Jump to content

Σαν να ¨κόλλησε" και δεν προχωρά...

αρης_τζ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

IBM Thinkcenter desktop

model: D7G, type: 8183

----------------------------------------

Το μηχάνημα δούλεψε κανονικά και έγινε τερματισμός...Όμως μεταφέρθηκε σε αλλο σπίτι και για κάποιο λόγο δεν κανει εκκινησε...κολλαει στην αρχή μετά 2-3 δευτερόλεπτα και δεν προχωράει, σαν να "πάγωσε"....οι καλωδιώσεις είναι μια χαρά εσωτερικά από τον έλεγχο που έκανα...μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το BIOS αλλά δεν ξέρω....επισης δοκίμασα να φορτώσω cd με λειτουργικό σύστημα για έλεγχο, αλλά τίποτα....δεν προχωρά καθόλου....

------------------------------------------------------------------------------------------------------

IBM Thinkcenter desktop

model: D7G, type: 8183

----------------------------------------

Το μηχάνημα δούλεψε κανονικά και έγινε τερματισμός...Όμως μεταφέρθηκε σε αλλο σπίτι και για κάποιο λόγο δεν κανει εκκινησε...κολλαει στην αρχή μετά 2-3 δευτερόλεπτα και δεν προχωράει, σαν να "πάγωσε"....οι καλωδιώσεις είναι μια χαρά εσωτερικά από τον έλεγχο που έκανα...μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το BIOS αλλά δεν ξέρω....επισης δοκίμασα να φορτώσω cd με λειτουργικό σύστημα για έλεγχο, αλλά τίποτα....δεν προχωρά καθόλου....

------------------------------------------------------------------------------------------------------

πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι μπορεί να φταίει το Bios?

Δεν είμαι σίγουρος απλά κάνω δοκιμές....μπορεί να υπάρχει θέμα και με τον σκληρό δίσκο αλλά δεν βλέπω κάτι άλλο να έχει πειραχτεί εσωτερικά....απορίας άξιο είναι ότι δεν προχωρά στην εκκίνηση δλδ είναι όπως λέμε "κολλάει το γκάζι" στα αυτοκίνητα/μηχανές...!! :crazy_pilot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.