Maclaoud Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 Καταρχάς ένα γεία σε όλους!!! Σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό να βάλω νεράκι στον υπολογιστή μου. 2 πράγματα με απασχολούν.......α) Τι επίπεδα oc είναι ιδανικά για ένα σύστημα που λειτουργεί 24/7 (όταν λέω επίπεδα εννοώ %ποσοστό αύξησης ταχύτητας) και β) Όλοι όσοι έχετε νερό, το σύστημα σας είναι αθόρυβο????? Και το ρωτάω αυτό γιατί 2 φίλοι μου που έχουν βάλει νερό τα pc τους κάνουν έναν θόρυβο σαν να κατουράει ενα μικρό παιδάκι..........:...: :P:P:P:P:P Ενδεικτικά ο επεξεργαστής μου είναι intel 2,6 πάνω σε μια asus p4p800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Δεκέμβριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 δεν υπαρχει ποσοστο ακριβως(εξαρτατε παντα απο το κομματι) αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις ποτε!μπορεις να δοκιμασεις με διαφορα programs οπως prime 95 ανεβαζεις και δοκιμαζεις για ωρες αν με prime εισαι ok τοτε κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχεις προβλημα.τωρα για το wc θορυβο εχεις μονο οταν εχεις αερα στο κυκλωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maclaoud Δεκέμβριος 2, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 lol Ρε zulu ο ένας απο τους 2 με θόρυβο είσαι εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P Οσο για το ποσοστο δεν ειπα να μου πει καποιος ακριβως.......στο περιπου ρωταω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Δεκέμβριος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 δεν υπαρχει ποσοστο...οπως ειπαν και πριν εξαρταται απο το κομματι...η υδροψυξη ειναι πιο ησυχη και πιο αποτελεσματικη απο τις περισσοτερες λυσεις αερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Δεκέμβριος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Maclaoud και εγω ειχα αερα στο κυκλωμα για αυτο ειχα θορυβο.....τωρα για το oc το μονο ποσοστο που ισχυει ειναι για το ρευμα οτι περιπου 10% πανω δεν θα εχεις προβλημα απο εκει και περα κανεις δοκιμες....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.