Jump to content

Τι να κανω;;;;;

tonybros

Recommended Posts

παιδες καλησπερα.

Η ψυχτρα μου αρχιζει και τα φτυνει (δεν ειναι και τιποτα της προκοπης). αλλα μια και περιμενω να κανω συντομα μια αναβαθμηση σε amd64 s-939 προβληματιζομαι στην αγορα της. Θελω να παρω μια η οποια να με καλυπτει και μετα την αναβαθμηση (δηλαδη να μην βαλω την stock που θα εχει ο επεξεργαστης) αλλα και τωρα (εχω εναν athlon xp 2000+). Ο επεξεργαστης δεν ειναι πουσαρισμενος και η θερμοκρασιες στα φορτε φτανουν 48/49 με 38

(κουτι full atx chieftec με 3 αμεμιστηρες μπρος-πλαϊ-πισω και psu 360w με δυο ανεμηστηρες). Για να ολοκληρωσω : Θελω να ειναι καλουτσικη, αθορυβη οσο γινεται (γιατι καταλαβαινετε με 5 ανεμηστιρες τι γινεται) και επισης οικονομικη (γυρω στα 50 Ευρω) μια και δεν προωριζεται για overclocking και να μπορεσει να με καλυψει και μετα την αναβαθμηση σε amd64 s-939 (Ζηταω πολλα εεεεε)

Αυτα που εχω κοιταξει ειναι τα :

thermaltake tower 112

thermaltake silent tower

slk 948 u

gigabyte 3d cooler ultra gt

http://www.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_3DCooler_NewProduct_List.htm

:unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

ευχαριστω προκαταβολικα

Ο Α64 δεν χρειάζετε έξτρα ψήξη, αν κάνεις μια βόλτα στο φορουμ θα δεις πολους που κάνουν Overclock ακόμα και με την μανίσια...

Ούτε ο XP χρειάζετε αν δεν τον Overclockαρεις...

Πώς τα φτύνει η ψήχρα που έχεις? Μήπος ενοείς ότι το ανεμιστηράκι τα φτύνει?

Εχω την Gigabyte και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ειναι πολυ καλη η στροφες τις ρυθμιζονται για να ειναι αθορυβη οταν χρειαζεται και κανει και για Α64 s754 απο οτι ελεγε στο κουτι της. Τωρα για 939 δεν ξερω

Ναι ακριβος το ανεμιστηρακη ειναι που αρχιζει και κανει θορυβο (6cm ειναι). Προσπαθησα να βαλω αλλο που αγορασα απο καταστημα ηλεκτρονικων υποτιθεται πιο δυνατο αλλα αντι να ριξει την θερμοκρασια την ανεβασε 5 βαθμους. και η ψυχτρα παιρνει μονο 6 εκατοστων ρε γμτ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.