sakinor Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2014 παιδες καλισπερα,φευγω σε λιγο στο λονδινο και θελω να ρωτησω αν υπαρχουν αντιστοιχες μηχανες αναζητης προιοντων(skroutz)και αντιστοιχα hardware μαγαζια.ευχαριστω
panos444 Αύγουστος 30, 2014 #2 Αύγουστος 30, 2014 Google: price comparison europe. Το μόνο που ζηλεύω τιμές είναι το σκαν.
apostonikos Αύγουστος 30, 2014 #3 Αύγουστος 30, 2014 Hardware μαγαζι οπως ειπε και ο φιλος Πανος scan.co.uk. Πολυ καλο μαγαζι, γρηγορο delivery και πολυ καλες προσφορες. Καθε βδομαδα αν δεν κανω λαθος ανανεωνονται οι προσφορες που εχει για την ταδε βδομαδα στην αρχικη του σελιδα. Αν πετυχεις κατι που σ ενδιαφερει ειναι οτι πρεπει. (Εχει και καλες τιμες πανω κατω). Επισης αλλο ενα σαιτ με τεραστια ποικιλια σε hardware προιοντα accessories και ο,τι φανταστεις ειναι το overclockers.co.uk. Πολυ καλο shop αλλα σε καποια πραγματα εχει λιγο τσιμπημενες τιμες. Αλλα τεραστια ποικιλια :)
sakinor Αύγουστος 30, 2014 Author #4 Αύγουστος 30, 2014 το overclockers uk,scan εχουν καταστηματα η μεσω internet?
siegfried_gr Αύγουστος 31, 2014 #5 Αύγουστος 31, 2014 Hardware μαγαζι οπως ειπε και ο φιλος Πανος scan.co.uk. Πολυ καλο μαγαζι, γρηγορο delivery και πολυ καλες προσφορες. Καθε βδομαδα αν δεν κανω λαθος ανανεωνονται οι προσφορες που εχει για την ταδε βδομαδα στην αρχικη του σελιδα. Αν πετυχεις κατι που σ ενδιαφερει ειναι οτι πρεπει. (Εχει και καλες τιμες πανω κατω). Επισης αλλο ενα σαιτ με τεραστια ποικιλια σε hardware προιοντα accessories και ο,τι φανταστεις ειναι το overclockers.co.uk. Πολυ καλο shop αλλα σε καποια πραγματα εχει λιγο τσιμπημενες τιμες. Αλλα τεραστια ποικιλια :) Δεν θα το συνιστούσα. Μακράν από τα χειρότερα σε επίπεδο after sales, με κανένα σεβασμό στον πελάτη. Την πάτησε φιλαράκι που αγόρασε kb από εκεί και πέθαναν τα led. Δεν δεχόταν rma και ήταν και προσβλητικοί.
panos444 Αύγουστος 31, 2014 #6 Αύγουστος 31, 2014 το overclockers uk,scan εχουν καταστηματα η μεσω internet?Οι υπερσυγχρονιστες είχαν δεν ξέρω μετα την εξαγορά τι έγινε. Τα περισσότερα μαγαζιά έχουν δωρεάν μεταφορικά τι θα ήθελες να δεις για hardware η/υ και ακόμα χειρότερα πως να το δοκιμασεις;!! Το αμαζον δεν έχουμε αναφέρει που με δωρεάν μεταφορικά και ασύγκριτο after sales θα ήταν και πάλι στην κορυφή των επιλογών.
sakinor Αύγουστος 31, 2014 Author #7 Αύγουστος 31, 2014 εγω παω για 3 ημερες,οποτε online παραγγελιες ειναι αδυνατο.γενικα κοιταζω για ssd,mechanical keyboards σε retailers
panos444 Αύγουστος 31, 2014 #8 Αύγουστος 31, 2014 Παράγγειλε το από εδώ και δώσε διεύθυνση ξενοδοχείου!
sakinor Αύγουστος 31, 2014 Author #9 Αύγουστος 31, 2014 το scan βλεπω σε ssd ειναι πιο ακριβο σε σχεση με εδωαπο keyboard εχει καλη ποικιλια παντως!
Cipioner Σεπτέμβριος 3, 2014 #10 Σεπτέμβριος 3, 2014 H Eλλαδα εχει πολυ καλυτερες τιμες κατα μεσο ορο, σε προιοντα τεχνολογιας, απο αρκετες ευρωπαικες χωρες.
panos444 Σεπτέμβριος 3, 2014 #11 Σεπτέμβριος 3, 2014 H Eλλαδα εχει πολυ καλυτερες τιμες κατα μεσο ορο, σε προιοντα τεχνολογιας, απο αρκετες ευρωπαικες χωρες.Δεν το κυνηγάω όπως παλιά αλλά δεν νομίζω πως ισχύει.
Dolly Σεπτέμβριος 3, 2014 #12 Σεπτέμβριος 3, 2014 Εχει τρελές προσφορές εδώ και πολύ καλές τιμές. ΝΑΙ είναι ανταγωνιστική και η Ελλάδα πλέον, αλλά α) όχι τόσο β) εδώ θα βρεις ποικιλία τρελή. overclockers εγώ έχω μόνο τα καλύτερα να πω 10 χρόνια τώρα.scan εξαιρετικόamazon κλασσική αξία Retail τουλάχιστον Λονδίνο ΔΕΝ έχουν.Και σαν κάποιος που μένει >10 χρόνια εδώ ΠΟΤΕ retail ΤΙΠΟΤΑ Λονδίνο εκτός αν πέσεις στον ίδιο τον Πολυχρονίου. Αν θες να στείλεις κάτι στο γραφείο μου και να περάσεις να το πάρεις όταν έρθεις μου λες, δεν έχω θέμα να σε εξυπηρετήσω.
daemon13 Σεπτέμβριος 18, 2014 #13 Σεπτέμβριος 18, 2014 [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] για μαγαζί όπου να έχει και κινητά, ξέρουμε τίποτα?
Dolly Σεπτέμβριος 19, 2014 #14 Σεπτέμβριος 19, 2014 Συγκεκριμένα όχι αγόρι... κοιτάω άμαζον κλασσικά και μετά πας από κάποιο site που μαζεύει τα deals of the week αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το βρω τώρα, αλλά θα επανέλθω.
eXhale Σεπτέμβριος 22, 2014 #15 Σεπτέμβριος 22, 2014 Συγκεκριμένα όχι αγόρι... κοιτάω άμαζον κλασσικά και μετά πας από κάποιο site που μαζεύει τα deals of the week αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το βρω τώρα, αλλά θα επανέλθω.hotukdeals?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.