Jump to content

USB 3.0 header σε USB 2.0 socket

lamesaint

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας

σχεδιάζω μια αναβάθμιση του ΗΥ μου και έχω το εξής ερώτημα:

το κουτί έχει USB 2.0 sockets (μαύρο χρώμα) και η μητρική που σκέφτομαι έχει και USB 3.0 headers.

Αν συνδέσω έναν USB 3.0 header σε ένα USB 2.0 socket τι προβλήματα πιθανώς υπάρχουν;

Δεν μπορούν να υπάρξουν προβλήματα γιατί δεν θα δουλέψει. Είναι άλλο το καλώδιο.

usb3pic3.jpg

Θα χρειαστείς έναν τέτοιο αντάπτορα:

874087.jpg

θανξ!!

έστω ότι βάζω τον αντάπτορα, με τον ρυθμό μεταφοράς μήπως ξέρεις τι θα είναι;

USB 3.0 ή USB 2.0??

υγ: η φωτό στο άβαταρ με γυρίζει χρόνια πίσω ;-)

Σε ταχύτητες usb 2 θα δουλεύει. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί να το κάνεις αυτό. Η μητρική σου έχει και usb 2 θύρες. Άρα συνδέεις καυτευθείαν εκει χωρίς αντάπτορες.

Όσο δούλευε ένα USB 3.0 στικάκι που είχα, όταν το συνέδεα πάνω σε USB 3.0 μέσω καλωδίου επέκτασης USB 2.0, οι ταχύτητες που έπαιρνα ήταν επιπέδου USB 2.0. Όταν μια ωραία μέρα είπα να σκύψω πίσω από το κουτί και να το συνδέσω απευθείας πάνω στις USB 3.0 υποδοχές, οι ταχύτητες απογειώθηκαν. Οπότε υποθέτω ότι οι USB 2.0 υποδοχές και τα καλώδια με τις USB 3.0 και τα αντίστοιχα καλώδια, είναι κάτι παραπάνω από απλή αλλαγή χρώματος. Θα χρειαστείς πιθανόν κάποιο front panel που να βγάζει USB 3.0 για να έχεις USB 3.0 στο μπροστινό μέρος του κουτιού σου.

phplZXHtO.JPG3.png

Γειά σας

σχεδιάζω μια αναβάθμιση του ΗΥ μου και έχω το εξής ερώτημα:

το κουτί έχει USB 2.0 sockets (μαύρο χρώμα) και η μητρική που σκέφτομαι έχει και USB 3.0 headers.

Αν συνδέσω έναν USB 3.0 header σε ένα USB 2.0 socket τι προβλήματα πιθανώς υπάρχουν;

με αντάπτορα μπορεί να γίνεται, όπως σου είπαν τα παιδιά, αλλά οι ταχύτητες θα είναι usb 2.0. Καλύτερα να επιλέξεις και διαφορετικό κουτί.

To κόστος αντάπτορα θα έχει 4-5€ (λέω τώρα) αυτό που σου είπε ο [MENTION=188]yanni[/MENTION] είναι η καλύετρη λύση, απ'την στιγμή που δεν έχει το κουτί usb3.

10€ έχει BITFENIX USB 3.0 FRONT PANEL 2 PORTS 5.25 SOFTOUCH - BLACK - ACCESSORIES -

Αν θες να ρυθμίζεις και fan μαζί με usb3 AKASA AK-FC-06U3BK 3-CHANNEL FAN CONTROLLER 3.5'' - 20€

έχει η μητρική 4 USB 3.0 ports, λέω την παλέψω με αυτές, δεν θέλω να ανεβάσω το κόστος.

θανξ για τις απαντήσεις !! :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.