gleon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 Από σήμερα είμαι κάτοχος της εν λόγο οθόνης ...Το κουτί κτλπ πρέπει να τα κρατήσω ?????Ξέρετε σε περίπτωση RMA πχ.....Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Καλορίζικη Ναι κράτησε το, μικρό είναι χώρο δε πιάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Να τη χέρεσε!Κράτισέτα, αν χρειαστή ατην μεταφέρεις που θα την βάλεις?(έχει και χερούλι!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από gleonΤο κουτί κτλπ πρέπει να τα κρατήσω ?????Ξέρετε σε περίπτωση RMA πχ..... Με γειά . .Κρατησέτο εμενα οταν μου την άλλαξαν την 1715S λόγω καμμένων Pixels μου ζήτησαν το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Ναι πρεπει να υπαρχει το κουτι σε περιπτωση που θα χρειαστει αντικατασταση για οποιοδηποτε λογο (φυσικα δεν στο ευχομαι).Στην περιπτωση αυτη πας στην courier την παλια οθονη και παραλαμβανεις την καινουργια ζωρις καμια χρεωση.Αντε καλοριζικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.