν τους είχα ξαναδεί ζωντάνα για να κάνω σύγκριση με το παρελθόν, μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου το live.

Το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει και για τον Knight_77 (τον οποίο όμως είδα λίγο αγχωμένο στο τέλος - μάλλον θα είχε ξεχάσει ανοιχτή την 1920...:p )

Ο φίλτατος Samael από την άλλη νομίζω ότι επικέντρωσε την προσοχή του στο να προσπαθεί να ανανεώσει το avatar του με νέο υλικό (κινητό με κάμερα ----> Liv Kristine) :D Αφού είδε και απόειδε έκατσε σταυροπόδι (και καλά τον πονούσε ο μηνίσκος :p )

Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι όλοι περάσαμε καλά.

:banging: :banging: :banging:

Αρχική απάντηση από greekfragma

καμια φωτο για μας τους υπολοιπους που δεν χαρηκαμε τη συναυλια?????

:baby:

Και ο Samael και ο Knight τράβηξαν αρκετό υλικό, όλο και κάτι θα ανεβάσουν (αν και του Samael βλέπω να λογοκρίνεται πάλι :D )

Αρχική απάντηση από enduracell

οι Gathering στη Λάρισα γμσάν :)

Αρχική απάντηση από enduracell

Δε θυμάμαι πρέπει να έχουν 2-3 χρόνια που γμσαν...

ΛΟΟΟΟΛ

Αξιζε η συναυλια!Η Liv μας θερισε κανονικα στην αρχη(:inlove: ),ΠΑΡΑΠΟΛΥ καλος ηχος,υπεροχη ερμηνια,εξαισια σκηνικη παρουσια....!! :inlove: :inlove:

Οι Atrocity τα παλικαρια προσπαθησαν πολυ να μας ανεβασουν αλλα δε ηξεραν κ πολλοι τα κοματια τους,οποτε...Γενικα παντως αρκετα καλοι κ αυτοι!

Κ μετα ηραθαν οι Lost.....!!Γενικα αρκετα εως πολυ καλοι κ αυτοι,απλα πιστευω γινοταν κ καλητερα.Με ψηλοχαλασε το οτι ο Holmes πηγενοερχοταν στα καμαρινια ενω επαιζε η μπαντα τις σολιες,οτι παιξαν 3 νεα κοματια(2 θα ηταν υπεραρκετα) κ οτι η ερμηνια του Holmes δεν ηταν κ οτι καλητερο εχω δει...Μερικες φορες χανοταν η φωνη του,αλλες εκοβε 2-3 στοιχους κ γενικα δεν ηταν αρκετα ξεσηκωτικος οσο θα ηθελα(στα παλια κοματια εννοητε).Ο ηχος ηταν πολυ καλος με ελαχιστες παραφωνιες κ μουγκρισματα,το μαγαζι ΤΕΡΑΣΤΙΟ(ειχα μαθει απο Σαλονικα...) κ ο κοσμος....χμμμ....ειχε 3-4...ΑΣΤΕΡΙΑ! :inlove:

Πολυ καλη εμπηρια συνολικα :T:

Οσο για το ποδι μου κυριε Σ.Σ. οπως ξερετε ειναι κ φρεσκοενχειρισμενο... :getlost::p

Ο Βαιος(aka Knight_77) τα "εδινε" τρελα ωρες ωρες κ με πορωνε κ μενα μαζι(που να χαμε κ μαλάκια εε...?)! :banging:

Ααααυτααα λοιπον...!Αντε κ θα οργανωσουμε κ Angra ή CradleOfFilth απο Γενναρη :D

The real thing...

LivK01.jpg

3f2b37839c29e_P1141607_s.jpg

imagePCC.JPG

Sorry για την αισχρη ποιοτητα αλλα ημασταν ~20μ απο τη σκηνη κ ο φωτισμος δεν ηταν κ οτι καλητερο για κινητο....

post-119-1416071426,5558_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Borg

Καλά ρε ufo δεν πήρες την ψηφιακή ???

Με την καπότα το κιν τι να δούμε :p

Aφου ειναι χαλασμενη η μικρη ρε τουρμπο....

Τι να επερνα το γαιδουρι?? :getlost:

Αρχική απάντηση από Samael

Τι να επερνα το γαιδουρι?? :getlost:

Yes , why? , θα σε έπεφτε βαριά ? (LOL) η δεν μπορούσες λόγω του ποδιού σου ? .

Αρχική απάντηση από Borg

Yes , why? , θα σε έπεφτε βαριά ? (LOL) η δεν μπορούσες λόγω του ποδιού σου ? .

Δλδ εσυ θα επερνες μαζι σου μηχανη 600 ευρω σε μεταλ συναυλια???? :fist:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.