fonzi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2004 Από αμερική ρωτάει φίλος που θα μου πάρει διάφορα:του δίνουν αυτόν το δίσκο.να μου τον πάρει???maxtor diamondmax 10 250gb 16mb buffer SATA at$169ή έχουν βγεί πολύ ζημιάρικοι??? παντως εχει 5 χρόνια εγγύησηΘόρυβο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Δεκέμβριος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Να δείς τι παίζει με το ρεύμα πριν πάρεις κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Δεκέμβριος 1, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Δηλαδή. Όλοι οι δίσκοι παντού με το ίδιο ρεύμα δεν λειτουργούν?Δεν θα πάρω τροφοδοτικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από fonzi Δηλαδή. Όλοι οι δίσκοι παντού με το ίδιο ρεύμα δεν λειτουργούν? ναι εχεις δικιο...ο πανω σου μαλλον μπερδευτηκε με τα ρευματα απο μπριζες κτλ...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 καλή φάση φαίνεται ο σκληρός, ο Chosen έχει έναν τέτοιο ίσως μας πει τι παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Δεκέμβριος 1, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Που είναι να τον ρωτήσουμε?Επίσης μιλάμε για bulk έκδοση χωρίς καλώδια και βίδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 στο MSN είναι away, στείλτου ένα pm με το link από το topic σου, να το δει όταν μπει και να μας πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 1, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Παρεξηγησης, δεν εχω αυτον τον σκληρο, καμια σχεση...(θα φταιει η LSD οθονη του Enduracell...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Δεκέμβριος 2, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 LSD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 2, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Τα διαγράμματα είναι σαφή, αν δεν ξέρης εγγλέζικα.http://www.storagereview.com/articles/200410/200410087B300S0-2_1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Δεκέμβριος 2, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 06:01] Τα διαγράμματα είναι σαφή, αν δεν ξέρης εγγλέζικα. http://www.storagereview.com/articles/200410/200410087B300S0-2_1.html Μόνο τα φίδια έχουν 2 γλώσσες! Καλά τα διαγράμματα αλλά δεν μιλάνε για βλάβες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 2, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Η κυρίαρχη άποψη περί αξιοπιστίας στο TheLab νομίζω ότι είναι SEAGATE .Κάνε δημοσκόπηση για ποιο σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 2, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Ο δισκος δεν νομίζω να κάνει θόριβο μιας και γυρνάει στις 7.200.Δεν ξέρω αν είναι ζημιάρικοι, αλλά είναι ότι καλήτερο μπορείς να πάρεις σε 7.200 (προσοπική άποψη).Εκτώς από 16ΜΒ, έχει και NCQ...Καλού κακου, για να έχεις το κεφάλι σου ήσιχο (σε περίπτοση που πάει κάτι στραβά), συγουρέψου για rma στην Ελλάδα (μην τον στέλνεις US)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Δεκέμβριος 2, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 μη φοβασαι για ρμα...ο ξαδελφος μου εστειλε εναν (αγορασμενο στην Ελλαδα) απευθειας στη maxtor χωρις κανενα προβλημα και η ολη διαδικασια του πηρε καμια βδομαδα...να σημειωσω δε οτι πρωτα του ειχαν στειλει τον νεο για να κανει backup... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 2, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από pcfreak μη φοβασαι για ρμα...ο ξαδελφος μου εστειλε εναν (αγορασμενο στην Ελλαδα) απευθειας στη maxtor χωρις κανενα προβλημα και η ολη διαδικασια του πηρε καμια βδομαδα...να σημειωσω δε οτι πρωτα του ειχαν στειλει τον νεο για να κανει backup... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adams Δεκέμβριος 2, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Για το rma δεν θα εχεις προβλημα...φτου στην κακια ωραΕχω κανει και γω εναν maxtor αγορασμενο απο Αγγλια....Υπαρχει το on-line rma (ειδικα το advance με πιστωτικη καρτα σου στελνουν πρωτα τον καινουργιο και στελνεις εσυ τον παλιο μεσα σε 30 μερες...κοστος 10)Εξαλλου προκειται για τον πιο γρηγορο στις 7.200r.p.m;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Δεκέμβριος 2, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Thanks παίδες!Οτι είναι σε bulk και όχι retail πειράζε?Καλώδια δενν θα έχει η νέα μητρική που θα πάρω έτσι κι αλλίως?Όσο για NCQ δενν μπορώ να το αξιοιποιήσω σε 939 μητρική που λέω να πάρω...Βλέπετε το δίλημα: Ρ4 intel και ταχύτητα σε βίντεο μετατροπές και NCQ ήathlon 64 3200+ και ήσυχη λειτουργία και 64 bit???Μάλλον το δεύτερο λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 2, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 αν περιμένεις να πάρεις NF4 θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Δεκέμβριος 2, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Που σημαίνει ότι πχ η νέα asus 939 με nf4 αξιοποιεί τον NCQ?Νόμιζα ότι ήταν μόνο για ιντελ η φάση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 2, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 ναι το αξιοποιεί έχει υποστήριξη SATA2 που συμπεριλαμβάνει και NCQ κοίτα και τα review. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.