Se7en92 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2014 ολη την ωρα παγωνει καθως ειμαι στο ιντερνετ και μου γραφειunresponsive plugin με την επιλογη stop pluginτι να κανω? ειναι εξαιρετικα σπαστικο ολη την ωρα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior_Mind Αύγουστος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 Το πεπόνι παγώνει το παγόνι δεν πεπώνει δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα ποιό παγώνει; (μη μου απαντήσεις το πεπόνι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Αύγουστος 28, 2014 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 ολη την ωρα παγωνει καθως ειμαι στο ιντερνετ και μου γραφειunresponsive plugin με την επιλογη stop pluginτι να κανω? ειναι εξαιρετικα σπαστικο ολη την ωρα!!!!για δες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Se7en92 Αύγουστος 28, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 δεν εγινε τπτ παλι παγωνει φιλε superior mindτι να κανω? ο mozilla φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Αύγουστος 28, 2014 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 καποιο θεμα με τον firefox και ειδικοτερα με το flash. Στη γνωμη σου θα τον εγκαθιστούσα ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.