BasiliCeLew Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2014 Καλησπέρα σε ολους, χρειάζομαι βοήθεια σε ενα πρόβλημα που έχω στη σύνδεση του υπολογιστή. Το πρόβλημα είναι το εξής: Ενω ο υπολογιστής είναι κανονικά συνδεδεμένος στο ίντερνετ το μονο που έχει πρόσβαση και μπορεί να μπει στο ίντερνετ είναι το windows update. Σε όλες τις αλλες εφαρμογές μου αναφέρει πρόβλημα δικτυου. Δοκιμασα τα παντα και τίποτα δεν γινεται.Πρόσβαση σε router δεν υπαρχει, καθώς παίρνω σύνδεση με καλώδιο ethernet απο ενα δίκτυο υπολογιστών. Οι υπόλοιποι υπολογιστές μπαίνουν κανονικά. Δοκιμασία τα βαλω στ υπολογιστη και mobile internet αλλά έχω ακριβως το ίδιο πρόβλημα.Έχω δοκιμάσει τα παντα.. Αν μπορει κάποιος να βοηθήσει του είμαι υποχρεος .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Αύγουστος 28, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 Το πρόβλημα λύθηκε με ένα μικρό κόστος βέβαια μέσω επαναφοράς συστήματος. Ας κλειδώσει ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxianjim Αύγουστος 28, 2014 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 Ξερω οτι ηδη λυθηκε αλλα αν ξανατυχει σε εσενα η οποινδηποτε μια καλη λυση ειναι να δοκιμασεις το adwcleaner απο ενα USB Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Αύγουστος 29, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2014 Το ίδιο θέμα δεύτερη φορά... Ξανά επανήλθε με επαναφορά συστήματος. Βρήκα τι φταίει, το CCleaner.. Για κάποιο λόγο σβήνει registry που χρειάζεται το pc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Σεπτέμβριος 2, 2014 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 πληροφοριακά, παίζω με το ccleaner εδω και 2-3 χρόνια, σε αρκετούς υπολογιστές, και ποτέ, μα ποτέ, δεν έκανε ζημιά σε κανέναν... κάτι άλλο σου φταίει και σου χαλάει την registry, αν είναι όντως αυτή η αιτία που δεν μπαίνεις Internet... προσωπικά, πιστεύω οτι έχεις κάποιο malware/adware etc που στα κάνει αυτά. my 2 cents:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 2, 2014 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Κοίτα το αρχείο hosts τι περιέχει. Κανονικά πρέπει να έχει μόνο το localhost μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 2, 2014 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Χλωμο να σου κανει τέτοιο πραγμα to ccleaner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 2, 2014 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Μην είσαι τόσο σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 2, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Παιδιά αφού κρατάω αρχείο των registry που μου σβήνει με το Ccleaner.... Αυτό το έκανε. Τώρα πως/γιατί δεν γνωρίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Σεπτέμβριος 2, 2014 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 δηλαδή, τι είδες οτι σου έσβησε και σου έκοψε την συνδεση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 2, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings (από εδώ κάτι)Πέρασαν μερες και τα έσβησα, αν βρω μια φωτό που έστειλα σε εναν φιλο θα καταλάβετε λογικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Σεπτέμβριος 2, 2014 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 αδερφέ, αυτό αφορά τις ρυθμίσεις του internet explorer, και δεν παίζει να στις σβήσει το ccleaner, οπως δεν τις σβήνει και σε εμένα, οπότε, κάτι άλλο έχεις, κατέβασε καποιο antimalware και σκάναρε το Pc σου. Πληροφοριακα, αν είχες κάτι και στο έσβησε το antivirus, η το antimalware, και έκανες restore, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το ξαναέβαλες μαζι με το restore.Επίσης, τι λειτουργικό εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 2, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Windows 7 Ultimate. Κάνω συχνά πυκνά έλεγχο με το Malwarebytes Anti-Malware, antivarius δεν υπάρχει κάποιο τρελό ( Microsoft Essential ). Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έβαλα κάποια προγράμματα για να βοηθήσω έναν φίλο. Μέσα είχαν τις παναγιάς τα μάτια και είδα και έπαθα να τα βγάλω όλα. Εε όταν τελείωσα το καθάρισμα καπουτ το internet. Προσπάθησα 2 μέρες να το φτιάξω και τελικά έκανα restore.Πήγα σε πολύ παλιότερο restore όπου δούλευαν στην τρίχα επί 2 μήνες όλα τέλεια. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.